DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Romania altfel, Cele mai frumoase poze...

ipiq
post 11 Sep 2010, 15:30
Post #61

The transporter

Group: Members
From: RO

1. Deva (vedere de sus de la cetate)
2. Lacul Cincis

LE: rugaminte pt Mihai si ceilalti colegi: puneti va rog pozele asa, nu pe toata pagina, ca se incarca greu. Multumesc

This post has been edited by ipiq: 11 Sep 2010, 15:31

Attached thumbnail(s)
august_HD_066.jpg ( Size: 4.06mb ) Number of downloads: 1357
august_HD_023.jpg ( Size: 3.71mb ) Number of downloads: 1392

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
STORMTROOPER
post 3 Oct 2010, 20:51
Post #62

Dacia berlina proud owner

From: Bucuresti

Imi cer scuze ca nu achiesez la sugestia ante-vorbitorului meu, dar am micsorat eu pozele suficient, daca le mai postez si ca atasament nu se mai intelege nimic din ele.Sper sa fiu scuzat&iertat de cei carora la merge pc&internetul putin mai greu.
Multumesc anticipat.

Pentru a nu stiu cita oara pe acest forum KRONSTADT
IMG164-01.jpg
Picture350.jpg
Picture364-1.jpg
Picture059-1.jpg
Picture136.jpg

Cetatea Fagaras
Picture220-1.jpg
Picture230-2.jpg
Picture234.jpg
Picture238-1.jpg
Picture246.jpg
Picture250.jpg
Picture254.jpg
Picture265.jpg
Picture270.jpg
Picture316.jpg
O poza care imi aminteste de Elsinore, numai ca respectivul castel e la vre-o 2500 km distanta.
Picture324.jpg

Manastirea de la Simbata de...
Picture193.jpg
Picture194.jpg
Picture195.jpg

3 Oct 2010, 21:51:
Brambura prin judet
Picture022.jpg
Picture048-1.jpg
Picture145.jpg
Picture176.jpg

This post has been edited by STORMTROOPER: 3 Oct 2010, 20:51

--------------------
DACIA 1310 TX 1987 - 7-B-2414
blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
+
ursul-alb
post 5 Oct 2010, 17:39
Post #63

Membru autentic

From: Iasi

Daca pui pozele cum a sugerat colegul mai sus se vad la fel de frumos numai cu o trecere a mouseului pe ele si in plus arata MUUULT mai bine in ansamblu; ceea ce cred ca ai constatat si tu.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 egee - IS XX xxx
+
sity_boy84
post 6 Oct 2010, 11:15
Post #64

Membru autentic

From: Buzau

vin si eu cu o idee.daca imi permiteti. in limita posibilitatilor in cazul in care postam poze cu zone de vizitat sa facem si o lista cu coordonatele pentru a putea fi introduse pe gps. ce ziceti?

--------------------
Dacia/Hyundai 1300/Accent 1979/2008 - BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
+
Mihai 90
post 9 Oct 2010, 00:40
Post #65

Membru incepator

--------------------
Dacia Logan 2007
+
tataiedaciotul
post 10 Oct 2010, 08:32
Post #66

Membru autentic

Oho! si inca cum...

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-31-PGD
Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
+
Adi R5
post 26 Oct 2010, 14:02
Post #67

Membru autentic

From: A R A D

portile de fier 1

dsc00581jz.th.jpg

--------------------
Renault Espace 2007
+
Banu1974
post 16 Nov 2010, 14:27
Post #68

COSTIN

From: BUCURESTI-CHITILA

Satic-Piatra craiului

This post has been edited by Banu1974: 16 Nov 2010, 14:36

Attached thumbnail(s)
DSC03069.JPG ( Size: 799.48k ) Number of downloads: 1035
DSC02979.JPG ( Size: 830.24k ) Number of downloads: 849
DSC02859.JPG ( Size: 811.64k ) Number of downloads: 205
DSC02822.JPG ( Size: 791.72k ) Number of downloads: 169
DSC02971.JPG ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 178
DSC02993.JPG ( Size: 1.46mb ) Number of downloads: 874
DSC03006.JPG ( Size: 792k ) Number of downloads: 200
DSC03033.JPG ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 174
DSC03026.JPG ( Size: 725.09k ) Number of downloads: 165
DSC03011.JPG ( Size: 764.61k ) Number of downloads: 156

--------------------
dacia solenza 2003 clima - B-33-SAC
Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
+
ageana
post 16 Nov 2010, 14:48
Post #69

->

Ro.

