Recomandari ruta GALATI - CONSTANTA, Starea drumurilor, variante
![]() ![]() ![]() |
Recomandari ruta GALATI - CONSTANTA, Starea drumurilor, variante
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
lord_wader |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 9 March 09 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 14 Jul 2010, 18:40) Habar n-am. Da' mâine cu noaptea-n cap plec spre CT și am de gând să merg pe la Bărăganu-Țandărei, nu-mi place pe la Viziru-Cuza Vodă-Luciu. Dacă ai răbdare, mâine seară sau vineri dimineață-ți spun ce și cum. Clar ca am rabdare, sa nu uiti sa ne spui cum e respectiva portiune pe la Baraganul, cum s-a circulat, capcane etc |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pe la Viziru s-a deschis drumul spre Constanta (ala de o iei la stanga). Am fost eu acum o saptamana, cand am fost la bulgari! E foarte bun drumul! Mergeti cu incredere!
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E nasoala treaba! S-a terminat bacul si Dragoselul n-a scos d'un jipies !
Si-n loc de nisipurile de aur, se duce la nisipurile murdare, de la mamaia. Nu mai e nici un dubiu, sintem in fundul crizei ! This post has been edited by corbex: 15 Jul 2010, 15:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Revin după cum am spus.
Pe la Viziru e ditamai indicatorul că drumul e închis, cu toate spusele lui kum. Eu am fost pe la Bărăganu-Țăndărei: cam 15..20min durează drumul, gropi și denivelări de la mașinile grele la greu, da' cu atenție e ok. În rest drumul e bun cu niște mici excepții în zona Dorobanțu-Nicolae Bălcescu din jd. CT unde e jale cu denivelările. Eu am făcut de la BR la CT cam două ore și 45 de minute mers relativ lejer. Trecerea la podul de la Vadul Oii a rămas tot 8 lei. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Man, eu AM MERS pe drumu' ala cand m-am dus (la bulgari), adica in data de 4 iulie 2010 si tot pe acolo m-am intors in data de 9 iulie 2010.
E drept ca nu m-am uitat dupa indicatoare, deoarece un prieten de-al meu mi-a zis ca se poate merge pe el, ca fusese si el cu vreo 2 zile inaintea mea! Dar de mers se merge pe el, nefiind eu singurul care era pe-acolo! |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu te cred coane, da' mai rămân eventualii pulițaii.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Nici pe-aia nu i-am vazut!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 Jul 2010, 12:08) La Mamaia nu am servit anul acesta! ![]() Cel mai urat a fost sa traversez Constanta, a naibii de imbacsita de masini, circulatie in draci. ![]() La Neptun am stat la un particular, 100 lei pe noapte apartament 2 camere, dus, bucatarie, 6 persoane : m-a cam suparat un pustan de vreo 16-17 ani, vecin de bloc care dadea muzica tare si nu putea dormi copilul; am fost de doua ori la usa lui si l-am rugat frumos sa dea mai incet, a doua oara a rabufnit: "Ce tot veniti la usa mea? Sunteti nou in apartament... Doar nu vreti sa va stricati concediul... ![]() Mancarea in Neptun urat de scumpa, dar am mancat la Spring Time, super menu (ciorba legume, snitel piept pui cu piure de cartofi) la 8,9 lei. Intr-o singura zi am servit ciolan de porc cu iahnie de fasole la 21 lei (ce m-am mai certat cu aia de la casa de marcat: pe afisul cu reclama la ciolan am citit "ciolan de porc cu fasole = 17 lei", asta imi zice ca doar ciolanul e 17 lei, garnitura de fasole e 4 lei ![]() ![]() Mici si carne am luat de la piata de legume-fructe din Mangalia, au fost super, mai ales micii aia din carne de porc si oaie! Pepeni si fructe tot de acolo sa luati daca aveti drum prin zona. Bere si alte cumparaturi de la Penny Mangalia. In rest vreme frumoasa, soare mult si multa distractie... am cantat la un karaoke din Neptun de mi-au pocnit bojocii... ![]() This post has been edited by dragoselu: 25 Jul 2010, 16:02 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Jul 2010, 19:55) Da-i dracu', ca-s politai braileni, cea mai urata specie de politai, cu 4 clase mai jos ca trenul. Mooistii astia mi-au facut instant-on si m-au facut sa mor cu dreptatea in mana in instanta, nu mai am nici un respect pentru ei. Daca te opreste, zici ca l-ai lasat pe socru-tu la Gura Ialomitei acasa. This post has been edited by Laurentziu83: 25 Jul 2010, 18:18 |
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Brailenii nu, ca-s baieti buni, 3 sferturi din colegii mei de servici sunt braileni, doar sticletii.
|
--------------------
.
.
.
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Intradevar politaii braileni sunt destul de cretini dar nici cei galateni nu sunt mai prejos....
|
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
- GL-11-UST
1996 [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
lord_wader |
![]()
|
QUOTE(br17rfg @ 25 Jul 2010, 22:26) Sa vezi in Vaslui cum sunt, pe langa faptul ca sunt multi inculti mai sunt sunt si prosti. Inteleg sa nu ai scoala si sa fii incult, nepregatit, dar sa fii si prost si batut in cap....Uite batranii de la tara sunt inculti ca nu au facut scoala dar nu sunt asa de prosti ca unii politisti. Si pe deasupra mai sunt si betivi, ii vad cum vin la un vecin de-al meu desi sunt in "misiune" teoretic si beau pana dimineata apoi mai trag o tura pe strada si gata rondul. |
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
br17rfg |
![]()
|
![]() be right back Group: Members Posts: 808 Joined: 11 November 07 ![]() |
Pai astia prosti te "ard"......nu stiu cum este prin alte orase dar la noi pur si simplu cersesc sa le bagi ceva in buzunar (criza frate)
|
--------------------
DACIA
................
