DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Locuri de munca in Iasi, As vrea sa ma mut acolo..

Laurentziu83
post 5 Jul 2009, 10:53
Post #31

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(dragoselu @ 30 Jun 2009, 17:51)
Dar la Galati ce are? Prietenuta nu ar putea veni si ea la Galati sau chiar Braila si sa va gasiti un locusor de munca?
*

Mai bine ramane in Iasi, ai mai multe perspective ca in mirifica zona Galati-Braila.

QUOTE(C@talin @ 30 Jun 2009, 17:43)
galatiu e pe muchie de cutit,daca moare combinatu adio economia galatiuliu radmasa.gif
*

Subscriu.

QUOTE(logan1.5dci @ 1 Jul 2009, 08:21)
Daca mi se permite, am sa arunc si eu aici o parere.  De oameni valorosi este nevoie oriunde.
*

N-a zis nimeni ca nu e nevoie. Problema e ce salarii oferi la oamenii aia valorosi.

Vorba lui Muttley, nu e o fericire sa faci 5 ani de poli si sa lucrezi apoi intr-un service ca ditamai inginerul si sa ti se ofere 13 milioane iar mecanicul de langa tine (care face liceul la seral) sa ia si 15-16+bacsisuri.

@titi: daca vrei job bine platit, cauta in Bucuresti, lasa provincia unde toti patronii isi inchipuie ca daca iti ofera 1000 de lei si putin peste, considera ca te-au facut om. O sa sara lumea de fund in sus la ceea ce scriu, ca e aglomerat Bucurestiul sau mai stiu eu ce, dar daca vrei sa mai si simti ca traiesti, nu doar sa astepti de la un salariu la altul si sa vezi cum trec anii, cam asta ar fi solutia.

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
turturel
post 6 Jul 2009, 07:45
Post #32

membrisor

Group: Members
From: Braila

ai mare dreptate...
dar lucrurile au luat o alta intorsatura...a venit home ca nu putea sta acolo...nu se impaca nici cu locul de munca..nici cu distanta. va multumesc frumos pt pareri si sfaturi..mi-au fost de mare ajutor.

This post has been edited by titiDSN: 6 Jul 2009, 07:46

--------------------
Dacia Supernova 2003 confort
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 07:09
Forum Renault