--------------------
Ideal Pro Rider 2009
Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner.
Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei.
+
margelatu
post 11 Dec 2010, 21:07
Post #70

Membru incepator

Romania cea frumoasa !

1.Targul de fete de pe Muntele Gaina
2.Cascada Pisoaia
3.M tii Apuseni (satul Vidra)

Attached thumbnail(s)
IMG_6263.JPG ( Size: 2.54mb ) Number of downloads: 371
IMG_6397.JPG ( Size: 3.92mb ) Number of downloads: 384
IMG_6340.JPG ( Size: 3.19mb ) Number of downloads: 379

--------------------
Dacia LOGAN 2005 PREFERENCE 1.4
+
ursul-alb
post 11 Dec 2010, 23:15
Post #71

Membru autentic

Iar la 3 e Pelesul tongue.gif

--------------------
+
ipiq
post 14 Dec 2010, 18:57
Post #72

The transporter

From: RO

ageana: cum se numeste lacul din ultima poza si unde e localizat? multumesc

--------------------
ex Renault Laguna 2 1.9dci
Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014
Cine nu face fata... face spate!!!
+
Brainie
post 15 Dec 2010, 09:44
Post #73

Membru autentic

Să fie lacul Malaia, între Brezoi și Voineasa ?

--------------------
Ex Dacia 1310 Li ; Ex Logan ABS+ 1.6 MPI 2007
+
ursul-alb
post 15 Dec 2010, 12:37
Post #74

Membru autentic

Cred ca e pe Olt undeva; sau oricum in zona Pitesti-Sibiu pe undeva smile.gif

--------------------
+
Dalla
post 28 Dec 2010, 14:33
Post #75

Membru incepator

Dupa cum arata cred ca Brainie are dreptate, poza pare a fi facuta de pe barajul Bradisor

--------------------
Renault Symbol 2008 / Fidji
+
Mefisto966
post 28 Dec 2010, 14:52
Post #76

Membru incepator

From: Lumea care o cunoastem

@Mihai90: buna idee. Din pacate sunt prea multi aceia, care cred, frumusetea se gaseste altundeva, si uita, cat de frumos poate fi acasa. De regula, habar n-au de ce-i acasa... Am foarte multe amintiri placute de pe mai multe calatorii prin tara, si cumva mi se pare, nici o alta forma de relief geografic nu este asa de frumoasa, cat ce ai postat. Respect! Dar Brasovul care-l stiam nu va mai fi niciodata cum a fost. Este de fiecare data un pic dezamagire, un pic mandrie, doua suflete intr-un corp. Eh, nu-i nimic, timpul trece si aduce generatii noi, carora nu le va parea rau...

This post has been edited by Mefisto966: 28 Dec 2010, 14:56

--------------------
Renault 12 1973 - 3BV780
Mare-i gradina lui Dumnezeu...
+
Yutcaru
post 1 Jan 2011, 15:36
Post #77

Membru autentic

From: Timisoara

QUOTE(sity_boy84 @ 6 Oct 2010, 12:15)
vin si eu cu o idee.daca imi permiteti. in limita posibilitatilor in cazul in care postam poze cu zone de vizitat sa facem si o lista cu coordonatele pentru a putea fi introduse pe gps. ce ziceti?
*

Si as mai propune sa se specifice si cu ce aparat foto au fost facute pozele,asa ca sa ne facem o idee.Ce zice-ti?

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP 2001 Expression - TM 24 GBY
+
SorinCT
post 5 Jan 2011, 19:41
Post #78

Honor et Patria

From: Constanta

Brasov, Sighisoara, etc.

Attached thumbnail(s)
DSC00299.JPG ( Size: 832.36k ) Number of downloads: 297
DSC00293.JPG ( Size: 605.74k ) Number of downloads: 210
DSC00920.JPG ( Size: 478.78k ) Number of downloads: 196
DSC00943.JPG ( Size: 615.53k ) Number of downloads: 180
DSC00952.JPG ( Size: 542.94k ) Number of downloads: 203
DSC00962.JPG ( Size: 680.89k ) Number of downloads: 197

--------------------
Renault Megane Sport Tourer 2012 Privilege 1.5 dCI - CT-XX-LEA
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
Mihai 90
post 2 Feb 2011, 21:58
Post #79

