Asito Kapital, a auzit cineva de ei?
![]() ![]() ![]() |
Asito Kapital, a auzit cineva de ei?
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
ehe- in romania inca se mai practica pocnirea masinii de pom
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mario676767 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 July 10 ![]() |
revin cu noi completari si JOI cu poze cu masina si locul accidentului,asadar recomand ***,totodata dorindu-le sa aiba si ei parte de asa ceva...
intre timp devizul estimativ calculat de service,(nu doar la exterior) a ajuns pe la 30.000,pentru ca trebuiesc inlocuite unele elemente de caroserie sudate,care sunt din aluminiu si cel mai apropiat service care poate fare operatiune asta este in budapesta(la noi in tara nu exista utilaje pentru lucrul cu aluminiu),masina fiind considerata dauna totala de catre asigurator(suma asigurata fiind de 34.700e).si de aici incepe distractia.am luat masina din service si am dus-o la o cunostinta in garaj,la recomandarea celor de la compania de asigurare.si astept.si tot astept.si sun din 2 in 2 zile sa intreb ce se mai intampla cu dosaru meu. ![]() ![]() cat despre avocat..,nu am trmis pe nimeni pana acum..,pentru ca de fiecare data mi s-a comunicat ca ''se rezolva saptamana asta'' si fiind de buna credinta am incercat sa inteleg intazierile cu care s-a justificat pana acum si am sperat ca se poate incheia pe cale amiabila tin sa mai adaug ca in urma discutiilor pe care le-am avut cu baietii din service,nu sunt singurul cu care s-e compotra asa..,si ca au mai fost clienti care s-au dus la sediu firmei hotarati sa-l bata..,dupa ce n-au mai suportat bataia de joc a militianului asta. se pare ca inca mai are traume comuniste....,si sincer..,pare sa aiba si ceva probleme psihice... voi reveni cu poze cu masina,si o sa mai postez cand am timp pana s-e termina cazul,nu am timp sa stau pe forumuri,nu am postat aici pentru a ma justifica sau a dovedi nimanui nimic,cine crede ,crede..,cine nu..,sa fie sanatos si sa se duca sa l-e dea bani ***. *** insulte editate de moderator This post has been edited by adi_ar: 28 Jul 2010, 15:38 |
--------------------
mercedes
s600
2004
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Multumim pentru efortul de a ne tine la curent, intelegem supararea dar eu va recomand sa va controlati limbajul!
Multumesc pentru intelegere! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mario676767 |
![]()
|
pe asta mi-a trimis-o un prieten care a venit sa ia masina de acolo cu platforma.
*** moderat *** This post has been edited by adi_ar: 28 Jul 2010, 21:53 Attached thumbnail(s) IMG_0209.jpg ( Size: 794.46k ) Number of downloads: 398 |
--------------------
mercedes
s600
2004
|
|
klaus |
![]()
|
O poza mai relevanta nu exista? Ca din unghiul asta nu se vad prea multe.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mario676767 |
![]()
|
mi-e mila de tine prietene..,profiti de faptul ca esti moderator si stergi 3 sferturi din post...,consider ca m-am exprimat foarte elegant si decent..,dar probabil ca tu ai simtit ca se face referire si la tine...
ti-am spus ca o sa pun s poze maine pentru ca ma duc la masina,dar observ ca nu am pentru cine. sterge-l si pe asta..,de fapt sterge-le pe toate..,ca la cat te duce capu...,meritai sa fii moderator pe forumul aro. |
--------------------
mercedes
s600
2004
|
|
klaus |
![]()
|
Mestere, eu nu-s moderator p-aci.
Daca citeai postul matale observai ca nu eu am modificat postul. Eu am alta curiozitate decat modificarea de posturi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
mario676767 |
![]()
|
pai sune-mi ce curiozitate ai...,daca te intereseaza toate daunele masinii..,o sa cer copie dupa deviz si o sa vezi exact despre ce e vorba.
repet,nu am postat aici si pe nici un alt forum pentru a convinge pe unul ca tine si e prima data cand am postat atat de mult pe forumuri.nu eram decat foarte rar cititor pe cate un forum. nu mi-am dorit decat sa explic politica acestei firme si comportamentul abuziv,sperand ca poate voi convinge macar o persoana sa evite aceasta societate.n-am nici un dubiu ca-mi vor plati dauna,ca vor sau ca nu vor,daca nu se rezolva saptamana asta..,var plati dupa judecata dauna+cheltuieli de judecata+penalizare pentru intarzierea platii+amenda CSA pentru neplata la timp si nesolutionarea dosarului+amenda OPC.va fi alegera lor.maine intentionez sa incerc sa discut si cu directorul general. |
--------------------
mercedes
s600
2004
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Alo, domnu' mario!
Eu am editat "jumatate" deoarece ati avut niscai mancarimi la limba, desi am facut cu tot calmul si bunavointa apel la decenta! Eu nu sunt curios nici de CL nici de altele asa ca, in consecinta, pentru flame si atacuri repetate la persoana, ne citim peste 7 zile! Ca societatea in discutie este mai buna sau mai putin buna, ramane de vazut. Daca exista critici, exprimati-le, dar faceti-o intr-un ton decent si fara atacuri! Succes in demersuri! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
klaus, daca si pe partea cealalta e indoit ca pe dreapta, si prin romania nu exista decat o reprezentanta mercedes care indreapta sasiu, sau nu exista si trebuie dus prin ungaria, se poate sa ajunga la 20.000
off topic pt Mario: am un CL600 din 2002 de vanzare, negru, cu pachet amg, daca te intereseaza, da-mi un pm |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:26 |