A murit Michael Jackson, E adevarat?
![]() ![]() ![]() |
A murit Michael Jackson, E adevarat?
black_alienware |
![]()
|
||
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|||
aditasse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 15 November 07 From: P I T E S T I ![]() |
Am auzit cativa carcotasi spunand cum totul este o inscenare... sa scape de daorii si de concertele la care nu mai putea face fata, dar pentru care s-au vandut destule bilete
![]() Oare ce vom mai auzi in zilele urmatoare??? |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004/ 1.6 16 v
- ag 77 tas
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
@black. Sunt doar amuzat de isterie, oriunde m-am invartit astazi mj in sus, mj in jos. Daca murea einstein (nu cel de pe forum
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte. M-am simtit onorat sa fiu contemporan cu el
Nu am cuvinte . God Bless You Jacko Attached thumbnail(s) Michael_Jackson_1920.jpg ( Size: 400.83k ) Number of downloads: 406 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
"M-am simtit onorat sa fiu contemporan cu el."
Mi-ai luat vorba din gura ![]() This post has been edited by black_alienware: 26 Jun 2009, 19:41 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
QUOTE(Mihai 90 @ 26 Jun 2009, 20:12) Mie mi-a parut rau de el,desi nu eram un fan...imi plac melodiile lui. Macar a lasat ceva in urma lui,stia sa faca spectacol..nu ca artistii si manelistii ordinari de azi din Romania bagatori de seama...Michael era un adevarat star,cred eu. Daca nici manelistii nu stiu sa faca spectacol........ plus ca multi manelisti au fost fani MJ |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
black_alienware |
![]()
|
Pai aphophis, Albert Einstein a cam murit in 18 aprilie 1955. Sunt cu totul doua persoane diferite daca ne rezumam la faima. Poate nu sti ce inseamna sa fi fanul unei persoane de talia lui Michael Jackson si de aceea ti' se pare ciudat zgomotul produs de moartea lui. Odata ajuns "acolo" o sa aiba aceeasi faima, o sa fie iubit in continuare, o sa ne aducem aminte de el ca si cum n-ar fi murit, ma refer strict la fanii lui si nu numai, o sa fim intrebati de copii nostrii cine a fost el si o sa stim sa le raspundem fara a sta pe ganduri: " A fost si este regele muzicii pop "
This post has been edited by black_alienware: 26 Jun 2009, 19:54 |
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Fratilor, mie daca nu mi-a placut un om nu ma duc la inmormantarea lui sa ma cert cu aia care l-au apreciat!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
il inmormantam pe reno.ro?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
Imi place melodia ''HEAL THE WORLD''...daca a murit e o pierdere pentru omenire..daca moare marian valorosu,gutatii,scremutii ,boratii colorati ,sau altii ca din pacate nu imi vin in minte alte nume de pseudotalente autohtone,de bucurie cred ca mi-as da foc la dacie
![]() This post has been edited by Mihai 90: 26 Jun 2009, 20:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
R.I.P.
Multumesc celor care au sters mizeriile unui pseudomanelar(manelarii au valorile lor: banii, femeile si moarte du"j"manilor"). pseudomanelaru imprumuta si combina. A murit cineva , chiar daca nu e du"j"manu' meu , sa moara masa daca nu ma dau in spectacol cu chestia asta. N-am crezut ca se poate un nivel mai jos de manelar , dar exista.[SIZE=1] |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.(terminati cu mizeriile si caterinca,chiar nu isi are loc aici)
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
oare citi dintre cei ce se dau de ceasu' mortii ca se stinsa michael si-au cumparat un cd cu muzica lui, vorba aia "original"?
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Caseta se pune?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(black_alienware @ 26 Jun 2009, 19:56) What do you say to the world when you lose one of the most important notes to life’s historic soundtrack? How do encourage a promising tomorrow when a part of your musical heart has lost their battle for today? As my fingers carefully embrace these keys, my mind is without consciousness, my heart has gone low key and the reality is sinking in… Michael Jackson has just died ![]() deh, te-a parasit inspiratia si acum bagi aici tot ce prinzi pe net? putin respect, macar fi original |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
QUOTE(kaspersky @ 26 Jun 2009, 21:08) oare citi dintre cei ce se dau de ceasu' mortii ca se stinsa michael si-au cumparat un cd cu muzica lui, vorba aia "original"? Ce relevanta are cand pppresedintele republicii a recunosut in fata lui bilica ca, daca n-ar fi fost pirateria , n-am fi avut asa de multi microsoftisti.... |
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.488 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Vorba lui vis-a-vis, pe vremea cand a scos megastaru ultimul album valabil('95) nu vazusem CD decat in filme...pe vremea aia problema se punea daca e caseta pe metal sau pe crom...da ce iti zic eu ca si tu vad ca esti '76!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, in piata cosmonautilor era un magazinas cu casete originale, cu filigran.
LE am si acum prin balcon, mi-a fost asa sa le arunc ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kaspersky |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 26 Jun 2009, 23:01) Vorba lui vis-a-vis, pe vremea cand a scos megastaru ultimul album valabil('95) nu vazusem CD decat in filme...pe vremea aia problema se punea daca e caseta pe metal sau pe crom...da ce iti zic eu ca si tu vad ca esti '76! voi ati ramas la casete? n-a zis nimeni ca trebuia sa-l cumperi in '95. ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si tu tii cu ursu'...
lasa-ne frate cu pilde d-astea... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
N-am ramas la casete. Dar eu cel putin, mai am inca vreo 30-40 sub pat. Cum zice vis-a-vis: "mi-a fost asa sa le arunc ". Si printre ele e si MJ... cu 3 albume.
Pacat ca s-a dus... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
R.I.P !!
Ce poti spune la auzul unei asemenea vesti. Trist. Lumea muzicala, si nu numai, lumea la modul general a pierdut un mare om, un mare artist. Nu ma pot considera un fan, dar Doamne ce piese a putut sa realizeze. Le am pe toate (cele ce mi-au placut). Dumnezeu sa il odihneasca, iar familiei sa le aduca liniste in suflete !! Nu te vom uita niciodata Michael !! |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
Farrah Fawcett arrives at the pearly gates and Saint Peter Grants her one wish, so she thinks for a minute and says "I wish all the children in the world to be safe".
The next day Micheal Jackson dies from heart attack. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
1.6 16v 05-2005
- numar cu gaura m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
dimineata la prima ora m-a trezeste sotia sa merg la lucru:
ea - hai trezeste-te. auzi? a murit MJ. eu - si nu mai margem la concert? dupa 15 minute in drum spre servici am inceput sa realizez. imi place linistea dimineata si nu percep bine informatiile. odihneasca-se in pacea lui Dumnezeu |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
... If you wanna make the world a better place
take a look at yourself, and then make a change ... http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_jackson |
--------------------
-
-
-
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vad ce e de ras? Omul a murit cand la noi era ora 23-24, chiar nu vad ce e de ras?!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Sunt fan Depeche Mode ,dar moartea lui Michael Jackson mi-a lasat un gol in suflet;ascult de trei ore muzica lui ...Dumnezeu sa-l ierte!S-a stins inca o voce de inger pe langa a lui Freddie Mercury si multi altii...S-a nascut si a murit singur...Pacat...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 00:32 |