Sfaturi pt cei care vor sa circule in strainatate, detectoare radar, centuri, depasire viteza...
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi pt cei care vor sa circule in strainatate, detectoare radar, centuri, depasire viteza...
tdan08 |
![]() ![]()
|
||
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
|
||
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tdan08 |
![]()
|
JUST A MEMBER Group: Members Posts: 464 Joined: 18 November 08 From: B A C A U ![]() |
gata. s-a remediat. multumit acum??
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nts! Dovada ramine!
Apropos, nu ti s-a parut ca pe logan se aseaza praful mai putin decit pe alte marci de masini? ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu prea vad logan murdar prin bucuresti
![]() This post has been edited by ianys_andrey: 11 Jul 2009, 10:30 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
tdan08 |
![]()
|
ce subiect are topicul deschis de mine si ce a ajuns sa se discute.... in fine e cafenea si puteti abera cat doriti, doar bagatul in seama si discutatul pe langa subiect, e sport national. bafta tuturor!
|
--------------------
Ford Mondeo
Renault Clio
2019 .
|
|
Marty |
![]()
|
Te referi la noi sau la tine?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Informatii-utile-p...1-t4648-s0.html
This post has been edited by nairam: 11 Jul 2009, 11:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Marty, pai daca le freaca de zor proprietarii cu niste carpe de te doare capul cum sa fie murdare?
Sa nu ma ia la rost proprietarii de Logan de pe aici, nu-i bag pe toti in aceeasi oala, doar ca sunt unii prea zelosi cand nu trebuie. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
bmwh548, era unu' prin 2005 care zicea ca s-a dus dimineata la masina si loganu' lui era mai curat ca masinile din jur, de unde rezulta ca loganul nu atrage praful. Nu vreau sa-ti spun ce caterinca a iesit.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
De fapt eu nu stiu de ce discutam despre asa ceva... Pe zakar nici praful nu se aseaza. E prea rapida, chiar si cand sta pe loc.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
Io zic sa te potolesti ca sar frigotehnistii pe tine si s-a terminat smecheria! Ma rog, de frigider mai poti zice, da' sa nu zici de Espero ca dai de dracu' rau de tot!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Cuuuuuum? Praf pe limuzina?
![]() PS: am mai zis mai sus, nu ii bag pe toti Loganistii la un loc, dar sunt unii care sunt prea "entuziasmati" uneori... This post has been edited by bmwh548: 11 Jul 2009, 12:51 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor .. apropo de praf .... Sa stiti ca desi masina mea (aia din semnatura) are culoare antijeg .... nu prea are si culoare antipraf .. adica culoare de aia pe care sa nu stea prafu ... dimineata am constatat ca este cea mai prafuita masina din parcare .... de unde deduc faptul ca NU ESTE CULOARE ANTIPRAF ... E drept ca nu era cea mai murdara ... dar era cea mai prafuita... o atrage culoarea asta mai mult praful decat alte culori?
sau poate este doar de la faptul ca nu am spalat-o de aproape o luna? Hmmm nu prea imi vine sa cred .... This post has been edited by nairam: 11 Jul 2009, 13:38 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:00 |