Nu se mai aprind stopurile de frana
![]() ![]() ![]() |
Nu se mai aprind stopurile de frana
Virusake |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|||
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
1. Verifica daca masa (contactul de - ) e ok la stopuri.
2. Din moment ce lampa a 3-a de frana functioneaza, verifica daca ai continuitate intre firul de + al lampii si cele doua stopuri. Daca ai posibilitatea, verifica cu un voltmetru ce tensiune ai pe firul de la becul de frana de la stopurile exterioare cand se aprinde lampa din interior. This post has been edited by robbie_ro: 15 Jan 2010, 15:12 |
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Am uitat sa spun ca am verificat si masa si pare OK, asta doar asa la o privire rapida in noapte..
Oricum, nu am reusit sa ii dau de cap, maine am programare la service, o sa rezolv pe garantie. Acum sunt foarte curios ce zic baietii de la service, cum s-a ajuns sa raman fara stopuri pe frane din moment ce problema cea mai intalnita era scurtul ala clasic care transforma stopul in brad de craciun... This post has been edited by Virusake: 15 Jan 2010, 23:41 |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:07 |