Poate iese o Africa dintr-o Europa!, asi vrea mici opinii legate de imbunatatire!
![]() ![]() ![]() |
Poate iese o Africa dintr-o Europa!, asi vrea mici opinii legate de imbunatatire!
alex_20 |
![]() ![]()
|
||
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|||
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Daca esti din resita te ajut eu sa-ti montezi ceasurile cu turometru, bandourile si ce mai vrei!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
alex_20 |
![]()
|
![]() membru pentru DaCia! Group: Members Posts: 208 Joined: 7 August 09 From: Husi ![]() |
Din pacate nu stau in resita:(...merci totusi pt amabilitatea ta;).Astept cu nerabdare un set de pleoape...alte pareri:d
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
fetele de usi nu au cu ce sa afecteze geamurile... se monteaza/demonteaza foarte usor (pt unii) : se desfac suruburile si se trage de ea
![]() bandourile ( alea negre de pe usi) au niste "cleme" care intra in usa (deci trebuie gaura) si pe margine are un fel de banda dublu adeziva bft ! |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
alex_20 |
![]()
|
Si dak o sa dau gauri in portiere pt bandouri nu risc ca mai tarziu sa apara rugina in aceea parte?...Fetele de usi le-am mai avut date jos deoarece mi sau blocat de mai multe ori portierele si am fost nevoit sa merg la service pt remediere(tija aia se blocase)...
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Nu trebuie sa dai gauri in usa, mai bine tai acele ghidaje de pe bandou, asa am facut eu si nu am probleme sa se dezlipeasca sau altele.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
alex_20 |
![]()
|
La asta ma gandeam si eu...cu ce se poate lipi?cu silicon sau e cv special?
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
Vladd |
![]()
|
au deja banda dublu adeziva pe ele.
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Si eu le-am lipit cum a spus Vladd si nu am avut nici o problema in 5 ani de cand le am.
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
alex_20 |
![]()
|
Nu stiiam ca au pe ele banda dublu adeziva si akuma ramane de vazut cand le voi primi de la omul "cu comanda".Despre volanul cu aibarg ce stiti?sincer nu am gasit la nimeni si nici nam idee dak merge inlocuit cu ala simplu...
|
--------------------
dacia
solenza
2005
- vs03skp
|
|
TheElfs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 January 08 From: Timisoara ![]() |
Am si eu o slz europa din 2005. Am inteles ca la modelele mai "daruite" in usi sunt ceva bare de intarire (ranforsare) care ajuta atunci cand inchizi masina sa nu se mai auda zgomotul ala de tabla lovita de tabla. La logan de ex are sunetul ala infundat cand inchizi usa....a incercat cineva sa monteze asa ceva? Sau are cineva montat din fabrica asa ceva?
10x |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Europa
- TM10***
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Barele de care zici le am si eu in usi dar tot se aude ca o conserva
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.726 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
barele acelea nu au treaba cu sunetul! sunt bari de ranforsare in caz de impact. din cate stiu eu, au fost introduse pe solenza odata cu airbag-ul.
bafta! |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
TheElfs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 15 January 08 From: Timisoara ![]() |
nu le-am observat cand am desfacut fetele de usi. Ma gandeam ca s-ar putea sa fie ceva din chedere, ca usa de logan nu este insonorizata si nu se aude asa "conserva". ar fi interesanta si partea cu insonorizarea. dar oare ajuta si la eliminarea aburirii din masina cand este mai rece afara?
voi aveti probleme cu stergatoarele? atunci cand functioneaza sar pe parbriz (si fac un zgomot urat). eu ma gandeam sa nu fie din cauza surubului unde se prinde stergatorul, dar cred ca poate fi si din cauza parbrizului. stergatoarele sunt bosch twin 10x This post has been edited by TheElfs: 7 Oct 2009, 07:59 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Europa
- TM10***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:29 |