Vremea in Romania!
![]() ![]() ![]() |
Vremea in Romania!
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
las' c-am Remiza in Pipera si-i vad si p-aia cum se stafidesc..
![]() stiu ca peste tot e la fel.. de azi revine,in forta,canicula.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la noi le-a facut o cusca separata cu aer conditionat in interiorul substatiei
in schimb canicula nu va fi asa de nasoala ca data trecuta , va fi mai moderata ![]() astept cu precadere vremea pe august spre sfirsit dar mai este mult pina atunci , sper ca ploaia si vremea urita sa se consume pina la sfirsitul lunii , ca plec la mare ![]() This post has been edited by bygy007: 19 Jul 2012, 23:07 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Te-au demoralizat ploile de pina acum?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
da alea care trebuiau sa vina si nu au mai venit , este mai mult de o luna de cind nu a mai plouat bine , doar citiva stropi
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pai te-ai rugat sa ploua?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
io zic sa iesim cu paparuda..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu stiu cum este in tara, dar pe litoral e al dracului de cald băă... Sa traiasca ala care a inventat aerul conditionat
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 20 Jul 2012, 20:29) tataita,io n-am nimic cu nimenea de impartit.. cu atat mai putin idei despre curva numita politica.. aci ma destind.. ![]() revenind ,e groasa treaba din cauza lipsei precipitatiilor.. ![]() cand catadicsesc sa apara distrug totu-n calea lor.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
mai degraba 10-14 , pina pe 3-4 august , asa se pare cam 34-38 in fiecare zi
ploaie ca si pina acum , cel putin pina la 1 august |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
bygy, crezi ca-mi poti spune si mie cum va fi vremea pe litoral in perioada 2-4 August? Te rog frumos.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Apa va avea 24-28 grade, berea, 6-12.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu beau bere-n tara, nu-mi place, e prea amara.
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
babaieti.. aveti idee in ce zi o sa fie cel mai cald, saptamana asta? Vreau sa iau un telefon de la Orange si aia dau reducere in functie de temperatura de afara. Orice grad peste 25gC se pune ca procent la reducere.
This post has been edited by skija: 23 Jul 2012, 15:38 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
corbex |
![]()
|
Duminica.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 23 Jul 2012, 11:00) bygy, crezi ca-mi poti spune si mie cum va fi vremea pe litoral in perioada 2-4 August? Te rog frumos. pai io zic ca va fi frumos fara ploaie , si cald ca acum , dar multe se pot schimba si intr-o saptamina , nu vezi ca astia ieri si azi au zis ca va fi 37-38 si nu a trecut de 34 grade (ieri 33 si azi 31) |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
bygy007 |
![]()
|
pai din ce am vazut eu ieri nici ANM-ul nu a zis nimic de vint
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai daca au cotizat hotelierii cat a trebuit... Sa vezi pe plaja ce cuul e... parca esti in sahara, in plina furtuna de nisip.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bygy007 |
![]()
|
da , le-au dat tirziu , din ce vad eu astazi au dat pentru muntenia si dobrogea , duminica nu au dat nici o avertizare
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă nu știu de duminică.
Da' știu că ieri seară erau. Și azi dimineață. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
Deci bătea ieri un vânt pe E85 de se ducea fieru-n șanț.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Na, că acu' au dat-o-n cod galben de caniculă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:27 |