Membru incepator

QUOTE(Banu1974 @ 16 Nov 2010, 14:27)
Satic-Piatra craiului
*

Superb..ai putea spune și cum se poate ajunge acolo?
iar pentru cine încă se mai îndoiește că Brașovul e un oraș frumos..
imagine011.jpg

--------------------
Dacia Logan 2007
+
Mihai 90
post 6 Feb 2011, 22:59
Post #80

Membru incepator

Felicitări colegilor pentru pozele superbe!Mă uit mereu la acest topic,la pozele postate de voi..din păcate puține..și am ajuns la concluzia că avem o țară superbă.
Am fost în Budapesta,și am făcut un tur în Bulgaria,de la sud la nord,de la est la vest.Mi-a plăcut,dar nu e mai frumos ca la noi!Orașul Budapesta e poate unul dintre cele mai frumoase orașe ale lumii,așa că nu am nevoie să merg în alte țări,departe,ca să văd ceva frumos..și am fost de 2 ori aici!Am fost pe ''afară'' de câteva ori dar mi-ajunge..acolo mă simt ca un străin,nu mă simt în largul meu,e plin de fel de fel de oameni prefăcuți,nu e ca la noi,unde te simți în largul tău,găsești ceva pe placul tău oriunde...vrei lux,mergi la Poiana Brașov,vrei natură și liniște te duci într-unul din miile de locuri din țară gen Prăpăstiile Zărneștiului..
ÎNSĂ CONSIDER CĂ TREBUIE SĂ FII CRETIN SĂ-ȚI FACI VACANȚELE ÎN STRĂINĂTATE,SĂ MERGI PRIN ALTE ȚĂRI
ȘI NU MĂ REFER LA ȚĂRANII PARVENIȚII CARE EMIGREAZĂ ÎN SPANIA LA CĂPȘUNI!Mă gândesc ce farmec are ca în concediu să stai în tren sau să conduci câteva zile fără oprire doar ca să fii la Saint Tropez?Aia nu e vacanță,nu e relaxare,ba chiar te întorci acasă mai obosit decât erai când ai plecat!Știu că e la modă să fugi una-două din România,în special printre maneliști și pițipoance care umblă cu Vuittoane.Deci printre cei mai slab dotați intelectual!Nu-mi spuneți că se poate merge cu avionul,deoarece în orașul meu nu avem avioane,nici aeroport..și mi se pare riscant să merg cu avionul..pentru că dacă se întâmplă vreun accident,slabe șanse să mai scapi!
Și de ce m-aș duce la mii de kilometri depărtare prin Patagonia când sunt niște locuri superbe la câțiva pași?
Din fericire nu fac parte din categoria snobilor,așa că mi-e de ajuns să merg prin județul Brașov..în 2 ore sunt acolo,fără stres!
De ce aș merge pe afară,să cheltui o avere,când la mine în țară mă pot simți bine cu bani puțini?
O fi frumos în Austria,or fi munți..dar mai frumoși ca ai noștri nu sunt...am văzut mii de poze..ce au alții sunt autostrăzile,dar în rest e exact la fel ca la noi,ba poate mai rău...
Dacă vreau să merg la mare,mă pot duce la MAMAIA,deși e un loc scump,de fițe..dar prefer Neptun,sau chiar nordul litoralului,cum ar fi Sf,Gheorge..nu degeaba vin mulți străini acolo!
Și dacă nu vreau să merg la mare,mă duc la munte și am unde să merg,credeți-mă..de la Valea Prahovei la Valea Cernei,Valea Oltului...sunt mii de locuri frumoase.Cum se zice,avem o țară frumoasă,păcat că-i locuită de tot felul de specimene cu IQ subunitar care ''merge '' la London ,să schieze la Bodensee sau la Auschwitz(că pentru unii sună bine,e în străinătate!)..sau în tot felul de zone cu nume care mai de care mai complicate..
Ca peisaje,avem cu ce ne mândri..Dar și orașe frumoase avem..Ce poate fi mai frumos și relaxant decât o baie la Băile Felix?
Și cu ce e mai frumoasă Belgia,Olanda ca România?Nu mă adresez,evident,snobilor...astea sunt țări de rahat,nu au deloc peisaje!Noi măcar avem de toate..munte,deal,câmpie...păduri,râuri!Remarca asta am făcut-o pentru cretinii fără țară care își denigrează țara...folosind des expresia țara de rahat,referindu-se la România!Țări de rahat sunt Olanda,Belgia și lista poate continua cu sute de exemple.
Evident,unii mă vor înjura,țăranii de la coada vacii care acuma au buletin de Barcelona și care a uitat de unde a plecat..dar nu pot nici măcar să-i ascult pe acești giboni,m-aș simți cumva insultat numai stând de vorbă cu acești adepți ai climei bizonice!
Îmi place Brașov,Sibiu,Sighișoara,Timișoara,Cluj Napoca,iași,București,Oradea mai ales...și nu-mi spuneți că nu avem orașe frumoase în țară..Ar trebui făcut însă ceva cu cei care strică aspectul orașelor,cu tot felul de blocuri colorate în diverse culori...cred că știți la ce mă refer,mai ales cei de prin sud..
și fac un apel la țăranii care se duc prin străinătate..încercați,din respect pentru noi,ceilalți,când tranzitați țara,nu mai aruncați gunoaie pe geam,da?așteptați până când treceți de NĂDLAC sau GIURGIU,după caz.

