Magazine de electrocasnice care livreaza acasa, contra cost sau gratuit
![]() ![]() ![]() |
Magazine de electrocasnice care livreaza acasa, contra cost sau gratuit
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Culmea, dificultatea urcarii unui produs nu e in cazul unei masini de spalat, cat al unui aparat frigorific. Sa ne gandim la cateva aspecte: exista ambalaj, sunt unele inalte, mai sunt si balustrade iar ca sa faci "virajul" trebuie sa ridici objectul peste rama.
Sa nu uitam si de "Side by side-uri", cu ambalaj (gugal a gasit si la....160 kg ![]() Se pune intrebarea: dati fiind acesti parametri, de cati oameni e nevoie sa "teleportezi" un asemenea agregat la....etajul 5 (sa nu fiu rau, sa zic...10 ![]() Deci...floare la ureche, nu? ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Pt. Slaicicprian:
Nu caut de munca si n-am lucrat la Curiero. Daca aveau vreo 15-20 de oameni ca mine,(adica care vor sa isi faca treaba)nu ajungeau in faliment. Sunt sofer,gestionar,casier,raspund si dau telefoane mai ceva ca un operator call-center,incarc,descarc,....si am cateva zeci de adrese pe zi,ce zici sunt director? Te anunt ca n-am cerut niciodata spaga.......de primit am primit si cum nu e frumos sa refuzi....... ![]() Tu muncesti pt ca trebuie sa traiesti sau de placere? Te duci la serviciu ca sa te plimbi,sa iti bei cafeaua,sa mai schimbi o vorba cu colegii,sa ai de unde te intoarce seara? Daca da,felicitari,dom'director! Eu sper sa ai bafta sa dai peste firma la care lucrez si sa ai bafta numai de oameni care muncesc din obligatie,la fel cum muncesc eu.....poate iti schimbi parerea si nu mai arunci cu noroi in necunostinta de cauza. Scuze,dar nu m-am putut abtine si uneori ma gandesc daca n-ar fi mai bine sa fiu si eu ca Dorel. Bafta! P.S.Firma la care lucrez,precum si numarul de inmatriculare al masinii de serviciu,il gasesti la semnatura. This post has been edited by puiu82: 12 Jul 2009, 11:17 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 12 Jul 2009, 02:54) ........Te anunt ca n-am cerut niciodata spaga.......de primit am primit si cum nu e frumos sa refuzi....... ![]() .......... te referi la spaga sau la bacsis? spaga e atunci cand primesti ceva(bani, produse etc) pentru a-ti efectua sarcinile, pe care, in caz contrar, nu le-ai efectua sau le-ai efectua defectuos. bacsis e atunci cand un client e multumit de serviciile tale si-ti da un "cadou", dar asta dupa ce tu ti-ai efectuat obligatiile. |
-------------------- |
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Smiley,m-am exprimat gresit.......bacsis.
Bafta! This post has been edited by puiu82: 12 Jul 2009, 18:05 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru etajul 10 iti alegi si tu un produs care sa incapa in lift, ca poate ti-l livreaza ei acuma dar daca o sa vrei peste cativa ani sa scapi de el (sau te muti) o sa trebuiasca sa il arunci de la etaj.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Asta nu imi place, sa imi aleg produsele din casa, pe criteriul basic al volumului...din lift
![]() Prefer sa gasesc niste flacai veseli si energici si sa imi vad produsul dorit in apartament. Sunt muuulte lifturi mici, ori produse voluminoase (late, inalte), care nu intra in lift. Nici unele masini de spalat, fara ambalaj. Masurati-le si va veti convinge. ![]() Cat despre expulzarea produsului... ![]() Deja vad scena: 2-3 insi sus, 2-3 jos, zona imprejmuita, semnalizata, alarma si strigatul final: "Caaaaaadeeeeee!" si evident, sunetul atat de placut al distrugerii produsului ce ti-a scos peri albi..."Buuuuf!!!" ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io credeam ca aia doi de jos prind produsu' in cadere.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Diana |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 67 Joined: 5 July 05 ![]() |
Mai sunt firme gen Domo sau Altex care au programul rabla la televizoare? Am o vechitura de Goldstar de 19 ani si imi e totuna daca il car la gunoi sau la magazin. Diferenta e doar la banuti.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- B-€€-€€€ Viata nu e oare de o suta de ori prea scurta, pentru a ne ingadui luxul de a ne plictisi?
Friedrich NIETZSCHE |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(77sky @ 12 Jul 2009, 00:19) Culmea, dificultatea urcarii unui produs nu e in cazul unei masini de spalat, cat al unui aparat frigorific. Sa ne gandim la cateva aspecte: exista ambalaj, sunt unele inalte, mai sunt si balustrade iar ca sa faci "virajul" trebuie sa ridici objectul peste rama. Sa nu uitam si de "Side by side-uri", cu ambalaj (gugal a gasit si la....160 kg ![]() Se pune intrebarea: dati fiind acesti parametri, de cati oameni e nevoie sa "teleportezi" un asemenea agregat la....etajul 5 (sa nu fiu rau, sa zic...10 ![]() Deci...floare la ureche, nu? ![]() chiar is curios cum urci un side by side din asta pana la etajul 10. Ca eu mi-am rupt spatele cu o canapea cam la fel de mare, dar macar se dadea jos parte extensibila.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
bradone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 5 March 07 ![]() |
la domo livrarea este pana in casa
la praktiker este pana la scara |
--------------------
skoda
octavia II
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 08:49 |