[VAND] Citroen C5, [Vand] Citroen C5,an 11/2007,2.0HDI,13.000Km!!!
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Citroen C5, [Vand] Citroen C5,an 11/2007,2.0HDI,13.000Km!!!
Tibotib |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 July 09 From: Oriunde ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
190
190-1989
- SJ-07-BRV Momentan,gandesc pentru altii...
|
|||
patronul_alex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 13 October 08 From: BUZAU ![]() |
cei masina asta a fost data odata peste cap se vede din pedale si volan ,dar si de la KM - eu din cate stiu nu exista 0 in fata la o masina noua. adica a trecut de 100 000 si s-a dat inapoi. poate unii nu stiu dar asta o stiu sigur ,iar citroenul nu este exclus de la regula mai ales ca e frantuzeasca si la aia e puscarie daca dai KM-trajul inapoi . oricum spor la vanzare ,eu nu cred ca are km aia nici daca ma duc in satu mare la un test si iese pozitiv ,fara suparare ,nu sunt reali km
|
--------------------
Renault megane II;
2.1
ex: megane 2005; 1.6 16v; confort expression
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Faza cu '0' in fata nu e valabila la toti producatorii. Unii asa prezinta kilometrii. Eu nu stiu cat de reali sunt km, insa pana la proba contrarie e valabila prezumptia de nevinovatie.
A, si ca sa te convingi cauta si tu pe youtube cateva filmulete si o sa vezi C5-uri pana in 100.000 km cu '0' in fata. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Tibotib |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 3 July 09 From: Oriunde ![]() |
QUOTE(patronul_alex @ 8 Oct 2009, 21:38) cei masina asta a fost data odata peste cap se vede din pedale si volan ,dar si de la KM - eu din cate stiu nu exista 0 in fata la o masina noua. adica a trecut de 100 000 si s-a dat inapoi. poate unii nu stiu dar asta o stiu sigur ,iar citroenul nu este exclus de la regula mai ales ca e frantuzeasca si la aia e puscarie daca dai KM-trajul inapoi . oricum spor la vanzare ,eu nu cred ca are km aia nici daca ma duc in satu mare la un test si iese pozitiv ,fara suparare ,nu sunt reali km Daca tot esti un < mare cunoscator> ![]() ![]() ![]() ![]() Daca taceai,filozof ramaneai,dar asa ,se vede cat de multe cunosti la masini!!! Domnilor,nu mai poluati topicurile altora daca nu stiti ce vorbiti!!! Invatati sa va comportati in societate si dupa aia,puteti intra pe net pentru a dobandi cunostinte despre masini!!! |
--------------------
Mercedes
190
190-1989
|
|
Tibotib |
![]()
|
Sus cu masina!!!!
|
--------------------
Mercedes
190
190-1989
|
|
hamzteru |
![]()
|
![]() un simplu membru Group: Members Posts: 315 Joined: 13 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Patronule Alex, lasa-ne! Daca nu stiai ca masinile din ziua de azi au 6 digiti la kilometraj, atunci iti zic eu. Si iti mai zic ca dupa 100.000 de km vin 100.001 de km, in nici un caz nu se reseteaza sau se da peste cap; poate cand ajunge la 999.999 o sa se dea peste cap kilometrajul. Asa ca mai uita de Dacie si mai intereseaza-te si UP !
vreme buna tuturor |
--------------------
renault
clio symbol / megane estate
---- 2003 1.5 dci 65/2007 1.5 dci 86 privilege
|
|
patronul_alex |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 13 October 08 From: BUZAU ![]() |
imi pare rau ,ca nu m-am interesat inainte, considera un up de la mine . mai am de invatat
![]() |
--------------------
Renault megane II;
2.1
ex: megane 2005; 1.6 16v; confort expression
|
|
Tibotib |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes
190
190-1989
|
|
f.marinescu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 14 May 04 From: Cluj N ![]() |
Eu cred ca nu ai sanse reale sa vinzi o masina second hand pe forum, mai ales daca este si din clasa mare (scumpa). Abia daca reusesti la ziar... Chestia e ca trebuie sa te gandesti de 10 ori daca vrei sa inchei un contract de leasing. Daca nu o pastrezi, nu mai scoti mare lucru din pretul masinii, iar dobanda si casco nici atat.
Daca tia-a placut si este intradevar noua, daca ai loc cu ea prin Bucuresti, ai si loc de parcare, mai bine o pastrezi, decat sa o dai la un samsar sau la o firma de samsari (sunt destule pe la iesirile din Bucuresti, Otopeni, Militari). Daca esti nevoit s-o vinzi incearca in alta parte. Aici se vede ca oamenii vand piese, iar daca cineva posteaza un anunt (samsar sau nu), este asaltat de diversi care nici nu cumpara nici nu te lasa sa vinzi. |
--------------------
skoda
fabia
1999
- CJ 27 GMC
|
|
Horyca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 8 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai fratilor daca vreti sa dati un sfat la un potential cumparator, sfatuitil sa mearga la un service autorizat Citroen sa ii faca un tester (unde se verifica km reali)si o verificare pe rampa. Incercati sa nu mai faceti comentarii gen ii dat peste cap km pt ca ii luati la om painea...
|
--------------------
Renault
19 Chamade I
1991 Renault 19 Chamade (model 1) 1721 cm3,54 kw, F3NL740, L53B, an 1991.
|
|
Tibotib |
![]()
|
Accept orice verificare/testare intr-un service autorizat!!!
UP , UP, UP!!! |
--------------------
Mercedes
190
190-1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 20:23 |