This post has been edited by Mihai 90: 6 Feb 2011, 23:21

--------------------
Dacia Logan 2007
+
andurs
post 7 Feb 2011, 13:19
Post #81

membru

@ Mihai 90
Prietene, ai unele probleme majore daca vii si-mi spui sa nu merg la schi in Austria ca la noi e frumos si bine. Am facut baie si la Baile Felix si-n Budapesta. Te las sa ghicesti unde mi-a placut mai mult. Am vizitat Romania in lung si-n lat, cu masina, trenul, autocarul, piciorul etc. si inca o vizitez, dar n-o sa avem peisaje ca-n Franta in vecii vecilor, indiferent de forma de relief (mare, deal, munte). Nu spun ca n-avem o tara fumoasa, dar pana la a spune ca Romania e cea mai cea de pe planeta e cale foarte lunga. Hai sa fim seriosi.
Spor la vizitat!

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
cj98czh
post 7 Feb 2011, 14:25
Post #82

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Daaa ... intradevar merita sa-ti faci concediul in tara ... preturi uriase, conditii de 2 lei ... bataie de joc din partea personalului, chelnerilor, etc ... merita pe deplin ... dar cu un AKM la umar ... altfel ... prefer sa ma duc sa ma relaxez, sa fie curat, sa fie exact asa cum mi s-a descris cand am achitat .... cam atat ... oare cer prea mult? biggrin.gif

Sa nu mai vorbesc de jegul si gunoiul care te intampina cu "zambet" de cand intrii in tara ... nesimtirea oamenilor ... intradevar .... sunt nervos 1 saptamana dupa ce revin in tara .... cu alte cuvinte ... merita sa traiesti in Romania ..biggrin.gif

Ce imi pare mie rau ... este ... ca avem locuri minunate si nu ne stim pune in valoare ...

This post has been edited by cj98czh: 7 Feb 2011, 14:29

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Mihai 90
post 7 Feb 2011, 17:58
Post #83