..................... to be or not to be...this is the question....
|
|
lord_wader |
![]()
|
update Viziru-Cuza Vodă-Luciu ? s - a deschis? e tot asfaltat sau numai o portiune, dar pe la Baraganu s-a plombat?
|
--------------------
dacia
1310
1991 tlx
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu s-a deschis, sau cel puțin duminică nu era.
Pe la Bărăganu e jale, da' cu atenție se merge relativ ok. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mache2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Sunteti amuzanti... voi alegeti traseul cel mai scurt sau cel mai rapid?
Cel mai rapid as zice ca este Galati-> Braila -> Slobozia -> Drajna -> A2 -----> Constanta. |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
"Cel mai rapid" când? Când stați voi acasă poate.
În rest, pe la Vadul Oii e parfum! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(mache2k @ 5 Aug 2010, 15:02) Sunteti amuzanti... voi alegeti traseul cel mai scurt sau cel mai rapid? Cel mai rapid as zice ca este Galati-> Braila -> Slobozia -> Drajna -> A2 -----> Constanta. Da-da-da...si dupa ce ies de pe A2 sa stau ca fraieru' la coada la plata taxei de pod.... ![]() ![]() Asta dupa ce am injurat toate onduleurile de pe Lazu-Slobozia pe unde am mers cu 80 sa nu-mi omor masina. Galati-Navodari il faceam de regula in 3 ore, din care o ora o pierdeam pana ce coboram de pe bac. In rest mergeam intins. Dintre toate, cred ca cea mai buna varianta e prin Viziru-Gura Ialomitei. |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ti-ai prelungit dovada aia?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Bazilman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 January 09 From: Iasi ![]() |
Vin in atentia voastra cu o intrebare; Daca in prima etapa, drumul catre mare, nu se pune problema unui popas semnificativ deoarece voi pleca din Iasi pe la ora 2 si cred ca voi ajunge in Mamaia pe la 9-10 (inca pe racoare), ei bine, la intoarcere, cand voi pleca pe la 10 si sper sa ajung pe la 12-13 in zona Braila - Galati va trebui sa fac un popas macar pana la 16-17 deoarece masina din dotare nu e cu aer conditionat. Deci ce locuri cunoasteti unde ar putea opri 2 adulti si un copil de 4 ani ?
|
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi dacă vii dispre Vadu Oii, Țăndărei, Bărăganu (ceea ce-ți recomand) cel mai bine te oprești la Carrefour Promenada că e în drum, chiar înainte de a intra în Brăila. Ai ce face pe acolo prin Mall, nasol că te întorci, adică vii cam chel de bani.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Bazilman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 January 09 From: Iasi ![]() |
Bun si Mall-ul dar ma gandeam la altceva si e vina mea ca nu am fost mai explicit. Ma gandeam la un popas gen " Trei Iazuri", ceva cu umbra si o ciorba de burta sau de peste de la mama ei...pana trece arsita.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Poți încerca și la Hanu Conachi/GL... de pe centura Brăilei, după ce treci podul peste Siret, o iei la stânga, prin Șendreni, pe DN 25, încă 25 km... se găsește o ciorbă, niște mici, o cafea, un suc... plus niscaiva pădure
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pentru Hanu Conachi subscriu si eu, alt loc care sa te multumeasca nu prea exista.
Dupa ce treci de comuna Hanu Conachi, ai un Rompetrol pe stanga, apoi urci un pod peste calea ferata Galati-Tecuci, si imediat pe stanga e popasul cu 2 restaurante. Vezi ca doar la restaurantul alb au micii buni (popasul e vestit pentru mici, cum e Dedulestiul langa Ramnicu Valcea), nu la cel cu lemn, la Sofi, unde e doar restaurant si atat. Preturile sunt mult mai mici decat daca ai manca in oras. Dupa popas e padurea de salcami, unde poti sa opresti la o iarba verde ori pe stanga soselei, ori pe dreapta. Nu te intreaba nimeni de sanatate pe acolo. Stiu bine zona intrucat am multi prieteni pe la Liesti si merg destul de des pe acolo, am avut si o nunta anul trecut la popasul cu mici. Daca traseul de mare normal trecea pe la Balabanesti-Cuca, acum va fi cel prin Tecuci, mai lung cu 30 de km. Nu cred insa ca ar fi o problema. QUOTE(Markos @ 5 Aug 2010, 21:12) Pai n-am ce dovada sa-mi prelungesc, momentan am permisul suspendat de la o contestatie mai veche pierduta. Mi-am luat bicicleta in schimb. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Aug 2010, 07:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
razv_an9 |
![]()
|
![]() Mandru Posesor de Dacie Group: Members Posts: 103 Joined: 14 February 05 From: Galati ![]() |
Aveti idee care e starea drumurilor spre constanta, din galati, zilele astea ? Am de facut un drum.. si cu toata ,caldura ce ne-o anunta meteorologii, parca am rezerve.
A facut cineva drumul asta zilele astea ? |
--------------------
Dacia
Logan
2008, Laureate "Reality is wrong. Dreams are fa real " Tupac Amaru Shakur
|
|
DragosP |
![]()
|
În afară de ceață și ici colo pe drum câte o zonă cu zăpadă înghețață nu cred că ai de ce să-ți faci griji.
A trecut totuși o săptămână jumate de când nu mai ninge... |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 17:42 |