senzor inchidere usi
![]() ![]() ![]() |
senzor inchidere usi
licrimon2002 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 10 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 L
(1994) si LOGAN (2006 1.5 dci)
- xx xx xxx
|
|||
licrimon2002 |
![]()
|
Foarte curios ca nu a sarit senzorul (intrerupatorul) din pragul usilor de la Logan la nimeni.
|
--------------------
DACIA
1310 L
- xx xx xxx
|
|
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(licrimon2002 @ 26 Jul 2009, 15:25) Am pierdut un senzor de la inchiderea usilor (spate dr) si drept urmare sta aprins la bord indicatorul "usi deschise" Stie cineva cum poate fi montat un asemenea senzor? mai bine spus daca este undeva descris modul de montare (nu gasesc nici firele care cred ca sunt "cazute" in prag. Are cineva vreo idee cum as putea rezolva problema ? Multumesc anticipat pt ajutor. Intrerupatorul de usa costa 5 lei in targul Vitan. Firele la poti trage din prag cu o sarma rigida cu carlig la capat pe care o introduci in gaura intrerupatorului |
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
licrimon2002 |
![]()
|
Stimate SANDY,
in primul rand mii de multumiri pt incurajare! Nu sunt din Buc. si nu stiu daca Vitan e firma da vanzare SH sau targ auto (parca era un targ odata) si nu stiu daca e aceeasi treaba cu autovit. In schimb am gasit la un mag intrerupator la 11 lei si AM REZOLVAT PROBLEMA , motiv pt care iti multumesc. Mai fac o precizare pt alti "incepatori": cablu pt intrerupator, nu este pozat in praguri (nu merge prin praguri), ci prin STALPII de la usi. Am gasit f usor cablu cu o sarma, Mai mult decat atat, anularea acestui inrerupator conduce la multe probleme tehnice privind gestiunea iluminarii interioare a habitaclului, a iluminarii pozitiilor concomitent cu inchiderea centralizata, probleme la iluminrea in portbagaj (topirea soclului, deoarece lampa sta aprinsa permanent). Inca odata multumesc !! |
--------------------
DACIA
1310 L
- xx xx xxx
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
becul din portbagaj se stinge dupa 30 de minute, nu ramane aprins permanent.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 14:37 |