Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sa ne aducem aminte de cazurile din bucuresti in care cel care vrea sa faca stanga si loveste o masina care mergea pe linia de tramvai este vinovat? treaba aia intra la: asigurare la schimbarea directiei de mers... oricum, mi se pare o prostie...
This post has been edited by RaduNG: 13 Jul 2009, 10:22 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca face stanga dupa refugiu, masina nu avea voie sa fie pe linia de tramvai in stanga refugiului, daca face stanga pe linia de tramvai simpla, masina aia poate avea voie sa fie pe linia de tramvai...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca eu merg pe barbu vacarescu pe banda 2(cu linie continua intre ea si linia de tramvai) si vreau sa fac stanga (nu intr-o intersectie) si dau peste un bmw(aleator ales) eu sunt vinovat... mi se pare jenant...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
klaus |
![]()
|
Pai daca faci si matale stanga pe linie continua...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
DrK |
![]()
|
nu nu
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Si daca in locul BMW-ului aleator ales lovesti...tramvaiul? Daca raspunsul este "ala are voie si nu virez pana nu trece", intrebarea urmatoare: care este diferenta intre a te asigura ca nu vine tramvaiul si a te asigura ca nu vine BMW-ul? Ca oglinda e aceeasi.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(klaus @ 13 Jul 2009, 11:15) Sincer, nu te inteleg acuma. De parca nu ai trai in Bucuresti ![]() ![]() Zona spitalului Colentina. Intersectie mare. Stop. Inainte e un refugiu pentru tramvai. Toti stau unu peste altul, cu motoarele turate care sa iasa primul. Salvarea CE face? Sta? Mai ales daca trebuie sa intre chiar la Colentina. Eu am vazut cum merg prin stanga refugiului. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
sorin |
![]()
|
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
Sunt muuuulti baieti si fete ca si acela din dacia break in Romanica.....aaaaasta este problema.Sunt pline ziarele de criminali de aceasta speta.Tine de educatie si de nivelul de inteligenta.
Dar cine ii si apara vehement aia chiar nu au nici o scuza,sunt pierduti. |
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 13 Jul 2009, 11:16) Si daca in locul BMW-ului aleator ales lovesti...tramvaiul? Daca raspunsul este "ala are voie si nu virez pana nu trece", intrebarea urmatoare: care este diferenta intre a te asigura ca nu vine tramvaiul si a te asigura ca nu vine BMW-ul? Ca oglinda e aceeasi. A... Ultima oara cand am citit regulamentul ala stiam ca exista totusi o diferenta intre tramvai si autoturism... QUOTE(St @ 13 Jul 2009, 11:53) Oh, really? |
--------------------
Sedan
Negru
|
klaus |
![]()
|
Intalnirea a 2 strazi = intersectie...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 Jul 2009, 11:16) Si daca in locul BMW-ului aleator ales lovesti...tramvaiul? Daca raspunsul este "ala are voie si nu virez pana nu trece", intrebarea urmatoare: care este diferenta intre a te asigura ca nu vine tramvaiul si a te asigura ca nu vine BMW-ul? Ca oglinda e aceeasi. "Domnule ofiter, m-am asigurat temeinic in oglinda stanga, si NU AM VAZUT NICI UN TRAMVAI..." |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
DrK |
![]()
|
QUOTE Art.59. - (1) În intersectiile cu circulatie nedirijata, conducatorul de vehicul este obligat sa acorde prioritate de trecere vehiculelor care circula pe sine. Acestea pierd prioritatea de trecere când efectueaza virajul spre stânga sau când semnalizarea rutiera din acea zona stabileste o alta regula de circulatie. (2) În intersectii, conducatorii vehiculelor care vireaza spre stânga sunt obligati sa acorde prioritate de trecere vehiculelor cu care se intersecteaza si care circula din partea dreapta. Ce frumos suna asta...Daca sunt pe sina am prioritate.. cool ![]() This post has been edited by RaduNG: 13 Jul 2009, 12:22 |
--------------------
Sedan
Negru
|
DannyY |
![]()
|
Pai diferenta este... daca dai in tramvai iti pierzi permisul pentru neacordare de prioritate.
