Pentru cine e din Iasi sau cunoaste Iasi ul..., Cum ajung la Spitalul Militar?
![]() ![]() ![]() |
Pentru cine e din Iasi sau cunoaste Iasi ul..., Cum ajung la Spitalul Militar?
mihaimmm |
![]() ![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 178 Joined: 5 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Poate asta te ajuta
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Da. Mi-am facut o idee cam pe unde este. Mai astept totusi si alti ieseni care poate sar in ajutor
![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu inteleg (nu mi-o lua in nume de rau). CUm adica "ti-ai facut o idee" ? ... E O HARTA! Iti arata LOCATIA EXACTA!
Spune-mi de unde vrei sa iti trasez o ruta si iti trasez (snapshotul e din Garmin mapsource). |
--------------------
.
.
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Liviu, nu te supara, poate m-am exprimat gresit
![]() Mi-am facut o idee, adica acum stiu pe unde sa o iau. Am mai intrebat totusi pentru ca stiu ca erau o parte de strazi in reparatie. Nu asteptam altceva decat "some tips". Pentru ca mai mult de o harta nu poate spune nimeni (si un GPS ![]() Oricum, Liviu, ms mult pt harta, imi va fi cu siguranta de ajutor, chiar am scos-o si la imprimanta. ![]() E imposibil sa nu gasesc cu harta in fata:D. Apropo, e super fain Garmin Mapsource. In cazul de fata e mai detaliat ca Google Maps. Cel putin, asta e parerea mea. Si are si avantajul ca ruleaza offline. ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu ma supar .. de ce sa ma supar ? Nici macar nu iti raspunsesem rautacios .. pur si simplu ma miram.
Strazile in Iasi nu sunt in reparatie. Asa sunt ele .. din pacate. Daca mergi cu masina, din ce stiu eu ca traseu OK, pacurari -> p-ta m. eminescu (faci rondul) -> copou -> cand ajungi in coltul universitatii faci dreapta (e o intersectie acolo) si in 100 de metri ai ajuns la destinatie. |
--------------------
.
.
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Cam asa ma gandeam sa parcurg si eu traseul.
As putea sa o mai iau si pe Ibraileanu sau pe Manolescu, si apoi merg pe Toma Cozma, dar nu stiu cat de ok e traseul asta. Cred ca raman la traseul la care m-am gandit initial, cel pe care l-ai precizat si tu. Ms ink odata. Topicul se poate inchide deacum. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Marty, E jale si in Buc si in Iasi.... Romania... Ajungi sa rupi orice masina in 2 daca mergi cu ea mult
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Evita stradutele...dupa aia te rogi mult si bine de cineva sa iti dea voie sa intri pe strada principala. Mergi pe traseul sugerat de Liviu, e cel mai bun (nu stiu cam pe la ce ora ajungi, dar inarmeaza-te cu rabdare ca ai de asteptat la cam multe semafoare).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mihaimmm |
![]()
|
Ehe, am fost dimineata(la 8.30 eram acolo). Am gasit. Nu au fost probleme. Drumul a fost OK, am folosit arterele principale si am gasit.
Problem solved. Topicul se poate inchide. Multumesc pt ajutor. |
--------------------
Renault
Megane 3
2011 1.5 dCi 110hp
- *
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:29 |