Vremea in Romania!
![]() ![]() ![]() |
Vremea in Romania!
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
vremea se schimba, nici nu zici ca e vara in perioada asta.. Ma jur ca o sa fie cald in octombrie..30 grade minim.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
nu prea cred
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Maine cred ca dau o fuga pana la gârlă si fac o baie.
Azi a fost frumos afara. Cam asa este acum in Mangalia: Attached thumbnail(s) DSC03117.JPG ( Size: 358.29k ) Number of downloads: 351 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
la Constanta ploua torential si vine spre voi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bine ca mi-am terminat treaba in Constanta...
![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 11 Jul 2010, 19:24 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ieri a fost super cald la Mangalia si soare, nici un pic de nor. Din pacate... azi e la fel
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe mine nu caldura ma supara ci umiditatea, mai ales inainte si dupa ce ploua.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Iulikk |
![]()
|
Vad ca a plouat un pic... nu stiu nici cand, nici cat, pentru ca am dormit
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da unde, stii?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
I-o fi intrat apa in portbagaj.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Iulikk |
![]()
|
Era ud pe sosea...
![]() ![]() PS: masina e garaj ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I-a intrat apa-n garaj.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Am amintiri frumoase din Mangalia, am facut armata in Neptun si toata vara am bagat patrula in Mangalia impreuna cu un politist.
Lebede ca in Mangalia nu am vazut nici in delta. Mici de oaie de la o macelarie cred ca unor tatari, nu prea mai gasesti in alta parte. This post has been edited by tribunul: 13 Jul 2010, 22:08 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Io am amintiri mai frumoase ca tine, ca am facut armata chiar in Mangalia.
![]() ![]() Ai mei se invatasera cu lisitele. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 13 Jul 2010, 22:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
Lebede am vazut si anul trecut, am fost de 1 mai, chiar langa dig, cam in spatele tribunei plutitoare.
Mi-a placut restaurantul de la President. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Victoras2001 |
![]()
|
Prin '98 era o carciuma obosita.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
tribunul |
![]()
|
E un hotel in Saturn, chiar pe malul garlei, la granita cu Mangalia, imi scapa acum numele, a fost luat de jandarmerie si renovat, cu piscina in spate si restaurant. Este si o cazemata in apropierea lui.
Pe ala l-am pazit la greu iarna. Mai este unul identic langa. Atunci am vazut cum cheama unul de prin tara (nu dau numele regiunii sa nu se supere cineva) liftul. Aveau lifturi cu liftiera, si plecau doar daca dadeai comanda din interior. Cand vroiam liftul la parter, urlam sa-l trimita jos. Baga unul mana, apasa butonul de parter, si apoi isi retragea mana pana se inchideau usile. Cineva l-a pus pe asta sa cheme liftul la parter, iar tipul, exact ca-n bancurile cu prosti, tipa din toti plamanii "liftuleeeeee .... coboara jos" |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
Moshule
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
De loc. Pana si inginera sovietica s-a prins. Dar ea are privire inteligenta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mama ce fulgera la bucale..
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Mama ce curg apele dupa mine la Buzau ( o fi de la berea rece
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Da macar ploua ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
asa slabut
http://www.sat24.com/Region.aspx?country=it&sat=ir&type=loop http://vremea.meteoromania.ro/node/102552 This post has been edited by bygy007: 5 Aug 2010, 23:08 |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Iulikk |
![]()
|
La Mangalia, pe litoral, e cald de mori. Apa la mare este foarte, foarte calda... nici nu te racoresti daca intri in balta
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bygy007 |
![]()
|
lasa ca mai am citeva zile si o testez , oricum saptamina viitoare va fi fara ploaie
![]() |
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:13 |