Problema lampa plafon si inchidere
![]() ![]() ![]() |
Problema lampa plafon si inchidere
Remus20 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 6 June 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|||
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
de la uch .... :|
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
Remus20 |
![]()
|
de la usi???:-/
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
nuu !!
ai un aparat....sub bord care face treaba asta ca sa dea pe avarii cand blochezi/deblochezi usile si tot acel aparat este responsabil si cu plafoniera....... dar nu cred ca se poate rezolva problema aceasta"acasa"....trebuie sa o vada un electrician |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
Remus20 |
![]()
|
poi...e vorba despre un releu???daca da,e cam scump :-s
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|
nenestean |
![]()
|
deci.....sunt variante de solenze .............care au uch..adica un aparat care face treburile astea cu avarii si plafoniera si multe altele...adica ii destept
![]() si o varianta de solenza cu relee inloc de acel aparat..... si daca ai slz cu relee atunci .....nustiu cat ii de scump reparatia...dar ii muuult mai ieftin decat daca ai cu uch.... uch daca ti dus.....te'ai ars la buzunar :| orcum de acolo ii problema ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
Remus20 |
![]()
|
poi....a mea e din 2003...sper sa fie cu releu
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|
nenestean |
![]()
|
exact
![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca e din 2003 sigur are UCE decodor.
Vezi sub bord, in partea stanga, deasupra manetei de deschidere a capotei ca sunt mai multe relee. Unul din ele este releu flash. Daca tot umbli, scoate-le pe toate si curata mufele. Este posibil sa fie oxidate. Ai putea scoate si mufa de la UCE sa dai cu un spray de contacte pe ea. Pentru plafoniera - becul mai este bun? Poti curata contactul (sau contactele) de la usi. This post has been edited by cristio_79: 6 Jun 2009, 16:44 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
1 problema la plafoniera poate fi siguranta arsa sau becul 2
2 ai un relu flash montat langa releu de avarii si releul de temporizare stergatoare il scoti afaRA il desfaci si il cureti poate scapi eu asa am scapat si cand termini lucrarea tragi o punga peste uce si relee te-as sfatui sa desfaci si uce sa il cureti poate are si el apa in el ,releul flash daca il iei nou este 40-50 lei releul flash este releul fara aripioara de prindere cu surub plafoniera e legata cu avariile prin intermediulu uce-uli eu inainte de a schimba uceul la deschidere se aprindea si plafoniera si aveam si temporizare dupa inlocuirea uce-ului nu mai am verifica becul si siguranta si vei vedea ca plafoniera va merge ea merge si fara releul flash bafta This post has been edited by vladut88: 6 Jun 2009, 17:58 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
Remus20 |
![]()
|
poi am inteles ca plafoniera e legata oarecum in serie cu avariile cand descui si incui usile....
|
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(vladut88 @ 6 Jun 2009, 18:33) eu inainte de a schimba uceul la deschidere se aprindea si plafoniera si aveam si temporizare dupa inlocuirea uce-ului nu mai am Treaba asta se poate rezolva prin bifarea unei functii cu CLIP-ul. Daca in service-ul in care ai facut montarea aveau tester, putea sa-ti faca asta. This post has been edited by cristio_79: 6 Jun 2009, 18:19 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 6 Jun 2009, 18:19) Treaba asta se poate rezolva prin bifarea unei functii cu CLIP-ul. Daca in service-ul in care ai facut montarea aveau tester, putea sa-ti faca asta. asta nu aM stiut ms mult am sa ma duc la ei sa imi rezolve treaba ca au tester special pt dacia ca e service autorizat |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
drog |
![]()
|
![]() Razvanel Group: Members Posts: 74 Joined: 2 February 09 From: Iasi ![]() |
Am si eu o intrebare. Am solentza Scala din 2003 (UCE) cu inchidere centralizata din fabrica.
