Sa semnez PV-ul?
![]() ![]() ![]() |
Sa semnez PV-ul?
murfi |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca nu il semnezi, organul va scrie la rubrica ta: REFUZA SA SEMNEZE si va opri un martor asistent caruia ii va lua datele si il va pune sa semneze ca a fost de fata cand tu ai refuzat sa semnezi PV, ulterior vei primi PV prin recomandata postala.
Nu te va ajuta dar nici nu iti va face rau in cadrul procesului de cotestare a PV, poti motiva prin faptul ca a fost o eroare grosolana a agentului constatator si de aia nu ai semnat sau te consideri nedreptatit de solutia legala. Ca sa scrii obiectiuni pe PV- trebuie sa semnezi pentru luare la cunostinta. |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Semnarea PV-ului se face pentru luare la cunostinta. Din momentul semnarii curge termenul de contestare.
Nesemnarea prelungeste acest termen, care va curge de la data luarii la cunostinta (venirea prin posta). Comunicarea PV-ului trebuie sa se faca in 30 de zile de la intocmire, ori daca se fofileaza contravenientul intr-un fel sau altul sa ia la cunostinta (30 de zile sunt relativ usor de driblat), se prescrie executarea. La o eventuala judecata (contestatie) s-ar putea ca refuzul de semnare sa fie un fel de "circumstanta agravanta" fata de tine (sa considere judecatorul ca esti recalcitrant, cu rea vointa, etc) Legat de ce spune semit, stiu personal pe cineva care a semnat la obiectii, dar a refuzat sa semneze PV-ul de luare la cunostinta. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
In caz ca vreau sa fac contestatie trebuie sa platesc amenda sau nu?
|
-------------------- |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu te obliga nimeni.
Insa, daca platesti in 48 de ore de la luarea la cunostinta (fie de la inmanarea personala de catre politist, fie de la venirea prin posta), poti plati jumatate din minim. Daca nu platesti in acest termen, pierzi aceasta facilitate. Daca platesti jumate si castigi procesul, trebuie sa recuperezi banii de la fisc, treaba de durata (intre 3 si 6 luni) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu nu mai semnez, asa am fost invatat de cineva care stie. Nu stiu de ce, am oarece banuieli dar nu le expun. Ce este important, nu mai semnez.
Postul urmator : cam ai dreptate, sa se stearga. This post has been edited by logan1.5dci: 7 Jul 2009, 18:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ne spui si noua care sunt motivele... postul tau e chiar inutil...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
daca nu il semnezi nu poti sa-l contesti imediat, ci dupa ce iti vine acasa. plus ca va cantari foarte mult in fata judecatorului faptul ca nu l-ai semnat
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
DA!
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:00 |