Cat de roman esti?
![]() ![]() ![]() |
Cat de roman esti?
bmwh548 |
![]()
|
||
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
53% roman (deci nu cred....deci nu cred...deci....deci nu cred.....nu sunt eu
![]() siiiiii 2% manelar.... mi-a placut de la aia cu manelistii intrebarea asta: Cate mertzane ai in parcare ? Doar unul Fara numar, fara numar! Am o dacie N-am! funny oricum....mai amuzant a fost primul dar au mers amandoua.....m-am distrat ![]() This post has been edited by Tince1290: 8 Jul 2009, 21:21 |
--------------------
-
-
-
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Testul zice asa:
Esti un arian autentic. Fruntea ta semeata se inalta asupra unor ochi ageri in care sclipeste limpede Senectutea. Ai fost adus pe aceasta lume de strigatul disperat a 6 miliarde de oameni care traiesc in nefericire. Ai +6 la Attack si +3 la Spell Resist. In mana ta dreapta luceste Sword of Destiny cu care vei reusi sa invingi necuratul. Long live Michidush! Attached thumbnail(s) GM30.png ( Size: 20.13k ) Number of downloads: 129 |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 03:39 |