PETs, animalele de casa
![]() ![]() ![]() |
PETs, animalele de casa
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
da' ala micu' nu iese din lighean? ala e lumea lui?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(l@u @ 13 Jul 2009, 12:30) @ skija Auzi nenea, tu ai pisica editie "Horea, Closca si Crisan"? E trasa pe roata sau ce are de se-ntinde cite un metru-n pat?1 suscriu si mai adaug ca pisica mea nu cred ca ar incapea in nici un cos de dormit ca ii place sa doarma in pat la picioare si se intinde cam 1 m. This post has been edited by Marty: 13 Jul 2009, 21:10 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Saracul soricel
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(Marty @ 13 Jul 2009, 22:05) Auzi nenea, tu ai pisica editie "Horea, Closca si Crisan"? E trasa pe roata sau ce are de se-ntinde cite un metru-n pat? De-a dracu ca sa ma dea pe mine jos ![]() @lights Faza e ca soarecu e disperat dupa pisica caci daca ii las pe amandoi liberi el se duce dupa ea si ea fuge de el ![]() This post has been edited by l@u: 14 Jul 2009, 07:47 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mi-a ramas cam mic fotoliul asta, dar, sa-mi trag sufletul 5 minute, merge...
Attached thumbnail(s) 090714194251.jpg ( Size: 48.16k ) Number of downloads: 197 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru cei ce au pisici, un mic sondaj legat de "iarba pentru pisici".
http://www.surveypro.ro/Survey.aspx?id=e7a...b8-6a24c9e103ff |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' iarba semanata in ghiveci, cu seminte de gazon, ce are?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
monstrul asta al meu e diabolic!!! cred ca se p*sa RedBull... numai noaptea... E fantastic.. toata ziua doarme, si noaptea ma musca de nas, de degete, da cu labuta pe mine sa vada daca dorm, ma linge pe maini, se aseaza pe fata mea.. face orice sa ma joc cu el..
si e doar a 4-a zi... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ai grija la parul de pisica. E al dracu de periculos daca apuci sa-l inhalezi. Invata-l de mic cu periatul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@radian Ar fi bine sa te dotezi si cu o tenie ca bona la colonia de giardia
Aia aflati in tabara la matale sunt veri cu asta?479px_Giardia_lamblia_SEM_8698_lores.jpg ( Size: 23.24k ) Number of downloads: 116 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Si eu am doua mâțe...metise de Norvegiană cu ghenă ....sunt foarte alintate amandoua. Sa știi că prietenia unei pisici valorează mai mult decât prietenia câinelui. Câinele te consideră stăpân, pe când pentru pisică ești doar o altă vietate prin casă. Pisica, dacă te respectă, te vei înțelege minunat cu ea. Să nu o bați niciodată fără motiv, iar daca o prinzi pe masă, îi dai o pălmuță, acolo pe masă. daca o cerți mai tărziu, nu va ști de ce și o să te urască, crezând că o bați pe nedrept. Pistolul cu apă este de ajutor daca este neascultătoare, dar să nu abuzezi. Tot așa, doar când face prostii o stropești. Rasele cu păr lung au nevoie de baie, dar foarte foarte rar. Depinde și de pisică...dacă se spală foarte mult nu au nevoie deloc de baie. Poti folosi granule pentru litiera de la Carrefour, in punga din+aia verde. Nu pute absolut deloc, dar materiile fecale trebuiesc indepartate cat mai repede cu putință. Acel tip de nisip absoarbe foarte bine urina in comparatie cu altele. Am avut nisip Friskies din+ala scump >20 lei si tot miroase. Asta e un fel de talas prelucrat, ca pentru iepuri si hamsteri. La fata locului vei vedea ca este iferit, dar extraordinar de bun. Mancare sa nu-i iei decat de firma, preferabil fara Whiskas si Friskies ca dau dependenta si vor avea probleme cu rinichii. Conservele sunt bune toate, chiar si Oscar. Poti sa-i dai si mancare pentru pisici adulte daca nu gasesti Junior, dar cel mai bine se dezvolta cu Junior, de la orice firma.
Sa-i cumperi chestie din-aia pe care sa-si ascuta gherutele, altfel va alege aleator orice canapea sau colt de pat, si se dezvata extraordinar de greu. iti recomanda sa-i cumperi si cusca de transport. Sa-i iei din prima o cusca mare, fiindca va creste enorm de repede, iar al tau va fi destul de mare peste vreo 6 luni. Se recomanda sa nu aiba apa in acelasi loc cu mancarea, si departe de litiera. Desi nu are voie pe masa si este cuminte, sa nu fii crud si sa lasi carne pe masa sau friptura. Nici o pisica nu rezista la asa ceva.....si il vei pedepsi degeaba, din vina ta. IMG_0799.JPG ( Size: 655.45k ) Number of downloads: 120 Portocală, a.k.a. Porcea urmează poze cu Tasha... This post has been edited by razvanamza: 15 Jul 2009, 18:39 |
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Monstrul meu...
Attached thumbnail(s) P1000219.jpg ( Size: 98.92k ) Number of downloads: 119 P1000028.jpg ( Size: 113.52k ) Number of downloads: 119 P1000202.jpg ( Size: 84.78k ) Number of downloads: 57 P1010035.jpg ( Size: 86.96k ) Number of downloads: 63 |
--------------------
-
-
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Frumoasă pufoșenie....căți ani are. Banuiesc că e motan...
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
A fost pisică. Acum e sterilizată. 3 ani.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Batranelu meu
IMG_1532_resize.jpg ( Size: 231.2k ) Number of downloads: 46 Si pozitia preferata 0159.jpg ( Size: 67.58k ) Number of downloads: 45 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:13 |