Cum se monteaza casetofon pe Dacia 1300
![]() ![]() ![]() |
Cum se monteaza casetofon pe Dacia 1300
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poze, ca altfel nu stiu ce ai luat. Consola e cumva de nova ?
In general daca consola e speciala pt casetofon, in spate trebuie sa ai o bucata de plastic cu o gaura la mijloc. Casetofonul se intepeneste cu un surub in spate care trece prin gaura aia si se prinde cu o piulita. Daca iti iei sanie, aia se prinde la fel, cu mentiunea ca in partea din fata are niste urechi pe care la strambi dupa ce bagi sania, ca sa o fixeze si in partea din fata. Teoretic si cu casetofonul ar trebui sa vina o "mini" sanie, adica un cage de metal, care imbraca jumatate de casetofon si care are urechile alea de care ti-am vorbit. |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Dar nu stiu de ce anume sa prind sania care va veni cu mp3 playeru...ca vine una mica.......sper. Nu e de Nova, e de berlina cred (cica ar fi fost luat de pe ceva berlina din hungheria). Poze, mai greu, poate fac azi ceva cu un mobil.
E doar o gaura de ca in interiorul consolei nu am nimic de ce sa prind...daca bag casu in gaura si ii dau drumu...ii pica spatele casului in consola ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 18 Mar 2005, 12:05 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 18 Mar 2005, 14:04) Dar nu stiu de ce anume sa prind sania care va veni cu mp3 playeru...ca vine una mica.......sper. Nu e de Nova, e de berlina cred (cica ar fi fost luat de pe ceva berlina din hungheria). Poze, mai greu, poate fac azi ceva cu un mobil. E doar o gaura de ca in interiorul consolei nu am nimic de ce sa prind...daca bag casu in gaura si ii dau drumu...ii pica spatele casului in consola ![]() ![]() |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 18 Mar 2005, 14:04) Dar nu stiu de ce anume sa prind sania care va veni cu mp3 playeru...ca vine una mica.......sper. Nu e de Nova, e de berlina cred (cica ar fi fost luat de pe ceva berlina din hungheria). Poze, mai greu, poate fac azi ceva cu un mobil. E doar o gaura de ca in interiorul consolei nu am nimic de ce sa prind...daca bag casu in gaura si ii dau drumu...ii pica spatele casului in consola ![]() ![]() cam banuiesc despre ce fel de consola vorbesti tu. din pacate nu prea ai cum sa scapi fara sa dai cateva gauri. de asemenea te-as sfatui ca aparatul (banuiesc mp3player) sa-l pui pe o sanie "universala" si sa nu-l lasi fix pe masina. stiu ca ai alarma dar poate cu ocazia "sperierii" palyerului ramai si fara alarma. metoedologia ar fi cam urmatoarea. mai intai se intepeneste sania in consola, cel mai bine cu pop nituri din lateral, in caz ca nu disoui de tehnologia necesara merge si cu suruburi dar e cam inestetic. apoi consoal se intepeneste sub polita masinii prin "urechile" deja existente si prin gaurirea politei. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 18 Mar 2005, 19:23) cam banuiesc despre ce fel de consola vorbesti tu. din pacate nu prea ai cum sa scapi fara sa dai cateva gauri. de asemenea te-as sfatui ca aparatul (banuiesc mp3player) sa-l pui pe o sanie "universala" si sa nu-l lasi fix pe masina. stiu ca ai alarma dar poate cu ocazia "sperierii" palyerului ramai si fara alarma. metoedologia ar fi cam urmatoarea. mai intai se intepeneste sania in consola, cel mai bine cu pop nituri din lateral, in caz ca nu disoui de tehnologia necesara merge si cu suruburi dar e cam inestetic. apoi consoal se intepeneste sub polita masinii prin "urechile" deja existente si prin gaurirea politei. Hmmm...ma gandeam eu...... Hai ca va pun si niste poze. Din pacate nu am facut poze si cu spatele, dar nu are nici o ureche, nimic, cum o vedeti, asa e si pe spate.. Din pacate a fost arsa de doua ori cu tigara, dar de mult cautam astfel de consola. O sa o fac cumva, si cand voi gasi una in stare mai buna o sa schimb cel putin partea de jos. Attached thumbnail(s) 0320_122618X.jpg ( Size: 109.57k ) Number of downloads: 89 0320_122740X.jpg ( Size: 35.44k ) Number of downloads: 80 0320_122931X.jpg ( Size: 35.41k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Am vazut ca ai o consola de Nova, sau asa ceva...daca ar fi una de berlina, se poate potrivi sub bord, impreuna cu cealalta consola (pt schimbator viteze) prin simpla apasare.Avantajul in cazul asta e ca poti lua in casa cd playerul sau casetofonul foarte usor.Nu dai nici o gaura nici in bord, nici in pedalier..Problema e ca daca ti-a deschis unul masina, iti ia obiectul la fel de usor...
Uite, eu am avut asa ceva pe berlina si a fost super ok. Aici aveti poze: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=13887 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 07:18 |