DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asito Kapital, a auzit cineva de ei?

klaus
post 25 Jul 2010, 22:30
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Stau si ma intreb de ce un cetatean care a afirmat ca Asito Kapital nu i-a platit nu stiu ce paguba nu e in stare sa faca o dovada a pagubei?
Sa fie alte interese la mijloc?
Sa fie de fapt o minciuna?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aleksanders
post 25 Jul 2010, 22:37
Post #32

.

Group: Members
From: ...

ehe- in romania inca se mai practica pocnirea masinii de pom biggrin.gif si asteptarea

--------------------
. . . - .
....
+
mario676767
post 28 Jul 2010, 15:19
Post #33

Membru incepator

revin cu noi completari si JOI cu poze cu masina si locul accidentului,asadar recomand ***,totodata dorindu-le sa aiba si ei parte de asa ceva...
intre timp devizul estimativ calculat de service,(nu doar la exterior) a ajuns pe la 30.000,pentru ca trebuiesc inlocuite unele elemente de caroserie sudate,care sunt din aluminiu si cel mai apropiat service care poate fare operatiune asta este in budapesta(la noi in tara nu exista utilaje pentru lucrul cu aluminiu),masina fiind considerata dauna totala de catre asigurator(suma asigurata fiind de 34.700e).si de aici incepe distractia.am luat masina din service si am dus-o la o cunostinta in garaj,la recomandarea celor de la compania de asigurare.si astept.si tot astept.si sun din 2 in 2 zile sa intreb ce se mai intampla cu dosaru meu. smile.gif am primit urmatoarele raspunsuri timp de 3 saptamani mi-a spus ''domnul director daune'' dan dordea,(caci cu el comunic) probabil fiind singurul care se ocupa de daune,caci eu unul nu am mai vazut pe nimeni pe acolo de cate ori am fost,ca astepata raspus de la celelalte companii de asigurare sa vada daca a mai fost dauna totala la alta companie,cu toate ca masina avea cartea de service la zi,chiar la autoklass.dupa 3 saptamani,a primit raspunsurile..,dar i-ar mai trebui niste poze facute la locul accidentului si ca incearca sa-si faca timp cat mai repede sa ajunga pana acolo.mentionez sa accidentul a avut loc undeva dupa cutrea de agres.dupa ce am tot sunat sa intreb cand poate sa se duca..,caci timpul trece..,imi spune..,ca daca as avea pe cineva pe acolo..,care sa faca niste poze..,i-ar fi de mare ajutor..,caci nu are cand sa ajunga... ma urc in masina intr-o sambata,ii fac poze acolo..,din toate unghiurile posibile si imposibile,le trimit pe mail spunandu-mi ca sunt foarte bune si ca nu i-ar mai trebui nimic la dosar.dupa 3 zile il sun din nou..,si ..,ma intreaa:''dar masina unde este acum..?ca ar vrea sa mai vada odata masina'' smile.gif) i-am spus unde se afla masina..,si ca sunt dispus sa marg cu el acolo s-o vada cu toate ca nu stiu ce ar mai putea vedea la masina ,avand in vedere ca la constatare,a facut 1001 poze... mentionez ca sunt cu nervii intinsi la maxim..,si cred ca domnul director poate vrea sa ma testeze.sper sa nu apuce sa afle cum reactionez cand imi cedeaza nervii pentru ca deja mi s-e pare ca *** asta ma ia la misto.
cat despre avocat..,nu am trmis pe nimeni pana acum..,pentru ca de fiecare data mi s-a comunicat ca ''se rezolva saptamana asta'' si fiind de buna credinta am incercat sa inteleg intazierile cu care s-a justificat pana acum si am sperat ca se poate incheia pe cale amiabila
tin sa mai adaug ca in urma discutiilor pe care le-am avut cu baietii din service,nu sunt singurul cu care s-e compotra asa..,si ca au mai fost clienti care s-au dus la sediu firmei hotarati sa-l bata..,dupa ce n-au mai suportat bataia de joc a militianului asta. se pare ca inca mai are traume comuniste....,si sincer..,pare sa aiba si ceva probleme psihice...
voi reveni cu poze cu masina,si o sa mai postez cand am timp pana s-e termina cazul,nu am timp sa stau pe forumuri,nu am postat aici pentru a ma justifica sau a dovedi nimanui nimic,cine crede ,crede..,cine nu..,sa fie sanatos si sa se duca sa l-e dea bani ***.