Cand descui si incui usile de la butonul de pe cheie ar trebui sa clipeasca avariile? |
--------------------
Dacia
Solentza
Scala/2003
- IS-06-xxx
|
|
Remus20 |
![]()
|
da,ar trebui.aceeasi problema o am si eu.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Dacia Solenza
2003, 1.4 MPi ,Rapsodie
- VL - 08 - RDR
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Daca vreti sa clipeasca schimbati releul de flash.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
am observat si io aseara ceva aiurea ...care nu mia facut pana acum....cand semnalizam mi se aprindeau avariile ca si cum as fi fost in masalier dar eram pe liber(cred ca e de la alarma cand dau masalier mi se aprind avariile la un interval de cateva secunde)....:| acum nush de la ce ar fi....ca nu a facut decat de vreo 2 ori....
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai releu flash,unii l-au gasit ruginit,plin cu apa...
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
si unde pot gasi releu astA?:-)
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
crick |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 666 Joined: 2 January 09 From: Bucuresti ![]() |
SUB BORD DE LA SOFER LA PASAGER
R-semnalizare R-temporizare R-flash(aprindere semnalizare la inchidere usi) R-releu avertizare limita viteza(nu exista) sub rindul de relee se afla UCE decodor |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
- B _____
|
|
gabyu |
![]()
|
deci sa inteleg ca tre sa dau bordu jos sa ajug la ele no?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
nenestean |
![]()
|
nici vorba !!! scoti pe sub bord
|
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
|
|
adimaridum |
![]()
|
MEMBRU INDEPENDENT Group: Members Posts: 330 Joined: 25 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mercedes
W123
1979/2400 D
- .......?? EX:Opel Ascona 1985
EX:Ford Transit 1985 EX:Mercedes 190 E si 230 TE EX:1300,1310,1400 Break,2X Solenza. FAN DACIA |
|
gabyu |
![]()
|
nai inteles problema:)) nui asta ca mi se aprind avariile cand dau masalier astai de la alrma simi convine iti dai seama.....da mia facut asa cand eram pe liber astai problema;) adi
26 Jun 2009, 21:13: poate cineva sa puna o poza pe unde se scot releurile alea...sau/si cum arata un releu;;) ms anticipat This post has been edited by gabyu: 26 Jun 2009, 21:13 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
Buna seara, vreau sa va intreb si eu ceva
![]() Am pe masina montata o alarma Eaglemaster CL5100T si la putin timp dupa montare au incepus sa mi se blocheze avariile cand inchid si deschid usile (raman aprinse) si cateodata chiar si semnalizarea. Pot sa i fac eu ceva sau neaparat la electrician? |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
bnedea |
![]()
|
![]() Bogdan Group: Members Posts: 354 Joined: 3 March 09 From: Bucuresti ![]() |
gabyu releele sunt imediat sub bord in partea stanga lipite de tabla caroseriei, langa balamalele de la usa soferului. Sunt prinse toate pe aceeasi bucata de plastic, care e agatata de tabla interioara a masinii, (deasupra manerului de deschis capota de la motor). Nu ai cum sa le ratezi, sunt singurele pe acolo.
ovidiu87 cea mai mare probabilitate este ca defectul sa fie in modulul de alarma la releul ce comanda aprinderea bec-urilor de pozitie (ramane blocat). Eu as desface modulul si l-as curata prin interior. E doar o presupunere bazata pe faptul ca la deschiderea usilor alarma ta in mod normal clipeste din pozitii. Nu strica sa incerci. |
--------------------
dacia
solenza, clima
2004 1.4MPI Join the dark side, we have cookies!
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
ok.merci de raspuns ,am sa verific acolo
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
gabyu |
![]()
|
aha mersi mult de tot:P...daca imi "fura" curent pozitia cand semnalizez (e vba de spate dreapta...si cand pun avarii de ex....mi se aprinde putin si pozitia in ac timp cu semnalizarea si ii ia din intesitate semnlaizarii)...tot de la releu e?:-?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
cred ca ar trebui sa verifici mufa de la lampa spate,o scoti si verifici daca e vreun contact imperfect
|
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
|
|
gabyu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:02 |