Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
bygy007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Pietonul ala e un maare cretin, prostanaci de genul aluia pot distruge vieti, pe langa a lor.
Cat despre pustiu posesor de M3 cumparat de taticu inconstient ce sa zic. Toti parvenitii se trezesc in masini adevarate si habar n-au ce sa faca cu ele. A avut destul timp sa il vada pe boul de pe trecere si sa franeze, masina aia avand frane serioase. Poate ca nu oprea pana in el, dar il atingea la o viteza mult mai mica. Cica a trecut si peste el.. Sa-i dea cineva un sut in fund lu` tasu ca el e vinovatul moral al accidentului. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
viteza aia putea sa o aiba si unu cu Solenza luata in rate pe 20 ani...
si Dacia 1300 prinde 100 pe Magheru deci nu cred ca e vina M3'ului sau a lui ta'su... |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
uita-te mai bine la stire, ala de-abia plecase de la semafor.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Same shit ca si cu daciotul si gagica. Culpa comuna. Nu poti sa mergi cu viteza aia prin oras, mai ales noaptea, si sa te pretinzi nevinovat cand lovesti un om. Fie el si cel mai beat bucurestean care se impiedica de bordura si cade in fata masinii.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
sper ca nu esti serios
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Date fiind leziunile probabile ale pietonului, respectiv numarul de zile de spitalizare, se va ajunge la cercetare penala iar expertizele vor furniza date care pot sa duca la sentinte neasteptate.
Pietonul a traversat pe rosu, neregulamentar si poarta intreaga responsabilitate pentru producerea accidentului. Pe de alta parte, urmele pot demonstra ca autoturismul avea viteza mai mare decat cea legala, respectiv ca are si el o responsabilitate pentru vatamarea pietonului. QUOTE(OUG192) (4) Pietonii surprinși și accidentați ca urmare a traversării prin locuri nepermise, la culoarea roșie a semaforului destinat acestora sau nerespectării altor obligații stabilite de normele rutiere poartă întreaga răspundere a accidentării lor, în condițiile în care conducătorul vehiculului respectiv a respectat prevederile legale privind circulația prin acel sector. Dupa cum vedeti, exista un "daca"! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca acea camera video nu este omologata... ghinion. Ca poate sa fie genul de camera care sare peste frame-uri si dupa ce lipeste imagine cu imagine zici ca avea 300 la ora. Urmele de frana? pai daca era o dacie cu anvelope de acu 20 de ani la viteza aia si punea o frana brusca .... se mai ducea inca nu stiu cati zeci de metri. Nu stiu cum poate fi folosita ca proba urma de frana :-? ( zic si eu )
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ar fi culmea sa se orienteze in expertize numai dupa radare si camere omologate.
Expertiza cu masuratori si verificarea tehnica a autoturismului poate stabili cu buna precizie viteza. Aici nu este vorba de constatarea pentru amenda contraventionala. La urma urmei nu poate nimeni contesta ca ruleta este din categotria "mijloace tehnice omologate și verificate metrologic". ![]() Ce doresc eu sa subliniez este sa nu va bazati pe ROSU pentru a vana legal pietonii. Daca-i vanati cu viteza prea mare sau incalcati legea, in general, deveniti vinovati si voi !!! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe pariu ca daca se lasa cu proces viteza cu care l-a lovit nu va depasi 50 km/h?
Sincer, eu chiar cred ca se intrecea cu celalalt! Fara suparare, dar si pietonul,mare bou! Eu, ca pieton, nu traversez decat pe culoarea verde! Astept sa se puna verde chiar daca nu vine nici o masina!Cu atat mai mult cand traversezi un bulevard cu 6-8 benzi cat are Magheru! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rtBK |
![]()
|
nici macar nu s-a asigurat.. ca mai toti pietonii din bucuresti.
p.s. tot citesc comentariile unor omuleti pe diferite site-uri la aceasta stire si din ce in ce mai mult cred ca pietonii ar trebui amendati drastic cand trec strada neregulamentar. Eu daca trec pe rosu cu masina raman fara carnet + amenda. De ce nu ar fi la fel si pentru pietoni?! This post has been edited by rtBK: 22 Jul 2009, 08:28 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 14:00 |