DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Poate iese o Africa dintr-o Europa!, asi vrea mici opinii legate de imbunatatire!

alex_20
post 25 Sep 2009, 16:22
Post #1

membru pentru DaCia!

Group: Members
From: Husi

In primul rand vreau sa va zic "prociectul" meu...Dupa o "aranjare" tehnica a masinii(ulei,filtre,planetare,bujii s.a)am decis ca e timpul sa fac o mica schimbare...cum?veti vedea...Posed o dacia solenza europa alba din 2005...vreau sa va zic ca atunci cand am luat-o(a fost s.h)avea in dotare doar lampa de la plafon...atat!fara nimic altceva(pe parcurs am mai adaugat eu casetofon-boxe,inchidere cu alarma s.a)dar akum vreau sa mai adaug cate cv...pot sa incep cu:
-schimbarea fetelor de usi cu din alea care au material textil ...(cum se monteaza sau se demonteaza? sau dak afecteaza cu cv geamurile..)
-jante vreau originale de slz si aici nu e o problema.
-volanul de pe confort arata mult mai bine(ala care are aiberg)1) imi pot monta si ce operatie trb sa fac?specific ca nu am pretentia sa functioneze aibargul,eu vreau doar de aspect
-bricheta nu am si e foarte incomod...am cumparat una din targ cu 15 lei si cand am mers la montaj mia cerut 50 de lei!!!mi se pare enorm...pareri...
-cat ajunge sa vopsesti spoilerul-fata /spate in culoarea masinii...asi vrea sa le vopsesc
-schimbarea ceasurilor cu turometru mi se pare o misiune " imposibila"..nu ma pricep la electrica si in orasul meu nu se gasesc "meseriasi" de asemenea natura..sad.gif
-montarea acelor bare tranversale(negre)..cum se monteaza? dak sunt de gasit ca nu am vazut de vanzare...(dak aveti cate cv de "maritat" din lista mea moderatorii nu se vor sup dak imi ziceti aici...wink.gif)...va multumesc!...astept pareri si recomandari!

--------------------
dacia solenza 2005 - vs03skp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Vladd
post 25 Sep 2009, 19:37
Post #2

Membru Banatean

From: Resita, Caras-Severin

Daca esti din resita te ajut eu sa-ti montezi ceasurile cu turometru, bandourile si ce mai vrei!

--------------------
Dacia/Bmw Solenza/320 Europa cu A/C si DA/ E90
+
alex_20
post 26 Sep 2009, 18:01
Post #3

membru pentru DaCia!

Din pacate nu stau in resita:(...merci totusi pt amabilitatea ta;).Astept cu nerabdare un set de pleoape...alte pareri:d

--------------------
+
andr3y_yoo
post 26 Sep 2009, 20:16
Post #4

Membru ma

From: Bucuresti

fetele de usi nu au cu ce sa afecteze geamurile... se monteaza/demonteaza foarte usor (pt unii) : se desfac suruburile si se trage de ea biggrin.gif putin in sus
bandourile ( alea negre de pe usi) au niste "cleme" care intra in usa (deci trebuie gaura) si pe margine are un fel de banda dublu adeziva

bft !

--------------------
Dacia Solenza 1.4 GT Turbo - B-68-BMD

Daca Ai cap Iese Altfel

Dacia 4 ever :X
+
alex_20
post 27 Sep 2009, 11:23
Post #5

membru pentru DaCia!

Si dak o sa dau gauri in portiere pt bandouri nu risc ca mai tarziu sa apara rugina in aceea parte?...Fetele de usi le-am mai avut date jos deoarece mi sau blocat de mai multe ori portierele si am fost nevoit sa merg la service pt remediere(tija aia se blocase)...

--------------------
+
Vladd
post 27 Sep 2009, 11:30
Post #6

Membru Banatean

Nu trebuie sa dai gauri in usa, mai bine tai acele ghidaje de pe bandou, asa am facut eu si nu am probleme sa se dezlipeasca sau altele.

--------------------
+
ramsen
post 27 Sep 2009, 11:42
Post #7

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

QUOTE(Vladd @ 27 Sep 2009, 11:30)
Nu trebuie sa dai gauri in usa, mai bine tai acele ghidaje de pe bandou, asa am facut eu si nu am probleme sa se dezlipeasca sau altele.
*

mai bine cum zice colegul Vladd...taie ghidajele la bandou si lipestel decit...

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
alex_20
post 27 Sep 2009, 12:21
Post #8

membru pentru DaCia!

La asta ma gandeam si eu...cu ce se poate lipi?cu silicon sau e cv special?

--------------------
+
Vladd
post 27 Sep 2009, 15:40
Post #9

Membru Banatean

au deja banda dublu adeziva pe ele.

--------------------
+
anecula_08
post 27 Sep 2009, 19:53
Post #10

Membru autentic

Si eu le-am lipit cum a spus Vladd si nu am avut nici o problema in 5 ani de cand le am.

--------------------
Dacia Solenza Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2 Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
+
alex_20
post 28 Sep 2009, 12:54
Post #11

membru pentru DaCia!

Nu stiiam ca au pe ele banda dublu adeziva si akuma ramane de vazut cand le voi primi de la omul "cu comanda".Despre volanul cu aibarg ce stiti?sincer nu am gasit la nimeni si nici nam idee dak merge inlocuit cu ala simplu...

--------------------
+
TheElfs
post 6 Oct 2009, 20:36
Post #12

Membru incepator

From: Timisoara

Am si eu o slz europa din 2005. Am inteles ca la modelele mai "daruite" in usi sunt ceva bare de intarire (ranforsare) care ajuta atunci cand inchizi masina sa nu se mai auda zgomotul ala de tabla lovita de tabla. La logan de ex are sunetul ala infundat cand inchizi usa....a incercat cineva sa monteze asa ceva? Sau are cineva montat din fabrica asa ceva?
10x

--------------------
Dacia Solenza 2005 Europa - TM10***
+
anecula_08
post 6 Oct 2009, 21:16
Post #13

Membru autentic

Barele de care zici le am si eu in usi dar tot se aude ca o conserva ras hohote.gif . Daca vrei sa nu se mai auda asa trb sa le insonorizezi, si din cate stiam eu barele le au toate.

--------------------
Dacia Solenza Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2 Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
+
psychoo
post 7 Oct 2009, 06:18
Post #14

Membru

barele acelea nu au treaba cu sunetul! sunt bari de ranforsare in caz de impact. din cate stiu eu, au fost introduse pe solenza odata cu airbag-ul.
bafta!

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
TheElfs
post 7 Oct 2009, 07:57
Post #15

Membru incepator

nu le-am observat cand am desfacut fetele de usi. Ma gandeam ca s-ar putea sa fie ceva din chedere, ca usa de logan nu este insonorizata si nu se aude asa "conserva". ar fi interesanta si partea cu insonorizarea. dar oare ajuta si la eliminarea aburirii din masina cand este mai rece afara?
voi aveti probleme cu stergatoarele? atunci cand functioneaza sar pe parbriz (si fac un zgomot urat). eu ma gandeam sa nu fie din cauza surubului unde se prinde stergatorul, dar cred ca poate fi si din cauza parbrizului. stergatoarele sunt bosch twin
10x

This post has been edited by TheElfs: 7 Oct 2009, 07:59

--------------------
Dacia Solenza 2005 Europa - TM10***
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 15:29
Forum Renault