Caut o persoana(Gheorghe Octavian) din Bucuresti, Calea Vitan
![]() ![]() ![]() |
Caut o persoana(Gheorghe Octavian) din Bucuresti, Calea Vitan
mihaimgm |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Inca un caz pentru MantaB!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
I-am trimis PM.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Doar sa-i zici exact ce vrei de la el, ca aia-ti aduce: un picior, o mina, un rinichi..
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
mihaimgm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 9 March 08 From: Arges ![]() |
Doar certificatul fiscal sa pot inscrie remorca.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Nu sta nimeni pe Calea Vitan sa imi spuna si mie daca la adresa respectiva locuieste acea persoana?
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Cred ca pe locatar il cheama Vlad Tepes....
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
mihaimgm |
![]()
|
Remorca am cumparat-o de la Manzala Constantin si acesta a cumparat-o de la Gheorghe Octavian. Dar Manzala nu a trecut-o nici la primarie ca sa poata sa imi dea fiscal, asa zice el si de accea vreau sa dau de primul proprietar, cel din acte.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Posta Romana nu mai functioneaza ? O scrisoare cu nr de telefon poate face minuni..
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Frate puteai sa incerci la posta, politie, pagini aurii; ai ales sa faci un topic...cu informatii confidentiale expuse......total aiurea! Rog un moderator sa inchida acest topic idiot.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Care-s bre informatiile "confindentiale"? Niste amaraciuni de nume?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu e ok sa scrii pe net detalii personale al unei persoane, chiar si adresa. In plus cum plm gasesti raspunsul pe care il cauti deschizand un topic pe DC? Sau poate asta era solutia..
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Markos |
![]()
|
Aici e ceva putred.. Din câte știu, Manzala Constantin din Vitan e mână-n mână cu Gheorghe Octavian din Vitan
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Ideea era urmatoarea: un coleg de pe forum care sta in apropiere de acea adresa sa imi spuna si mie daca acolo locuieste persoana respectiva. Atat. Am trimis scrisoare si mi-a venit inapoi retur, am sunat la un nr de tel si a raspuns altcineva. Vreau sa inscriu rrmorca pe numele meu, cu toate ca pot sa circul si asa cu ea.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
Markos |
![]()
|
ce remorcă e?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Pt atv.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 3 Jun 2013, 00:02) Nu e ok sa scrii pe net detalii personale al unei persoane, chiar si adresa. In plus cum plm gasesti raspunsul pe care il cauti deschizand un topic pe DC? Sau poate asta era solutia.. Plm, cand te suna tiganii sa te anunte ca ai castigat la campania Durex 187854954 de euro iti stiu aia tot: nume, prenume, CNP, adresa, seria si numaru de buletin.... si tu iti faci griji pt o adresa si un nume? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
hai bine ma, nu am dreptate totu e bini di tat
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Up
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Caut si io p-un bulangiu din Pitesti care a fugit cu bicicleta mea si c-o suta de lei vechi.
Si nu, nu e caterinca! This post has been edited by Marty: 16 Jul 2013, 15:21 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Nu vrei id-ul lui de mess?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Nu, merci! Il cheama Liviu si e sofer de TIR. I-a dat Streantsa bicla sa mi-o aduca si a disparut ca magaru-n ceata.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
Noi, ma, noi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 16 Jul 2013, 16:31) Attached thumbnail(s) 2013_07_16_16.40.16.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 361 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
mihaimgm |
![]()
|
Eu pe-al meu l-am gasit. Bafta si tie
|
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
GTline 2017
- 1,5 dCi EDC
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 07:56 |