DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> dacia 1410, prima masina pe care o detin

panter1
post 25 Jun 2009, 21:21
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

cel mai probabil pe la garnitura parbrizului, trebuie identificata portiunea unde nu etansaza si pus silicon de apa negru sau incolor, cand ploua te duci in ea si o urmaresti dar mai mult ca sigur pe acolo si uita-te de jur imprejurul parbrizului si deasupra usilor sa nu fie vro fisura, succes smile.gif

This post has been edited by panter1: 25 Jun 2009, 21:21

--------------------
Dacia 1310 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ovidiual3x
post 27 Jun 2009, 09:39
Post #32

Membru incepator

From: pe langa Petroșani...

Lucrurile incep sa se inrautateasca sad.gif , am reusit sa merg cu masina la cineva care e pricepe destul de bine la dacii si la o prima vedere primul lucru care mi l-a zis a fost ca trebuie sa schimb setul de ambreaj sad.gif , parca la ceva cablu s-a uitat si a zis ca el trebuie sa aiba un pic de joc ,iar la mine nu are, a zis ca deja a inceput sa frece parca discul pe placa de presiune (posibil sa nu fi explicat eu bine acum dar omul cred ca are dreptate) ,deci imi trebuie un kit de ambreaj .
Acum se pune problema ca omul de la care am luat-o a zis ca are motor de 1410 dar in talon e trecut 1289 cc ,doar in carte am vazut 1410 (cartea e la el, ca nu am inscriso pe numele meu am facut doar act de vanzare-cumparare) .Se poate sa fi schimbat motorul si sa nu-l mai fi trecut si in talon ? pentru ca nu stiu decat trebuie sa fie ambreajul .
O alta problema cu releul de incarcare ,a masurat curentul si am 16-17V a zis ca stric bateria in felul asta ,deci trebuie sa il schimb si pe ila , am electronic iar omul mi-a zis sa caut unul mecanic ca sunt mai bune. Ceasurile mi-a zis sa le schimb, sa caut la dezmembrari ca mie nu imi indica nivelul de apa si ulei , la mine e cu bec rosu care in caz de ceva presupun eu ca ar trebui sa palpaie.
Am intrebat de indicatorul de benzina de ce imi tot face figuri, a masurat continuitatea pe fir si mi-a spus ca ila ii bun, deci cel mai probabil trebuie schimbata sonda de benzina .O alta problema ar fi jocul din volan ,am joc mare sad.gif ,mi-a zis ca e un fel de "cruce" chiar acolo sub bord si mi-a zis ca aia ar trebui schimbata.

This post has been edited by ovidiual3x: 27 Jun 2009, 09:41

--------------------
dacia 1310tx 1986
+
sandor406
post 11 Jul 2009, 17:01
Post #33

Membru incepator

salutare!!!in primul rand ma declar proprietar de dacie de un an,de cand am luat permisul!am tot vrut sami fac cont pe dacia club,dar n-am reusit!am si pe 4tuning cont,dar aici mi se pare mai super,deoarece toata lumea ii cu dacii!:))sunt din vulcan,jud.hd.vad ca mai is si din petrosani!:D
sper sa ma considerati un nou membru,si dak pot fiti linistiti ca va ajut!iar dak o sa am probleme va rog sa ma ajutatima si voi!;)aveti grija de dacii:))

--------------------
dacia 1310 li 2000 - hd-08-gpu
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th June 2025 - 23:08
Forum Renault