Probleme roti, roti incinse
![]() ![]() ![]() |
Probleme roti, roti incinse
bogidan21 |
![]()
|
||
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca placutele de frana nu au fost montate corect.
E anormal sa faca asa ceva. Trebuie sa le desfaci si sa le pui cum trebuie. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37829 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Daca nu ti-au mai pus sigurantele la placute s-ar putea sa atinga mereu pe disc si sa se incalzeasca. Efectul de franare slaba de la roti incinse e normal, asa-zisul fading.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Saca nu e de la faptul ca s-au montat defectuos placutele atunci mai trebuie vazuta starea cilindrilor de la etrieri si anume daca nu sunt depozite pe ei ce sa impiedice miscarea usoara.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
poti sa ridici cate o roata pe cric scoasa din viteze si sa incerci sa o misti cu mana . Daca e blocata e nasol. Se mai poate ca servovrana sa iti bage presiune prea mare pe circuitul de franare. Asa am patit eu de exemplu .
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
bogidan21 |
![]()
|
![]() Lipsa de inspiratie Group: Members Posts: 188 Joined: 12 August 06 From: Brasov Romania ![]() |
Va multumesc mult pentru ajutor si respunsuri...maine dimineata o sa am timp sa scot o roate cel putin sa vad ce se intampla
|
--------------------
Dacia
Logan
preferance 2006 Noiembrie 19
- BXXRXI Bleah
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(david79 @ 25 Oct 2006, 22:40) Se mai poate ca servovrana sa iti bage presiune prea mare pe circuitul de franare. Asa am patit eu de exemplu . Poti sa revii cu ceva detalii sau cu link la topic? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
nu am mai vazut discutat pe aici. Problema am avut-o acum cativa ani la o dacie berlina. Cu cat acceleram mai mult servovrana impingea pedala de frana. F ciudat, s-a rezolvat prin schimarea servofranei. Daca obturam furtunul ce duce de la motor la servo mergea ok, dar nu mai aveam frane bune ( fara servo ).
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 10:49 |