Camera video VP W80 SAMSUNG
![]() ![]() ![]() |
Camera video VP W80 SAMSUNG
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Inteleg ca nu are monitor LCD si tot ce filmezi trebuie sa privesti prin ocular. Asta e rau. Nu are stabilizator de imagine- pentru un om normal asta este destul de rau. Rezolutia Hi8 este aparent buna dar pe moarte: digitalele vin acum din urma cu rezolutii mai bune la preturi similare. Pretul (400$) este mare daca compari cu ce poti sa-ti cumperi de afara: sunt de parere ca in cazul unei astfel de cumparaturi trebuie sa faci pe drecu in 4 si sa asesti pe cineva sa ti-o aduca de afara. Nu stiu cit de bune sunt: microfonul (unele microfoane sunt foarte slabe) si autofocusul (poti avea necazuri la viteza de autofocus). Principalul neajuns imi pare a fi lipsa monitorului...
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multumesc, bflorian, . Intre timp am mai discutat cu cativa amici care mi-au dat acelasi sfat, adica adusul de-afara a unui miniDV. Oricum am avut aseara consiliu de familie si a trebuit sa aleg intre camera si mersul la mare, asa ca momentan m-am linistit.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am,din pacate,o camera video Samsung VP-D352,e a doua problema pe care o am cu ea.Prima oara s-a dus banda aia dintre camera si ecran,dar s-a schimbat pe garantie.Azi fiind ziua fetitei mele ,am incarcat-o frumos de dimineata,si cand sa filmez....canci.Deci,nu filmeaza,pe ecran e tot stand-by,nu mai scoate caseta,player-ul nu mai merge,in rest se aprinde normal,celelalte functii merg -meniul,zoom,foto...Mai merita sa o repar?Amai patit cineva,ce poate fi?Intreb ,ca pe aici nu am unde ,si sa nu fac un drum degeaba pana in Timisoara...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca nu vreti sa intelegeti ca Samsung e fabricant de monitoare...
Camere video si foto fac altii. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Bine;altcineva care se pricepe la asa ceva e pe aici?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:24 |