Despre telefoane mobile, Orice fel de probleme
![]() ![]() ![]() |
Despre telefoane mobile, Orice fel de probleme
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Decât vrea să știe cum.
Nu cum ăla ceva... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Este cumva retorica?...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
scuze, am corectat
![]() deci nu am nici un fel de idee cand vine vorba de mobile. e unul din chestiile pentru care am avut e eterna durere in c**. deci. Suna bine, suna rau, e un telefon slab, e un telefon bun dar ceva e ciudat, suna terbibil de bine....cum e ?! This post has been edited by nalodaniel: 15 Sep 2010, 08:03 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
suna a telefon second care poate avea o gramada de bube, daca vrei telefon ia nou.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
bre nalodaniel cauta un e61 gasesti destul de tiplz are detoate wifi qwerty .li-pol bateria e aceisica la e72
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
ok, intreb altfel: ce smart phone pot gasi in 420 lei ?
preferabil touchscreen |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
htc diamnod la SH... merita banii
dar recomand ceva cu ANDROID 2.0.. mult mai stabil decat win This post has been edited by skija: 15 Sep 2010, 14:03 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Androidul cum sta cu aplicatiile?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Dacă iau Diamond au să râdă toți prietenii de mine, ăla e telefon de fete.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
De panselute chiar.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Panseluta nu e cu 4*4 petale?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
extrem de multe si free (exista un market unde intri de pe telefon si iti descarci ce vrei)... acopera cam tot ce este necesar...
This post has been edited by skija: 15 Sep 2010, 14:43 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
nalodaniel |
![]()
|
intra pe okazii si uitat-te la pretul unui htc dimaond. Pe langa faptul ca majoritatea sunt foarte zgaraiate, toati care vand telefoane in bugetul meu livreaza doar in bucuresti.
alte idei? This post has been edited by nalodaniel: 15 Sep 2010, 18:10 |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(DragosP @ 15 Sep 2010, 15:38) QUOTE Error: Server Error The server encountered an error and could not complete your request. If the problem persists, please report your problem and mention this error message and the query that caused it. Sa-nteleg ca si Android e la fel de bun ca serverul asta?! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Am un telefon samsung corby text luat din Anglia (la liber) și am pus o cartelă orange în el. Totul ok până am încercat să sun în Anglia și am observat că este activată blocarea (call barring) apelurilor internaționale. Am încercat să dezactivez call barring pe apelurile internaționale și nu am reușit - nu știu parola pt. dezactivare (am încercat 0000, 1234, 1111, 2222 ....9999 - nu acceptă mai mult de 4 cifre). Precizez că din Anglia am fost sunat de pe acest telefon cu o cartelă de România. Nu știu ce să-i mai fac.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca pui cartela pe alt telefon apelurile internationale merg?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
De la cartelă este! Am încercat altă cartelă și a mers. Deci problema este la cartelă. Cartela a fost furată și anunțat la orange. Poate a uitat soția ce parolă a pus sau a blocat orange-ul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Parca era PIN2 codul pentru aplicatii de genul asta. Te lamuresti cu un apel la Relatii cu clientii.
PS: la Cosmote spre exemplu apelurile internationale (printre alte aplicatii) sunt blocate din start, trebuie sa suni la Relatii cu clientii sau sa mergi la un magazin Cosmote/partener pentru deblocare. This post has been edited by bmwh548: 25 Sep 2010, 18:24 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 25 Sep 2010, 19:23) PS: la Cosmote spre exemplu apelurile internationale (printre alte aplicatii) sunt blocate din start, trebuie sa suni la Relatii cu clientii sau sa mergi la un magazin Cosmote/partener pentru deblocare. La fel și la orange. Mi-am amintit că a fost furată cartela (de pe numărul în cauză) și am primit alta. Am sunat la serviciul clienți și mi-a spus că vin ”default” cu roaming-ul dezactivat ca măsură de siguranță. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:49 |