DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Magazine de electrocasnice care livreaza acasa, contra cost sau gratuit

klaus
post 12 Jul 2009, 00:02
Post #31

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

E vorba de masini de spalat, si alea ajung lejer la 90 kg

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
77sky
post 12 Jul 2009, 00:19
Post #32

Membru ocazional

Group: Members

Culmea, dificultatea urcarii unui produs nu e in cazul unei masini de spalat, cat al unui aparat frigorific. Sa ne gandim la cateva aspecte: exista ambalaj, sunt unele inalte, mai sunt si balustrade iar ca sa faci "virajul" trebuie sa ridici objectul peste rama.
Sa nu uitam si de "Side by side-uri", cu ambalaj (gugal a gasit si la....160 kg icon_mrgreen.gif ).
Se pune intrebarea: dati fiind acesti parametri, de cati oameni e nevoie sa "teleportezi" un asemenea agregat la....etajul 5 (sa nu fiu rau, sa zic...10 rolleyes.gif )

Deci...floare la ureche, nu? cool.gif

--------------------
_ _ _______________
Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
+
puiu82
post 12 Jul 2009, 01:54
Post #33

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

Pt. Slaicicprian:
Nu caut de munca si n-am lucrat la Curiero.
Daca aveau vreo 15-20 de oameni ca mine,(adica care vor sa isi faca treaba)nu ajungeau in faliment.
Sunt sofer,gestionar,casier,raspund si dau telefoane mai ceva ca un operator call-center,incarc,descarc,....si am cateva zeci de adrese pe zi,ce zici sunt director?
Te anunt ca n-am cerut niciodata spaga.......de primit am primit si cum nu e frumos sa refuzi....... biggrin.gif
Tu muncesti pt ca trebuie sa traiesti sau de placere?
Te duci la serviciu ca sa te plimbi,sa iti bei cafeaua,sa mai schimbi o vorba cu colegii,sa ai de unde te intoarce seara?
Daca da,felicitari,dom'director!
Eu sper sa ai bafta sa dai peste firma la care lucrez si sa ai bafta numai de oameni care muncesc din obligatie,la fel cum muncesc eu.....poate iti schimbi parerea si nu mai arunci cu noroi in necunostinta de cauza.
Scuze,dar nu m-am putut abtine si uneori ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa fiu si eu ca Dorel.
Bafta!
P.S.Firma la care lucrez,precum si numarul de inmatriculare al masinii de serviciu,il gasesti la semnatura.

This post has been edited by puiu82: 12 Jul 2009, 11:17

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
Smiley
post 12 Jul 2009, 16:01
Post #34

Membru autentic

QUOTE(puiu82 @ 12 Jul 2009, 02:54)
........Te anunt ca n-am cerut niciodata spaga.......de primit am primit si cum nu e frumos sa refuzi....... biggrin.gif
..........
*

te referi la spaga sau la bacsis?

spaga e atunci cand primesti ceva(bani, produse etc) pentru a-ti efectua sarcinile, pe care, in caz contrar, nu le-ai efectua sau le-ai efectua defectuos.

bacsis e atunci cand un client e multumit de serviciile tale si-ti da un "cadou", dar asta dupa ce tu ti-ai efectuat obligatiile.

--------------------
+
puiu82
post 12 Jul 2009, 18:04
Post #35

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Smiley,m-am exprimat gresit.......bacsis.
Bafta!

This post has been edited by puiu82: 12 Jul 2009, 18:05

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
zodrac
post 13 Jul 2009, 10:52
Post #36

Membru autentic

Pentru etajul 10 iti alegi si tu un produs care sa incapa in lift, ca poate ti-l livreaza ei acuma dar daca o sa vrei peste cativa ani sa scapi de el (sau te muti) o sa trebuiasca sa il arunci de la etaj.

--------------------
* * *
Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
+
77sky
post 13 Jul 2009, 18:32
Post #37

Membru ocazional

Asta nu imi place, sa imi aleg produsele din casa, pe criteriul basic al volumului...din lift biggrin.gif
Prefer sa gasesc niste flacai veseli si energici si sa imi vad produsul dorit in apartament.
Sunt muuulte lifturi mici, ori produse voluminoase (late, inalte), care nu intra in lift. Nici unele masini de spalat, fara ambalaj. Masurati-le si va veti convinge. tongue.gif
Cat despre expulzarea produsului... radmasa.gif
Deja vad scena: 2-3 insi sus, 2-3 jos, zona imprejmuita, semnalizata, alarma si strigatul final: "Caaaaaadeeeeee!" si evident, sunetul atat de placut al distrugerii produsului ce ti-a scos peri albi..."Buuuuf!!!" radmasa.gif

--------------------
_ _ _______________
Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
+
Marty
post 13 Jul 2009, 20:59
Post #38

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Io credeam ca aia doi de jos prind produsu' in cadere. rolleyes.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Diana
post 14 Jul 2009, 12:40
Post #39

Membru incepator

Group: Banned

Mai sunt firme gen Domo sau Altex care au programul rabla la televizoare? Am o vechitura de Goldstar de 19 ani si imi e totuna daca il car la gunoi sau la magazin. Diferenta e doar la banuti.

--------------------
Dacia Solenza 2004 - B-€€-€€€
Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE
+
aphophis
post 21 Jul 2009, 00:00
Post #40

Membru autentic

QUOTE(77sky @ 12 Jul 2009, 00:19)
Culmea, dificultatea urcarii unui produs nu e in cazul unei masini de spalat, cat al unui aparat frigorific. Sa ne gandim la cateva aspecte: exista ambalaj, sunt unele inalte, mai sunt si balustrade iar ca sa faci "virajul" trebuie sa ridici objectul peste rama.
Sa nu uitam si de "Side by side-uri", cu ambalaj (gugal a gasit si la....160 kg  icon_mrgreen.gif ).
Se pune intrebarea: dati fiind acesti parametri, de cati oameni e nevoie sa "teleportezi" un asemenea agregat la....etajul 5 (sa nu fiu rau, sa zic...10  rolleyes.gif )

Deci...floare la ureche, nu?  cool.gif
*

chiar is curios cum urci un side by side din asta pana la etajul 10. Ca eu mi-am rupt spatele cu o canapea cam la fel de mare, dar macar se dadea jos parte extensibila..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
bradone
post 21 Jul 2009, 00:38
Post #41

Membru autentic

la domo livrarea este pana in casa
la praktiker este pana la scara

--------------------
skoda octavia II 2008
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 08:49
Forum Renault