dacia 1410, prima masina pe care o detin
![]() ![]() ![]() |
dacia 1410, prima masina pe care o detin
panter1 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|||
ovidiual3x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 21 June 09 From: pe langa Petroșani... ![]() |
Lucrurile incep sa se inrautateasca
![]() ![]() Acum se pune problema ca omul de la care am luat-o a zis ca are motor de 1410 dar in talon e trecut 1289 cc ,doar in carte am vazut 1410 (cartea e la el, ca nu am inscriso pe numele meu am facut doar act de vanzare-cumparare) .Se poate sa fi schimbat motorul si sa nu-l mai fi trecut si in talon ? pentru ca nu stiu decat trebuie sa fie ambreajul . O alta problema cu releul de incarcare ,a masurat curentul si am 16-17V a zis ca stric bateria in felul asta ,deci trebuie sa il schimb si pe ila , am electronic iar omul mi-a zis sa caut unul mecanic ca sunt mai bune. Ceasurile mi-a zis sa le schimb, sa caut la dezmembrari ca mie nu imi indica nivelul de apa si ulei , la mine e cu bec rosu care in caz de ceva presupun eu ca ar trebui sa palpaie. Am intrebat de indicatorul de benzina de ce imi tot face figuri, a masurat continuitatea pe fir si mi-a spus ca ila ii bun, deci cel mai probabil trebuie schimbata sonda de benzina .O alta problema ar fi jocul din volan ,am joc mare ![]() This post has been edited by ovidiual3x: 27 Jun 2009, 09:41 |
--------------------
dacia
1310tx
1986
|
|
sandor406 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 11 July 09 ![]() |
salutare!!!in primul rand ma declar proprietar de dacie de un an,de cand am luat permisul!am tot vrut sami fac cont pe dacia club,dar n-am reusit!am si pe 4tuning cont,dar aici mi se pare mai super,deoarece toata lumea ii cu dacii!:))sunt din vulcan,jud.hd.vad ca mai is si din petrosani!:D
sper sa ma considerati un nou membru,si dak pot fiti linistiti ca va ajut!iar dak o sa am probleme va rog sa ma ajutatima si voi!;)aveti grija de dacii:)) |
--------------------
dacia
1310 li
2000
- hd-08-gpu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 23:08 |