Membru incepator

Ciudat să aud asta de la un clujean,știam că sunt ceva mai patrioți ardelenii..de altfel,consider ARDEALUL cel mai frumos loc din lume.
se vede că problema țării sunt oamenii de nimic,țăranii cocliți care una două au uitat de unde au plecat și se cred toți''miezul din dodoașcă''...care merge la Milano să-și ia sandale.Chiar ar fi bine ca aceste specimene să se care definitiv din țară,că doar așa România va prospera.
E greu să porți o discuție cu parveniții care schiază în AUSTRIA și își rup picioarele.E complicat.Și sărăcie am văzut și în Bulgaria,am văzut cerșetori prin Budapesta,oameni dormind pe jos,și în poze am văzut prin Grecia,Serbia zone foarte sărace.Nu doar la noi sunt oameni săraci și gunoaie!
Și văd că se făcu de curând o gondolă...și unii făceau mișto că acum ne dăm cu gondola,ce să zic?Dacă nu se face gondolă,vă plângeți că n-aveți gondolă,că în alte țări e,că d-aia mergeți acolo..dacă se face,iar e rău,că de ce se face?!
Încă ceva.eu de la București la Ploiești cu mașina fac cam 45 de minute,iar până la Brașov încă vreo 2 ore..așa că povestea cu traficul nu ține..cunosc pe cineva,un coleg,care a mers cu 10 km/h pe celebra autostradă eficientă germană,pe o porțiune de 40 de km..anul acesta!
Și cu serviciile..care e problema?Românii sunt ospitalieri..la bulgari și la ungurii când am stat vreo 4 nopți,în diferite penisuni sau chiar la hotel,nu mi s-a părut mai bine..nici mai frumos nu a fost,nici oamenii nu se purtau prea frumos..pe când la noi,de exemplu undeva în Botoșani,am stat la o cabană cu 50 lei pe noapte,condiții foarte bune,TV,apă caldă...recepționera foarte zâmbitoare,drăguță,comunicativă...
Nu stau la MARRIOT sau la Yaki în România...când merg la Felix,Herculane sau oriunde dorm cu maxim 80 lei pe noapte,mâncarea e accesibilă,doar benzina mă costă mult..în rest,totul bine..pe afară trebuie taxă de drum,de pod,de parcare,de respirat,de inspirat,de expirat..
străinii știu că unii români sunt parveniți,merge la Milano și la Paris și de aia îi taxează..și bine le face,să le ia banii la proști.Și oricum,am observat că mulți nu merg în țări ca Serbia,Muntenegru,ci merge în Eveția,dom'le...deși Muntenegru e poate la fel de frumoasă și mai aproape,dar mult mai ieftină.Ideea e că la români le place să fie scump..e pe bază de bani.De valoare.Să moară dușmanii.Vă sună a manele?
În concluzie,3 zile de vacanță în Bulgaria-aproape 2000 ron
2 zile în Budapesta m-au lăsat fără 2500ron
4 zile în România-turul țării-nu m-au costat nici 1000ron.
Nu,m-au jefuit vânzătorii de servicii,hotelierii...Am pierdut milioane de lei la schimbul din euro în leva/forinți,hotelul..-adică e foarte scump să-ți petreci vacanțele în străinătate,ceea ce mi se pare corect,prostia trebuie să coste.E logic că se întâmplă așa..cu cât distanța parcursă e mai mare,cu atât costul de transport e mai mare,e vorba de proporționalitate directă,ceea ce niște țărani adepți ai insulei Corfu n-au cum să știe(apropo Corfu e o firmă de pompe funebre prin București),dar eu mă refeream la insulă.
Și nu aș călători cu autocarul care e mijloc de deplasare pentru sclavi.Odată am fost cu niște colegi la o emisiune TV la București,am mers vreo 70 de km și mi s-a părut plictisitor,de atunci n-am mai urcat în așa ceva.
De ce să mă chinui 3 zile pe drum dus,3 zile întors doar ca să văd niște coclauri urâte prin Grecia,Turcia,Spania etc?
Mi se pare normal să călătorești departe numai dacă ai bani de la robinet,vilă,Ferrari și ai bani de n-ai ce face cu ei.
Și oricum,bulgarii cel puțin au drumuri mult mai proaste și niște gropane...și în Sofia am stat la mii de semafoare ore întregi,se mergea cu viteza melcului,3-4 km/h...
Ca să nu mai zic că prin Sofia am rătăcit vreo 3 ore să găsim ieșirea,deoarece nu există indicatoare..nu conduceam eu,dar nici eu nu cred că mă descurcam mai bine,pe la Szeged era semnalizarea idioată așa că am ajuns într-o fundătură,că se reparau drumuri,iar în Budapesta am căutat ore întregi un loc de parcare central,așa că am lăsat-o undeva într-o margine de oraș,și m-am trezit cu amendă,deși nu erau indicatoare cu staționarea interzisă.
Așa că nu vă mai plângeți ca niște copii că vai,ce infernal e traficul în România.
am vrut să subliniez și lipsa de cultură a celor care se duc prin țări ca Grecia,Peru etc crezând că sunt mai frumoase ca România.
aa,și apropo de gunoaie,pentru tâmpiții care le aruncă și apoi se vaită pe acest forum că sunt gunoaie pe plajă..câte gunoaie am văzut la cetate în Budapesta pe alei,sau pe marginea drumurilor din Bulgaria,în special în zona Devin...nu am văzut în viața mea în toată România asta a noastră care nu le place unora .Dar dacă tot nu vă place,de ce nu plecați prin Congo,Pakistan sau mă rog undeva în afara țării(că am înțeles că e tare oriunde,dacă nu e în România),să nu îmi mai respirați aerul?
Sau în alte țări e prea scump aerul,impozitul pe respirat?
Sau am o sugestie..vizitați Egiptul..știu că e un imens și hidos deșert cu 2 piramide strâmbe..dar culmea,e considerat o atracție turistică!Nici Oltenița nu arată așa rău ca Egiptul..
Frumoase gunoaie,nu-i așa?
Snobilor le place..că-i în străinătate..Superb în Egipt,nu-i așa?A,sau de fapt mie îmi place acolo,dar vulpea când nu ajunge la struguri zice că-s acri.Nu adevărul e că e foarte frumos prin Cairo,tare mi-ar plăcea să văzitez acest oraș..superb =))
e chiar mai frumos ca Brașovul
Lăsând gluma la o parte,nu prea am de ce ieși din țară când am tot ce vreau la 100 de km...în alte țări nu are cum să fie mai frumos ca la noi,poate doar la fel,peisaje asemănătoare și asta doar în AUSTRIA,ELVEȚIA...că prin nordul Europei sau și prin Sud e chiar urât și dezolant.
Acesta e un topic despre turismul românesc de care eu sunt încântat și am vrut să îmi spun punctul de vedere în legătură cu turismul,destinațiile turistice
de obicei cei ce își fac vacanțele din snobism în locuri mult prea urâte,dar aflate în afara României,crezând că e foarte tare,ascultă GUȚĂ,în cel mai bun caz,își pun folii pe mașină,CD-uri la oglinda retrovizoare,iar pe spatele mașinii pun litere nichelate gen VYO,GYGY,umblă cu haine d&g din Europa..din București..și probabil fac foamea câteva luni ca să ajungă,câteva zile,în locul ăla urât numit Corfu parcă.

