Norvegia victorie zdrobitoare la Eurovision!, Romania doar pe locul 19..
![]() ![]() ![]() |
Norvegia victorie zdrobitoare la Eurovision!, Romania doar pe locul 19..
mihai_dorin |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu imi prea place piesa castigatoare, uite o melodie mai faina(belgia):
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Sincer nu prea imi place, aduce prea mult a Stefan Banica, Elvis.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sincer, in finala au fost melodii mai frumoase decat cea castigatoare!
Dar gusturile nu se discuta! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu nu mi-as integra in discografia masinii melodia castigatoare. Dar e parerea mea, poate gresesc.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
La noi dansul a fost zero al interpretei si cred ca dintr-un singur motiv... tocurile imense.
Cantatul.... s-a incercat o engleza cat mai clara si cu accent, adica vai doamne ce bine stiu eu engleza si a iesit jalnic...suna mai frumos melodia in videoclipul care se da la televizor. In concluzie cam asta e. Norvegia cred ca a fost vorbita:) prea gay melodia |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
melodia castigatoare e praf, interpretarea la fel. o lalaiala mai penala decat a elenei.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Mie mi-a placut Islanda , atat melodia cat si gagica !
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Aoleuuu.. cum sa castige norvegia?
![]() ![]() ![]() Islanda si Suedia aveau melodii de 10 ori mai frumoase. Mai punem si Bosnia la socoteala si iata cele 3 de pe podium. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Cel mai mult mi-au placut melodiile din Estonia si Suedia. De data aceasta am impresia ca s-au unit pensionarii din Europa si au votat ca atare.
"Baietel tinerel, subtirel, simpatic, mai canta si la vioara, hai sa-ti dea mama un vot ca esti frumos!" ![]() ![]() In fine, felicitari Norvegiei si... sa vedem anul viitor! ![]() |
--------------------
---
----
----
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Scoate faza cu vioara pentru ca o tine de decor in mana.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Spune asta celor care l-au votat, nu mie.
|
--------------------
---
----
----
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
se stia de acum o saptamana ca o sa castige norvegia , a fost manarie , dar prea a batut la ochi diferenta mare de puncte
This post has been edited by akileon: 18 May 2009, 12:06 |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
De unde se stia?
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
oricum Elena m-i s-a parut cam crispata, poate emotiile. Bafta la anu'
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord cu Azerbadjan pe locul 3! Era buna aia care facea backvocal!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
De cine vorbesti Soloane? de Aysel Teymurzade(Teymurzadeh)? sunt de acord cu tine...la 18 ani este piesa..merita locul 1
![]() This post has been edited by MHY: 18 May 2009, 13:58 |
--------------------
------
------
------
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord cu Azerbaijan pe locul 1....si pe 2 Turcia
![]() Elena se cam chinuia cand canta refrenul...parerea mea |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Se pare ca tipul asta din Norvegia are ceva talent:
http://www.220.ro/36o61Lx2tn/Cine-A-Castigat-Eurovisionul |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Observati ca i s-a rupt o coarda de la vioara...sau de la batul de la vioara(ma refera la eurovision)
Demonstreaza ca a fost de forma vioara... This post has been edited by eduardsebe: 20 May 2009, 13:38 |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de ce sa observam?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 16:48 |