DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> senzor inchidere usi

licrimon2002
post 26 Jul 2009, 14:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am pierdut un senzor de la inchiderea usilor (spate dr) si drept urmare sta aprins la bord indicatorul "usi deschise"
Stie cineva cum poate fi montat un asemenea senzor? mai bine spus daca este undeva descris modul de montare (nu gasesc nici firele care cred ca sunt "cazute" in prag. Are cineva vreo idee cum as putea rezolva problema ? Multumesc anticipat pt ajutor.

--------------------
DACIA 1310 L (1994) si LOGAN (2006 1.5 dci) - xx xx xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
licrimon2002
post 27 Jul 2009, 22:01
Post #2

Membru incepator

Foarte curios ca nu a sarit senzorul (intrerupatorul) din pragul usilor de la Logan la nimeni.

--------------------
+
sandy461229
post 27 Jul 2009, 22:18
Post #3

Gica Contra

From: Bucuresti

QUOTE(licrimon2002 @ 26 Jul 2009, 15:25)
Am pierdut un senzor de la inchiderea usilor (spate dr) si drept urmare sta aprins la bord indicatorul "usi deschise"
Stie cineva cum poate fi montat un asemenea senzor? mai bine spus daca este undeva descris modul de montare (nu gasesc nici firele care cred ca sunt "cazute" in prag. Are cineva vreo idee cum as putea rezolva problema ? Multumesc anticipat pt ajutor.
*

Intrerupatorul de usa costa 5 lei in targul Vitan. Firele la poti trage din prag cu o sarma rigida cu carlig la capat pe care o introduci in gaura intrerupatorului

--------------------
Logan Ambiance 1.4 MPI 2004 - B39XXX
+
licrimon2002
post 28 Jul 2009, 22:45
Post #4

Membru incepator

Stimate SANDY,
in primul rand mii de multumiri pt incurajare! Nu sunt din Buc. si nu stiu daca Vitan e firma da vanzare SH sau targ auto (parca era un targ odata) si nu stiu daca e aceeasi treaba cu autovit.
In schimb am gasit la un mag intrerupator la 11 lei si AM REZOLVAT PROBLEMA , motiv pt care iti multumesc.
Mai fac o precizare pt alti "incepatori": cablu pt intrerupator, nu este pozat in praguri (nu merge prin praguri), ci prin STALPII de la usi. Am gasit f usor cablu cu o sarma,
Mai mult decat atat, anularea acestui inrerupator conduce la multe probleme tehnice privind gestiunea iluminarii interioare a habitaclului, a iluminarii pozitiilor concomitent cu inchiderea centralizata, probleme la iluminrea in portbagaj (topirea soclului, deoarece lampa sta aprinsa permanent).
Inca odata multumesc !!

--------------------
+
klaus
post 28 Jul 2009, 22:51
Post #5

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

becul din portbagaj se stinge dupa 30 de minute, nu ramane aprins permanent.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 14:37
Forum Renault