Cum se curata eficient?
![]() ![]() ![]() |
Cum se curata eficient?
apostuviorel |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 4 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003
|
|||
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Încearcă cu flacăra unui chibrit. Arzi plasticul vreo două-trei secunde, răzuiești, apoi din nou...
Am folosit-o de multe ori, nu suport parbrizul „împopoțonat”. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort 2002
- GL-06-EAF Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
...cu benzina...se razuie abtibildul iar dupa aceea se curata frumos, frumusel adezivul ramas cu o cirpa inmuiata in benzina ! rezultat garantat ! eu asa am dat jos abtibildurile vechi de la rca si rovigneta...
|
--------------------
...
...
...
|
|
Vladd |
![]()
|
![]() Membru Banatean Group: Members Posts: 1.453 Joined: 19 May 09 From: Resita, Caras-Severin ![]() |
Incearca cu acetona, e mai tare ca benzina!
|
--------------------
Dacia/Bmw
Solenza/320
Europa cu A/C si DA/ E90
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Acetona sau decarburol pentru carburatoare. Cu benzina se intinde ca o guma de mestecat. Am patit-o si eu cu o rovigneta si de atunci nu mai lipesc nimic.
Mai poti incerca si cu WD 40, daca scoate bitumul intarit de pe usi, poate scoate si adezivul acela. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
Cu o lama de barbierit,se scoate cel mai usor....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cutter + putina rabdare cu degetele + curata apoi urmele cu clean de geamuri !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
m_iulian2000 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 22 March 07 ![]() |
in cazu meu.. cu nevasta... se descurca ea
![]() |
--------------------
dacia
solenza
europa / 2005
- **-**-MAN
|
|
moustache |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
Cu unghiile, sau alte obiecte care nu zgarie geamul se da jos cat se poate. Restul cu acetona si la final cu orice solutie de curatat geamuri, ca sa arate ca nou.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|
brici_85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 July 08 ![]() |
Eu am dat jos rovigneta cu degetele (ma dureau dupa aceasta operatiune unghiile de muream
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- CL 09 BRI
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Folositi scoci dublu adeziv, nu mai lipiti toate prostiile obligatorii direct pe parbriz. Practic se face asa: nu mai dezlipiti folia de pe partea adeziva a rovignetei ci o decupati dupa forma celei din urma. Apoi taiati o bucatica de latime 2mm si lungime 1-2 cm (sau cat vrea fiecare) din scoci-ul dublu adeziv, si se lipeste in coltul parbrizului. Nu este nevoie ca toata suprafata rovignetei sa fie adeziva, pentru a nu pica de pe geam!.
Acesta se poate da jos oricand, mult mai usor decat "plasticurile" obligatorii. O bucatica din asta o puteti folosi si cativa ani la rand. Si cum vor sa introduca (experimental deocamdata!), cititoare automate de rovignete (probabil si asigurari), trebuie sa le "afisam" la loc vizibil. Asta pana apar hartile cu locurile fierbinti, ce trebuie evitate, desigur! ![]() This post has been edited by CIPTUNING: 13 Sep 2009, 10:11 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:58 |