This post has been edited by Mihai 90: 7 Feb 2011, 17:59

Attached thumbnail(s)
1egyptcairofreeway.jpg ( Size: 359.9k ) Number of downloads: 218
124_2404.jpg ( Size: 791.02k ) Number of downloads: 210
169_0_The_garbage_city_in_Cairo.JPG ( Size: 324.76k ) Number of downloads: 204
230.jpg ( Size: 4.08mb ) Number of downloads: 194
Cairo16.jpg ( Size: 1.02mb ) Number of downloads: 178
Cairo_Pyramids___People_moving_towards_the_Great_Pyramid__with_the_photo_taken_from_the_back.jpg ( Size: 554.72k ) Number of downloads: 192
CairoGarbage.jpg ( Size: 1.47mb ) Number of downloads: 213
egypt_garbage_city.JPG ( Size: 309.9k ) Number of downloads: 203
IMG_3517_2.JPG ( Size: 205.23k ) Number of downloads: 176
DSC02244.JPG ( Size: 214.79k ) Number of downloads: 192
DSCF1066.JPG ( Size: 303.49k ) Number of downloads: 203

--------------------
Dacia Logan 2007
+
Dan73
post 7 Feb 2011, 22:56
Post #84

Membru autentic

Scuze de off topic tongue.gif
DSC05332.jpg ( Size: 966.93k ) Number of downloads: 271

Mihai...esti mult prea categoric in afirmatii ca sa nu gresesti.
M-as apuca sa pozez multimea de rahati care au ramas dupa topirea zapezii...au invadat orasul...orasul cenzuratilor biggrin.gif ..dar ar zice lumea ca-s nebun. Parcarea de la blocul meu e wc public (si e o zona considerata buna biggrin.gif )...nu trece saptamana sa nu vad unu sau una cu nadragii in vine printre masini. laugh.gif
Daca e sa adoptam stilul tau putem pune poze din Zabrauti de ex si din multe alte locuri foarte asemanatoare cu alea de le-ai pus tu mai sus tongue.gif
zabrauti_romanialibera.ro.jpg ( Size: 37.96k ) Number of downloads: 272

