[VAND] MP3 BLAUPUNKT, DE PE LOGAN
![]() ![]() ![]() |
[VAND] MP3 BLAUPUNKT, DE PE LOGAN
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
Ofer 100 lei pe el,daca esti interesat,te rog un PM. Bafta! |
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai pui si diferenta si e al tau!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
EsTeTicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 3 November 06 From: Brașov ![]() |
Salut,
Merge pe Clio symbol fara alte modificari? ai idee? Vor mai merge comenzile de pe volan? Daca da, atunci il iau eu. PS: nu stiu daca e cazul sa intreb dar ai tot mp3-ul, nu doar fata, nu? codul este? Merci Razvan This post has been edited by EsTeTicu: 29 Jul 2009, 22:03 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2001
- PH 07 YXR Hell is empty. All devils are here!
|
|
valiaviator |
![]()
|
Nu stiu daca merge pe Symbol si nici daca vor mai merge comenzile de pe volan! La ultima intrebare nu iti raspund deoarece e pusa fara niciun rost!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
valiaviator |
![]()
|
UP!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
valiaviator |
![]()
|
Adjudecat, se poate inchide! Multumesc pentru gazduire!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 22:57 |