Bravo Admin
![]() ![]() ![]() |
Bravo Admin
AleXuTzU_Tau |
![]()
|
||
![]() ReCharGe Group: Members Posts: 321 Joined: 18 January 08 From: HoNoLuLu ![]() |
|
||
--------------------
Monster TrucK
Solenza Clima
2222
- B-03-FGO Ma Dau In Barci Si Tu Nu Vezi Asta
|
|||
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da buna idee cu "diverse"
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Dap...era necesar,pt a diminua off-topicul......
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Multumiri pentru spirijinul acordat. Si multumesc pe aceasta cale din nou, domnului administrator alexv, care a avut bunavointa de a ne ajuta. Eu am pledat atat pentru super nova cat si pentru solenza. Pentru ca si cei de la solenza aveau nevoie de "diverse" pentru aerisirea celorlalte 3 categorii. Sper sa va fie de folos
![]() baftaaaaaaaa This post has been edited by Maskatu: 3 Jun 2009, 16:08 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
Multumimmmmmmmmm
![]() Acum sa trecem la lucruri mai serioase ![]() La bursa nu am vazut ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
In sfarsit ,avem "Diverse" in sectiunea Solenza.
Multumim ! ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Pleoape face tipul din Baia Mare dai pe google "pleoape solenza" si gasesti acolo. Eu am dat pe ele 70 lei acu` 3 ani. Spor !
P.S. Mijto ideea cu "diverse" la sectiunea solenza. |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Super bine!...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
daca tot suntem la diverse hai sa spun ce am patit. mi-au cazut bucati de tencuiala de pe bloc in sera cand a fost furtuna.
asa ca acum am plafonul infundat si doua mari gauri in plafon. ![]() acum am aer conditionat ![]() cu ocazia asta fac si insonorizarea plafonului. sunt inca in cautare de un service care sa faca treaba buna ( mai putin dezechiparea si echiparea masinii pe care o fac eu). bafta tuturor. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Desi nu am fost un sustinator al noilor sectiuni Diverse-DSN si Diverse-SLZ (dar nu am fost nici impotriva), salut deschiderea lor.
Va atrag insa atentia ca nu e Cafenea si nici Diverse. Se deschid topicuri care au legatura stricta cu SLZ, dar nu se incadreaza in celelalte trei sectiuni. Un exemplu ar fi topicul "cum o inveti, asa o ai", pe care tocmai l-am mutat in noua sectiune. Va rog ca de cate ori semnalati un topic incadrat in alta sectiune decat ii e locul sa dati report, nu sa scrieti asta intr-un post. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
aici trebe sa o dam in diverse nu?
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Ceva de genul asta.
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
raul78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 1 June 09 ![]() |
fratii solentzisti de unde pot lua si eu un manual cu piesele componente de la solenza care sa explice unde se afla si ce rol au.ca tot citesc pe aici de tot felu dar nu pot sa le identific pe masina ,recunosc ca stiu doar volanu si rotile unde sunt in rest cam nimic .cind am luato nu avea proprietarul nici o carte tehnica sau ceva de genu la ea.asa ca am decis sa fac rost si sa ma ocup de noul meu hoby .va multumesc anticipat pentru ajutor
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003/rapsodia
- AR06SGO
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
E dreptul tau sa ai o parere. In ceea ce ma priveste, parerea ta despre mine nu ma intereseaza si e nula pentru mine. Si pentru orice alte pareri, exista PM-ul!
This post has been edited by AR-18-MOS: 18 Jun 2009, 22:36 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 23:01 |