Singurele chestii cu care putem lua ochii ocidentalilor ar putea fi:
1. Delta Dunarii...ca Lunca Dunarii si baltile ei sunt distruse de mult, desi erau la fel de frumoase ca si delta. As spune ca Delta e pe primul loc de departe si ca locurile 2 si 3 nu ar trebui acordate biggrin.gif
2. Anumite zone montane frumoase prin ceea ce au aparte...Retezatul, Muntii Vrancei pentru salbaticia peisajului si a padurilor, Apusenii pentru satele alea si peisaje. In rest ...avem munti frumosi in calcar...dar exista Dolomitii smile.gif ...e frumos Fagarasul...dar ce vezi in Elvetia, Austria... smile.gif E frumos Transfagarasanul dar pe partea de sud cam rupi masina...nu mai zic de gunoaiele de pe marginea drumului care apar in orice loc pe care romanul l-a considerat bun de picnic.
3. Traditii, arhitectura populara...daca pe cineva l-ar duce mintea sa le promoveze si daca se mai poate repara raul facut prin permiterea haosului din constructiile destinate turismului. In Italia, in Toscana sa zicem, sunt ghiduri la primarie care te indruma cum sa construiesti, ce lemn si ce piatra sa folosesti, cum sa fie ferestrele, chiar si treptele in interior...in asa fel incat sa cadreze cu stilul arhitectural al zonei. In Sardinia nu ai voie sa construiesti mai mult de p+1 sau p+2..nu mai stiu exact. De respectarea specificului zonei nici nu se mai pune problema. Du-te tu in Maramures si vezi cum s-a construit si cum apar bisericile alea de lemn intre viloaie de toate culorile si facute din boltari sau bca laugh.gif
Du-te in 2 Mai si in oricare dintre localitatile din partea de sud a litoralului si vezi daca gasesti macar un gard de piatra, sau orice altceva in acord cu ceea ce a existat si era specific Dobrogei.

Avem o tara frumoasa...e adevarat, dar civilizatia e departe de ceea ce ar trebui sa fie. Nu avem drumuri...
In sfarsit...nu ma mai apuc sa comentez ce zici de locurile alea urate de prin Grecia laugh.gif Am pus o poza mai sus. Ar fi destul de ciudat sa ne apucam sa comparam tarmurile Greciei cu tarmul Marii Negre de la noi....de tigania din constructiile turistice am pomenit mai sus biggrin.gif

This post has been edited by Dan73: 7 Feb 2011, 23:58

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
cj98czh
post 7 Feb 2011, 23:27
Post #85

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Bai nene vb. fara sa fi ajuns sa vezi si ce ai auzit de la altii ... eu prefer sa ies .. mai ieftin conditii mai bune ... si nu, nu ma duc sa stau la pensiuni de 50 ron pe noapte ... in concediu ma duc sa ma relaxez si sa ma simt bine ca de aia sunt in concediu ... si ca exemplu .. anul asta sejur in Bulgaria de 10 nopti 4 stele all inclusiv costa 670 euro pt. 2 persoane ... si exemplele pot continua ... du-te tu in jegul de la noi de pe litoral si stai la banii si conditiile alea ...

Am fost de n+1 ori in Germania ... si intradevar daca se prinde stau pe autostrada se poate sa stai ... dar acolo scoti medii orare de 110 fara sa te chinui sau sa-ti pui viata in pericol .... dar eu zic sa ne oprim aici ..

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Mihai 90
post 8 Feb 2011, 00:35
Post #86

Membru incepator

Dan73 ai pus punctul pe i..țara e superbă,dar locuitorii ei sunt de vină..apoi se vaită că la noi în țară n-ar fi frumos,sau nu e destul de fain pentru ei..

--------------------
Dacia Logan 2007
+
cmandrei
post 8 Feb 2011, 10:28
Post #87

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Va rugam ramaneti on-topic. Multumim,

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
BioHazarD
post 9 Feb 2011, 20:29
Post #88

Gold member

Campina, Bv si Tgv

Attached thumbnail(s)
IMG_7162.JPG ( Size: 1012.98k ) Number of downloads: 249
IMG_7292.JPG ( Size: 978.45k ) Number of downloads: 184
IMG_7356.JPG ( Size: 1.08mb ) Number of downloads: 175
IMG_7603.JPG ( Size: 1.37mb ) Number of downloads: 178
IMG_7619.JPG ( Size: 786.05k ) Number of downloads: 160
IMG_7626.JPG ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 141

--------------------
Renault ex-Clio Symbol 1.5 dci 2008
Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023
+
george_scala_2004
post 16 Feb 2011, 20:34
Post #89

Membru autentic

--------------------
... ... ...
“The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci.
+
Mihai 90
post 19 Mar 2011, 14:11
Post #90

Membru incepator

uopg.jpg
Maramureș

--------------------
Dacia Logan 2007
+
5 Pages < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 19:34
Forum Renault