Ce masina sa-mi cumpar?, Logan, Clio, Passat, Golf si altele....
![]() ![]() ![]() |
Ce masina sa-mi cumpar?, Logan, Clio, Passat, Golf si altele....
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(bylexus @ 4 Jul 2009, 11:17) Stiam ca la astea noi nu mai trebuie facut rodaj ![]() Am dreptate? -cel putin asa auzisem de la un reprezentant Renault ![]() E un intreg mit pe seama rodajului ![]() This post has been edited by yonutz84: 4 Jul 2009, 13:02 |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 4 Jul 2009, 14:01) E un intreg mit pe seama rodajului ![]() Vorbeam de femei ![]() This post has been edited by bylexus: 4 Jul 2009, 13:03 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
bylexus |
![]()
|
Interesant cum se deplaseaza usa soferului in Aveo ala... In loc sa ramana in structura sasiului... iese in exterior!!!
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
yonutz84 |
![]()
|
QUOTE(bylexus @ 4 Jul 2009, 13:03) QUOTE(bylexus @ 4 Jul 2009, 13:06) Interesant cum se deplaseaza usa soferului in Aveo ala... In loc sa ramana in structura sasiului... iese in exterior!!! Stai relax. se poate si mai rau! Daca te uiti la testele la masina Geely care are 0 stele o sa ramai uimit. This post has been edited by yonutz84: 4 Jul 2009, 13:08 |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Vrei consum mic si o masina foarte vioaie?Cauta o Toyota Yaris cu motor de 1.3 VVT-I 87 cai.Uita de Aveo..cand iti spun sa uiti de consumul declarat o spun din proprie experienta...La fel si cu "dinamica" masinii..
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Pana isi ia lexus masina le cresc aripi la porcii de la contim.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(OAP @ 4 Jul 2009, 10:20) Stai linistit ca nici el nu e in cunostiinta de cauza ![]() ![]() Explica-mi si mie unde am gresit in rationamentul meu. Am avut timp de 5 ani tdi in familie, acum au parintii mei alt diesel, nu-i contest avantajele, dar consider ca, pentru a avea un diesel trebuie sa ai un buget mai consistent decat pentru un benzinar. |
--------------------
.
.
.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Kaveo ala e teroare. S-a deformat toata masina inclusiv stalp spate si portbagaj.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
TheFastOne |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
Ce carcotasi sunteti. Doar nu credeati ca daca nu mai scrie deu pe fund si scrie shevrolet s-a schimbat ceva. Aceleasi fashuri de masini sunt, dar cred ca era mai bine pe vremea cand scria deu pe fund, parca erau mai calitative. Nu stiu cum de-si permit cei de la GM sa vanda asemenea fashuri sub marca lor.
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am in familie un Chevy Kalos 1.4 16V si un Logan Ambition 1.6.
Pe scurt: alege Logan! Pe lung: Logan + E mai spatios + Trage mai bine motorul de la turatii joase + Inghite mai bine gropile + E mai confortabila la drum lung - E mai lata, mai masiva, mai greu de parcat - Tabla mai groasa dar de calitate mai proasta Kalos, fratele lui Aveo + e mai frumos + e mai ingrijit facut, nu arata ca e low cost la fiecare detaliu + motorul de 1,4 93CP trage bine dar la turatii inalte + pare mai fasneata - SIGURANTA - costuri mai mari - cutie de viteze etjata mai bine dar se manevreaza mai prost - spatiu mai mic Iti recomand Logan 1.6 benzina Ambition, il iei la pret bun, merge GPL pe ea (eu nu am), are ceva mai bun cuplu si putere, consumul e tot pe acolo. Daca imi dai 4000 EUR ti-o dau pe oricare dintre ele. This post has been edited by dizzy: 5 Jul 2009, 08:15 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Exista masin cu "obrazul" (tabla) mia subtire ca a loganului?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 4 Jul 2009, 14:04) oricum peste 120 km/h nu prea cred eu ca mai conteaza asa mult stelutele. E vorba sa scapi cu viata (sau nu) la un impact frontal la 60 km/h. De aia nu face nimeni teste la 120 km/h. La 80 km/h s-ar putea sa scapi lejer intr-o masina cu 3-4 stele la EuroNCAP, dar in cea cu 1,5 stele sa fi "putin" cam mort. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
