magazin de vise
![]() ![]() ![]() |
magazin de vise
bolidu |
![]()
|
||
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
|
||
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Zippy @ 22 Jun 2009, 15:21) Pai ai vazut tu pe la TV: gheorghe din colentina s-a urcat la volan fumat si a omorat 3 oameni nevinovati? Olanda o duce foarte bine cu o populatie de drogangii legali. Asta e buna. ![]() Nu zice nimeni sa bei si sa te urci in masina, eu am intrebat cu totul altceva. In plus daca-mi aduc eu aminte povestea unui vecin care a condus "fumat" m-as gandi de doua ori inainte sa ma urc in masina dupa ce as consuma si asa ceva. ![]() This post has been edited by Merced: 22 Jun 2009, 15:27 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
sfatul meu:
Nu incercati (NU) sa fumati rahaturile alea "LEGALE".. decat ceva neprobat da' legal, mai bine ceva probat si ilegal... sau mai bine stati cuminti... (NOT ![]() PS: DAR NICIODATA CHIMICALE.. venele trebuie sa ramana intacte iar de desfundat nasul exista alte chestii... This post has been edited by skija: 22 Jun 2009, 15:38 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
or avea gabori nostri aparate si de drog test ? dalea in care pui saliva si zice ce ai fumat
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
in Bucuresti TOATE echipajele de la rutiera au si din alea... (asa mi-a zis un militian). In Buzau ar exista unu care a ramas sigilat..
![]() de aici si zicala: Don't drink and drive, SMOKE and FLY... ![]() This post has been edited by skija: 22 Jun 2009, 16:19 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Si tu l-ai crezut pe militian? Si mie mi-a spus un cap de creta ca loganurile de politie (da, alea de 70.000 euro) sunt limitate la 120 km/h.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
skija |
![]()
|
era fumat sigur ala..
![]() eu tind sa-l cred... oricum a fost un "must" ptr. intrarea in UE... Da' nu cred ca se folosesc... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Politaii nu vor sa desigileze un mustiuc ptr suflat in fiola si voi spuneti aici ca se apuca de facut teste la saliva ptr THC? Voi creca sunteti fumati, de unde paranoia asta ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
skija |
![]()
|
mie mi-a zis-o balaurul din bucatarie.. desiii... elefanteii zburatori radeau de chestia asta...
This post has been edited by skija: 22 Jun 2009, 18:45 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
acuma mi-am dat seama ca era un vis ,ca m-am trezit si cand m-am uitata pe geam tot in romania sunt
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Bai in loc sa fumati sa beti sau mai nou sa luati prostii din astea ce iti induc starea de bine,mai bine luati 2 fete(nu prietena sau sotia)si faceti cu alea ce va duce pe voi capul de la normal la total.Garantat o sa va simtiti f bine si e 100 la 100 natural fara euri si nu are reactii adverse decat daca afla partenera de viata.Succes si incercati nu ezitati!!!!!!
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa vezi tu ce sculament natural iti iei de la alea 2 fete, daca nu folosesti un prezervativ cu e-uri.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
io folosesc de la mine de la marmacie!
![]() ![]() This post has been edited by adită: 23 Jun 2009, 16:55 |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(Miria @ 23 Jun 2009, 16:44) Bai in loc sa fumati sa beti sau mai nou sa luati prostii din astea ce iti induc starea de bine,mai bine luati 2 fete(nu prietena sau sotia)si faceti cu alea ce va duce pe voi capul de la normal la total.Garantat o sa va simtiti f bine si e 100 la 100 natural fara euri si nu are reactii adverse decat daca afla partenera de viata.Succes si incercati nu ezitati!!!!!! asta mic ori e peste ori e de la Martorii lu' Mos Craciun... cum bai nene sa alegi femeia in locul ierbii? astea ori se combina ori merg paralel... da' nu se poate fara ele... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Miria |
![]()
|
Eu prefer fetele naturale,normal cu prezervativ chiar daca nu prea imi place dar in cine sa mai ai incredere in ziua de azi.Eu mai am un pic si ajung la 3 decenii nu am fumat in viata mea si de baut rar dar rar de tot.Eh in schimb cu fetele sunt cel mai mare lesbian ce a existat fara ele nu pot sa traiesc
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Miria: 24 Jun 2009, 10:35 |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
pai si nu primesti si un barbat intre tine si colega
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Miria |
![]()
|
Nu normal ca nu .Nu fac orgii nu imi impart partenera cu alti barbati.Sunt destul de barbat eu sa fac fata la cat mai multe
![]() ![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
damn
![]() 24 Jun 2009, 11:36: ce esti asa geloasa ![]() This post has been edited by C@talin: 24 Jun 2009, 10:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Miria |
![]()
|
Nop sunt gelos
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
la naiba daca am inteles ceva da asta face totu si mai sexy
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
skija |
![]()
|
ptr. matrimoniale si lauda de sine va rugam sa deschideti topicuri separate... aici se fumeaza....
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 13:47 |