DOLCE TV, -= probleme =-
![]() ![]() ![]() |
DOLCE TV, -= probleme =-
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Mar 2011, 19:58) Ptca azi am ajuns in noua locatie, dupa ce-am facut un mare foc cu brichete, m-a gasit dolcele. Dau drumu' la PC, sap 5 minute pe romtelefon, completez nu stiu ce pe acolo si ma ridic sa mai bag o bricheta in centrala. Cumpără naibii niște lemne; brichetele, dacă mai gaz de când încă fumai, pot să bubuie! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo, s-a lansat azi dolcetv onlain.
Vad ca dau moca dolce sport, misto ![]() This post has been edited by Markos: 9 Mar 2011, 19:50 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Deocamdata dau Barca-Arsenal. Orgasm. Si tot 3-1 cred ca se termina.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
am o problema ciudata la dolce....
unele programe (eurospoert, b1 tv, tv 5 si inca cateva) nu intr in totalitate in imaginea tvului.. idei? sa ii sun sa ii chem ca si deranjament? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am dolce si pe televizor vechi cu tub si pe unul LCD - pe cel LCD am exact aceiasi problema la eurosport nu incape in ecran toata imaginea - am tot cautat in setarile TV dar degeaba, la TV vechi in schimb se vede toata imaginea.
De la o vreme s-au stricat rau de tot serviciile dolce - daca acum 2-3 ani trimiteau rapid o echipa de interventie fara nici un comentariu si pt. orice problema acum te tine la telefon cu zecile de minute sa le explici problema, cica sa-ti dea solutia...... |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
exact LCD tv am si io, cica e si hd.... stiam io ca nu tfrebuie sa iau de la grecii....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vasile12345 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 7 August 11 ![]() |
salut,sunt nou pe aici,problema mea e:putere semnal 95%,calitate semnal 0%,am fost client AKTA,acum DOLCE.Locuiesc in UK.AKTA a mers foarte bine.ce poate fi?am reglat antena la mm.
|
--------------------
vauxhall
astra 1.7DTI
2000
- w283 fdh
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sa ma ... pe ei de greci... cica au schimbat grila de programe, si dolce sport 1 nu mai face parte din programul ala ieftin. au voie sa faca asta fara acordul tau, daca ai un contract semnat pe anumite canale? pot sa reziliez unilateral contractul pt asta?
ps diseara trebuie sa citesc kktul ala de contract mai bine. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am observat ca au scos dolce sport 1, e destul de complicat sa rezolvi ceva cu contractul in cazul meu cel putin m-am abonat la dolce pe vremea cand inca nu exista dolce sport 1, cel mai usor cred ca se rezolva cu o amenintare cu renuntarea la dolce pt. unul dintre concurenti rds,upc....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Furyous |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 141 Joined: 9 February 05 From: Ploiesti/Brasov ![]() |
Ai primit un mesaj în receiver (eu am primit și plic) care spunea că până la 5 august trebuie să alegi una din noile versiuni de abonamente, altfel va fi ales unul de ei (dacă îl aveai pe ăla de mijloc, l-au ales pe ăla de mijloc, care e mai scump cu un euro).
Eu am sunat de trei ori și am făcut scandal (am primit în receiver și un mesaj în care mi se spunea că și Maxpacku' se va scumpi cu un euro, să renunț la el dacă nu îl vreau). Am zis că vreau să renunț, că la digi primesc și 8 canale hașde, fără bani (de unde, că pe satelit nu merge) și mi s-a spus că pot să întrerup contractul fără nici o taxă (mai am un an de contract). |
--------------------
Logan
1.6 -
2004 (Fluence 1.6 - 2010)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tocmai ca nu am primit nimic, ca eu am facut contractul pe 28 iulie...
trebuie sa sun la comercial cica sa vad ce si cum.... as pune io altceva dar astia aveau deja toate cablurili trase, antena colectiva, internet tot.... jos greciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ai zis ceva?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tony-s |
![]()
|
Nici eu n-am primit nici un fel de informare ca se scoate dolce sport 1 din grila....oricum e penibil rds da tuturor abonatilor digisport care transmite 7 meciuri iar dolce care transmite doar 1 meci pe etapa nu da.
In curand cred ca renunt la dolce.....singurul lucru pt. care am ramas e NBA-ul.... |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Tony, eu de cand a inceput campionatul asta n-am vazut nici un meci, desi sunt client RDS. Vrei sa stii ceva? N-am simtit ca-mi lipseste ceva. Astept Champions League ca sa vad ceva fotbal. Nici la Barcelona-Real nu m-am uitat, ca era prea tarziu.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca nu ma bagi si pe mine in schema.... mai ales acum ca am ramas fara echipa de folbal...
vorbeam cu grecu This post has been edited by b76bgaarh: 18 Aug 2011, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Daca mai cumpar un DVB, de cartela cum fac rost? Sau care dracu-i faza? Cum se face?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
La Digi, decodorul vine cu tot cu cartela, banuiesc ca si la Dolce e la fel.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stai ca-ti zice tonica acum. Cred ca tre sa cereti la Magica Steaua.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai o veni cu cartela. Da io vreau sa mai dau cuiva. Si cuivaul asta vrea sa-si ia unu de pe piata, SH, ca-i mai ieftin zice. Cartela care sa mearga pe abonamentul meu, de unde-si ia? Asta e ideea.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Din cate stiu, seria cartelei trebuie sa se imperecheze cu seria decodorului, altfel nu se activeaza.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu prea inteleg eu tehnologiile astea.
Daca ia unul de pe piata, cu tot cu cartela lui, cum dracu merge pe abonamentul meu? |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai nu cred ca se poate.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Adica trebuie cumparat de la ei, cu tot cu cartela?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
Exact. Sau iei tu unul pe numele tau si i-l dai. Repet, nu stiu cat e la Dolce, la RDS platesti 6 lei/luna chirie pentru un decodor cu cartela suplimentar.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() L-am pus sa-si cumpere de pe net. poate-mi da cu el in cap. Ii zic maine sa se linisteasca si ma duc la telepom sa vad ce si cum. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
Mai asteapta totusi si alte pareri.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Astept, astept.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nu's frati de cruce, se pot imperechea si ulterior.
Oricum, fiind vorba de romtelepom unde tembelismul e mereu inflorit, suna la ei si intreaba inainte. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cartela o iei de la romelecom. Decodorul poti sa-l iei de unde vrei (de la ei, de la sh).
Le transmiti seria decodorului si seria cartelei si il imperecheaza ei. Vezi ca-s delasatori, daca nu l-au imperecheat in cateva ore (adica sa vezi pe el), so pe ei cu telefoane. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:47 |