concluzii operatiunea "porti deschise" Dacia, lansare stepway si 1.2 16v
![]() ![]() ![]() |
concluzii operatiunea "porti deschise" Dacia, lansare stepway si 1.2 16v
boga81 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|||
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
daca nu aveau vanzari record pe pietele internationale iti pupau si picioarele cand intrai in showroom , asa...ii doare in baschetzi
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
E, lasa ca o sa se termine cat de curand cu exportul asta!
Oricum, de la luna la luna reducerile au fost tot mai mici, sunt curios daca se vor mentine macar la acest nivel si dupa 30 iunie... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand au mai fost chestii de genul asta, porti deschise bla bla ... ce drive test-uri au fost? Au fost niste imitatii proaste de drive test-uri, asa ca nu vad care ii problema ca au renuntat de tot la ele.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
|
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Rusine!!!!!!!!
Sa faci porti deschise si sa nu asiguri drive-test, mi se pare bataie de joc! Si eu am fost, degeaba, la IPSO si Meridian. |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bine ca ati scris ca eram croit sa merg sa fac test drive, asa daca doar te uiti la ele mi-a trecut...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Am fost si eu cu un coleg... Stepway era expus in showroom, insa se putea face test-drive cu 1.2 16v (mare consolare...).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:07 |