Vreau informatii despre traseul asta, ...
![]() ![]() ![]() |
Vreau informatii despre traseul asta, ...
metrix4you |
![]()
|
||
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|||
begginer_slz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 March 09 ![]() |
E foarte frumos traseul tau. Cu bacul am trecut si io de 2 ori la Ostrov si era vreo 20 lei akm vreo 2 ani parca, acum nu mai stiu sincer. Imbarcarea plus traversarea dureaza vreo 20-30 de minute daca ai prins bacul cand a venit daca nu, poti pierde 1 ora pe acolo. Dupa aia drumul e relativ bun, multa piatra cubica, denivelari oricum la nivelul Romaniei. Asta pana la Cobadin, de acolo nu mai stiu, ca am facut stanga sa ies la Murfatlar, spre Costinesti nu am informatii. Pe aici poti vizita Manastirea Dervent si Tropaeum Traiani. Apoi revenind pe traseul tau,Braila- Galati- Adjud- Bacau e foarte bun, chiar de fuga as putea spune, dar plin de radare. Si in zona Bicazului e ok, si ai ce vedea pe acolo, statiunile Durau si Bicaz, te dai cu telegondola in Piatra neamt, agrement pe lacu bicaz, sunt multe. Sighisoara-Medias-Sibiu am auzit ca ar fi mai rau, dar nu am testat, Sibiu-valcea pitesti e f.bun. Ai ce vedea si pe aici, Sovata e o statiune frumoasa, Sibiu renovat frumos, Sighisoara ma rog pe mine nu prea ma incanta dar altii o lauda, apoi Valea Oltului e frumoasa si linistita asa, multa umbra, manastiri p la Caciulata, cascada Lotrisor. Drum bun si fara incidente!
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4 MPI
75 CP nervosi 2004
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
"Frumos" ar fi sa mai si cauti putin si vei gasi raspunsuri + eventual o denumire mai clara topicului.
Acum: Primul drum de care spui l-am facut cu masina acum 2 ani ... uuuuaaaaiii mama, demult nu ma mai enervasem in halul ala ... piatra cubica, gropi, denivelari, pe la Pengigea pamant, piatra tasata ... anyway haios frumos dar parca nu as mai merge pe acolo inca o data, asa de vacanta sa zicem ca merge ... dar nu pentru mine Al doilea, doar Neamt Bicaz Lacu Rosu Gheorgheni e rau si foarte rau, dar "usor usor" se rezolva. Al treilea, poate intre Medias si Sibiu sa suferi putin dar mult mai putin comparativ cu cazurile de mai sus ![]() Drum bun ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sibiu-Medias ... este ok, am fost acum 2 saptamani drumul este bun... execptie 2-3 km dupa Sibiu..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:49 |