Zgomot ciudat la motor... aparut brusc., zdranganit ca de table care de freaza si se agata
![]() ![]() ![]() |
Zgomot ciudat la motor... aparut brusc., zdranganit ca de table care de freaza si se agata
tzepesch |
![]()
|
||
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|||
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
ia verifica ca nu cumva balamaua de la capota sa atinga in fulia alternatorului(mai exact in racitor);spun asta pentru ca sunt patit;cat pe aici sa desfac motorul;
sau vezi sa nu ai vreo cheie cazuta in scut,ori tabla de protectie de la electromotor... sunt multe cauze ce pot fi;verificale pe rand ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mah, balamaua nu atinge, scut la electromot nu mai am...
mai stept pareri. macar sa le notez sa le iau pe rand cand am timp. This post has been edited by tzepesch: 24 Jun 2009, 09:23 |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
poate loveste saxofonu in scut, am patit, am fost pe "coclauri" si am indoit putin scutul de la motor, si cum nu-i distanta foarte mare intre saxofon si scut, la o anumita turatie trepida....zgomot de tabla....si poti verifica intreg traseul tobelor
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
tzepesch |
![]()
|
notat si asta.
a, am observat ca s-a pierdut agrafa acare tine boltul de la starter, cel care cupleaza furca bobinei mici cu carcasa electromotorului. ala iese si cu mai ofera suport pt furca. asta n-ar fi nimic ca se invarte rotorul fara sa arunce bendixul, dar boltul iese si se sprijina in blocul motor. noroc ca nu iese de tot ca altfel se pierdea. posibil sa fie si de la ala. |
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
tzepesch |
![]()
|
cred ca am rezolvat-o. de la boltu ala de la EM zdranganea ca toate alea. nevand agrafa aceea, am adaptat pe santu boltului o agrafa pt hartie.
|
--------------------
Dacia
1982 - 1310 - 4VIT.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 17:22 |