yonutz84 |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 5 Jul 2009, 11:40) E vorba sa scapi cu viata (sau nu) la un impact frontal la 60 km/h. De aia nu face nimeni teste la 120 km/h. La 80 km/h s-ar putea sa scapi lejer intr-o masina cu 3-4 stele la EuroNCAP, dar in cea cu 1,5 stele sa fi "putin" cam mort. ![]() Depinde cum e impactul, sunt foarte multi factori care intra in discutie eu nu cred ca e o regula sa zici am 5 stele scap dintr un accident fara nicio zgarietura sau are 1 stea e moarte sigura. Oricum sa nu intelegeti ca tin cu masinile care nu s sigure ba din contra... |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu e o regula ca daca ai 5 stele scapi, dar ofera cumparatorului un criteriu de orientare, fara aceste teste neavand cum sa-si dea seama de gradul de siguranta pe care il ofera un model sau altul.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
gabriel19 |
![]()
|
![]() ex Dacia 1310 (first love) actual Opel Astra (tunning in progres Group: Members Posts: 96 Joined: 6 February 09 From: PH ( Patria Hotilor ) ![]() |
Si Dacia de acum 30 de ani cate stele are? Cred k dak e sa se intample, sa intampla si in Volvo. Vorba lu yountz84, la 120 ce stelutze sa mai conteze?
Nu zic ca e bun aveo sau nu, nu am avut sansa sa conduc unu, cu toate ca mi se pare mai bine finisat, plus ca motorul de 1.2 mi se pare mai bun la consum. Criteriile mele de alegere a unei masini sunt: 1- consumul, 2- tipul motorului, 3-estetica, 4-stelutele de la crash teste. Plus ca loganul e mai inalt si deci mai instabil la viraje, dar cum am spus nu am condus un aveo sa imi dau seama. Chiar azi am vazut un Seat Cordoba la 5500 ieuroi pe benzina, dar nu stiu nr de km. Eu zic sa mai cauti ca sunt multe masini sh bune la preturi la fel de bune. |
--------------------
ex Dacia
1310,
actual Opel Astra, ex PH 47 BAN, ex DB 08 CAO
- actual PH 46ABI downgrade from 47 to 46
iubirea-i ca o floare...te pisi pe ea si creste mare |
|
MojoGaby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 26 March 09 ![]() |
Eu recomand sa mai pui un pic si sa iti iei un VW Golf 4!
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1998
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
right, si dupa aia sa caute combustibil prin rezervoarele avioanelor, ca sa nu stea cu ea in fata blocului
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Io recomand sa mai pui un pic si sa iei un E-Klasse din 2004 la 10.000 ieuro, de-abia iesita din rodaj la 200.000km. Scaune da piele, dizel, masina nemteasca, dom-le...
This post has been edited by raqzvan: 6 Jul 2009, 22:17 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
bylexus, eu nu inteleg de ce ai opta pentru un second-hand!
![]() Nu e logic! Daca la o masina noua se poate intampla sa ai surprize si sa fii nevoit sa apelezi la garantie, este logic ca in cazul unei masini SH, probabilitatea sa creasca exponential! Acum, daca tot nu ai bani de una noua, de ce nu astepti sa mai strangi ceva si sa-ti iei orice masina, repet ORICE masina, dar una noua? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
corect, masinile sh se strica, mai bine le luati stricate din fabrica ca mai stiu eu cine..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
E ilogic ce sustii!
Macar la o masina noua ai garantia! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Jul 2009, 23:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca masina respectiva e suficient de proasta sa se strice in 2-3 ani cat ai garantia, atunci nu mersi, si asa la logan de obicei iti spune ca asa fac toate..mai bine mi-o repar singur si imi fac reviziile unde vreau eu
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
MadHawk1 |
![]()
|
Recunosc ca la asta nu m-am gandit!
![]() Depinde si de perioada de garantie oferita! Desi....sa platesti N ani revizii nesimtit de scumpe doar pentru garantie, poate ca nu e nici asta o solutie... Ma rog, mi-am primit raspunsul la intrebare! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Jul 2009, 23:27 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vrea sa spuna ca mai bine ca ne-a impartasit si noua faptul ca si-a luat limuzina, ca am putut face misto de el. Daca nu ne-ar fi spus, ar fi trebuit sa faca singur misto de el insusi.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:52 |