*** insulte editate de moderator

This post has been edited by adi_ar: 28 Jul 2010, 15:38

--------------------
mercedes s600 2004
+
adi_ar
post 28 Jul 2010, 15:37
Post #34

Membru autentic si conservator

From: Arad

Multumim pentru efortul de a ne tine la curent, intelegem supararea dar eu va recomand sa va controlati limbajul!
Multumesc pentru intelegere!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
klaus
post 28 Jul 2010, 16:03
Post #35

步步

QUOTE(mario676767 @ 28 Jul 2010, 16:19)
revin cu noi completari si JOI cu poze cu masina si locul accidentului,
*

Astept cu interes ziua de joi

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
mario676767
post 28 Jul 2010, 21:21
Post #36

Membru incepator

pe asta mi-a trimis-o un prieten care a venit sa ia masina de acolo cu platforma.
*** moderat ***

This post has been edited by adi_ar: 28 Jul 2010, 21:53

Attached thumbnail(s)
IMG_0209.jpg ( Size: 794.46k ) Number of downloads: 398

--------------------
mercedes s600 2004
+
klaus
post 28 Jul 2010, 21:49
Post #37

步步

O poza mai relevanta nu exista? Ca din unghiul asta nu se vad prea multe.

--------------------
+
mario676767
post 28 Jul 2010, 22:33
Post #38

Membru incepator

mi-e mila de tine prietene..,profiti de faptul ca esti moderator si stergi 3 sferturi din post...,consider ca m-am exprimat foarte elegant si decent..,dar probabil ca tu ai simtit ca se face referire si la tine...
ti-am spus ca o sa pun s poze maine pentru ca ma duc la masina,dar observ ca nu am pentru cine.
sterge-l si pe asta..,de fapt sterge-le pe toate..,ca la cat te duce capu...,meritai sa fii moderator pe forumul aro.

--------------------
mercedes s600 2004
+
klaus
post 28 Jul 2010, 22:34
Post #39

步步

Mestere, eu nu-s moderator p-aci.
Daca citeai postul matale observai ca nu eu am modificat postul.
Eu am alta curiozitate decat modificarea de posturi.

--------------------
+
mario676767
post 28 Jul 2010, 22:44
Post #40

Membru incepator

pai sune-mi ce curiozitate ai...,daca te intereseaza toate daunele masinii..,o sa cer copie dupa deviz si o sa vezi exact despre ce e vorba.
repet,nu am postat aici si pe nici un alt forum pentru a convinge pe unul ca tine si e prima data cand am postat atat de mult pe forumuri.nu eram decat foarte rar cititor pe cate un forum.
nu mi-am dorit decat sa explic politica acestei firme si comportamentul abuziv,sperand ca poate voi convinge macar o persoana sa evite aceasta societate.n-am nici un dubiu ca-mi vor plati dauna,ca vor sau ca nu vor,daca nu se rezolva saptamana asta..,var plati dupa judecata dauna+cheltuieli de judecata+penalizare pentru intarzierea platii+amenda CSA pentru neplata la timp si nesolutionarea dosarului+amenda OPC.va fi alegera lor.maine intentionez sa incerc sa discut si cu directorul general.

--------------------
mercedes s600 2004
+
klaus
post 28 Jul 2010, 22:50
Post #41

步步

Pai am mai zis ce ma intereseaza:
QUOTE(klaus @ 6 Jul 2010, 13:51)
Sunt si eu curios cum arata un cl cu daune de 20.000 euro.
*

--------------------
+
adi_ar
post 28 Jul 2010, 23:20
Post #42

Membru autentic si conservator

From: Arad

Alo, domnu' mario!
Eu am editat "jumatate" deoarece ati avut niscai mancarimi la limba, desi am facut cu tot calmul si bunavointa apel la decenta!
Eu nu sunt curios nici de CL nici de altele asa ca, in consecinta, pentru flame si atacuri repetate la persoana, ne citim peste 7 zile!
Ca societatea in discutie este mai buna sau mai putin buna, ramane de vazut. Daca exista critici, exprimati-le, dar faceti-o intr-un ton decent si fara atacuri!
Succes in demersuri!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
Marian66
post 29 Jul 2010, 16:20
Post #43

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

klaus, daca si pe partea cealalta e indoit ca pe dreapta, si prin romania nu exista decat o reprezentanta mercedes care indreapta sasiu, sau nu exista si trebuie dus prin ungaria, se poate sa ajunga la 20.000
off topic pt Mario: am un CL600 din 2002 de vanzare, negru, cu pachet amg, daca te intereseaza, da-mi un pm

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 09:26
Forum Renault