Daca dai in autoturism, e neasigurare la schimbarea directiei de mers (chiar daca si ala incalca legea). Exact cazul duduitei din filmulet. Ea a gresit mult mai putin decat ala cu breakul, dar tot ea putea sa moara in accident. Asigurarea asta se face pentru propria siguranta... Legea nu te apara de o cutie de tabla care vine peste tine in mod neregulamentar. Totusi, reciteste ce am scris. Ar trebui sa reiasa: "daca te asiguri de tramvai, n-ai cum sa nu vezi BMW-ul venind spre tine. Daca a venit BMW-ul, putea sa vina si tramvaiul, inseamna ca nu te-ai uitat" Cunosc prea bine vestitul art. 59(2). Dar se pare ca si 59(1) are o interpretare ascunsa ![]() Dar trebui sa gasesti o intersectie nedirijata pentru asta... ![]() @aaddrryyss: esti de acord ca s-ar putea sa nu mai ai cum sa discuti cu dl. ofiter decat prin spiritism? Daca da, inseamna ca trebuie sa vezi si dincolo de conceptul de tramvai. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DrK |
![]()
|
Sunt multe de discutat pe aceasta problema. Revenind totusi la cazul de fata nu e normal sa fie sanctionat cel care greseste primul? E clar ca nu poti sa te uiti si in oglinzi si pe unde mergi iar in cazul de fata cred ca asta a fost problema. Fata s-a asigurat o data si cand s-a hotarat a venit furia alba.
mai sunt si alte dubiosenii in bucuresti. Eu stau la semafor si am o masina in fata mea. Vine un gigel si mi-o da atat de tare incat eu intru in cel din fata. Ce rezulta de aici este ca asigurarea vrea sa ma traga si pe mine la raspundere ca l-am lovit (fortat de imprejurari) pe cel din fata mea. |
--------------------
Sedan
Negru
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
cel care te-a lovit din spate (asigurarea lui) plateste toate masinile implicate(din fata)
am patit eu un accident similar (4 masini implicate plus masina care ne-a lovit) |
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RaduNG @ 13 Jul 2009, 11:48) Nu cunosc zona respectiva, dar nu cumva sunt 3 benzi acolo, prima ocupata de masinile parcate ramanand doar 2 pentru deplasare? MMVI, asa zice legea si politistul in PV, dar astia de la asigurari (unii) fac orice posibil sa nu plateasca. This post has been edited by St: 13 Jul 2009, 13:01 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
pai daca nu ai carnet sau ai furat masina, etc... pot sa-ti refuze plata dar altfel...
|
--------------------
renault
clio III
2007 1.6 16V dynamique
- B-xx-ELF
|
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(RaduNG @ 13 Jul 2009, 13:38) Si eu as fi total de acord cu asa ceva (si chiar am mai spus-o intr-o discutie de pe acest forum). Din pacate, legea sanctioneaza separat greseala fiecaruia, fara a considera ca daca prima n-ar fi existat, a doua nu ar fi produs nici un accident. Iar cu faza a doua...asigurarile nu prea au ce sa comenteze, ca nu e constat amiabil (sunt 3 masini implicate), asa ca ce zice politaiul, cam aia trebuie sa se intample. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 Jul 2009, 12:28) @aaddrryyss: esti de acord ca s-ar putea sa nu mai ai cum sa discuti cu dl. ofiter decat prin spiritism? Daca da, inseamna ca trebuie sa vezi si dincolo de conceptul de tramvai. Remarca am dat-o la modul "de amuzament" si nu sunt dispus sa mi-o sustin in cazul in care discutia e serioasa (ceea ce pare sa fie cazul) . |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca faci stanga si vine unu pe linia de tramvai si da in tine tu esti vinovat, el ia doar amenda ca nu a ocolit scuarul prin dreapta. iarasi, vorbesc din intamplari nu din ce cred eu
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
klaus |
![]()
|
Daca toate hotararile judecatoresti erau legale si corecte, Romania nu ar fi platit atatea daune in urma proceselor de la Curtea Drepturilor Omului de la Haga.
Asa si cu politistii, nu inseamna ca hotararile lor sunt imuabile si fara de greseli si faptul ca au fost date intr-o anumita forma inseamna ca sunt si corecte... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
QUOTE(DannyY @ 13 Jul 2009, 13:28) Pai diferenta este... daca dai in tramvai iti Ea a gresit mult mai putin decat ala cu breakul, dar tot ea putea sa moara in accident. a gresit mai mult pentru ca ea l-a provocat, ea a fost obstacolul cauzator de accident, nu niste dungi de pe asfalt... This post has been edited by verde57: 13 Jul 2009, 17:30 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ea l-a provocat?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
gat'ia'!
![]() ![]() ![]() Asta-mi aminteste de celebrul sfat: "Daca nu poti sa-i convingi, incurca-i!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
klaus |
![]()
|
Ce va radeti mai, omu are dreptate, gagica l-a provocat sa i-o traga pe la spate, si cum soferul era tinerel, s-a cam grabit si nu a nimerit cum trebuie din prima si i-a dat-o doar in lateral spate.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 00:34 |