Nova din Tg-Secuiesc
![]() ![]() ![]() |
Nova din Tg-Secuiesc
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Oltean_Alexander |
![]()
|
58525896 Group: Members Posts: 104 Joined: 8 May 09 From: 125455 ![]() |
QUOTE(Ingerasu @ 24 Mar 2010, 01:20) Pentru simtul gaurii frate...Poate nu se nimereste gaura cheii ![]() ![]() ![]() |
--------------------
6842654
8745874
698426985
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
mie nu-mi place abtipildul cu NFS de pe parbriz, neonul din spate. Imi place capota (ai prelungit-o? cand o deschizi incurca?) si ai mai putea sa lucrezi la ea la finisaje..de exemplu am vazut manerele din interior ptr usa...nu arata bine. Si grilele de aer la fel.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
maffiaxxl |
![]()
|
![]() Ce nu te ucide te face mai tare!!! Group: Members Posts: 82 Joined: 10 February 09 From: Tg-Secuiesc ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 3 Apr 2010, 10:29) mie nu-mi place abtipildul cu NFS de pe parbriz, neonul din spate. Imi place capota (ai prelungit-o? cand o deschizi incurca?) si ai mai putea sa lucrezi la ea la finisaje..de exemplu am vazut manerele din interior ptr usa...nu arata bine. Si grilele de aer la fel. Da am prelungit si nu incurca nimic. Momentan vreau sa vand de aceea nu mai ocup cu finisariile. Stiu ca de aceea este forum ca primesti si cald si rece dar treaba este ca nu inteleg de ce te deranjeaza neonul. Si asa se zice Gusturile nu se discuta ![]() Bafta |
--------------------
Dacia
Nova
1999/1.6Gt
- CV-85-SZB Romania-Tara fara lege
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
nu te supara, analizez situatia deoarece ti-am urmarit topicul de la inceput
dar cam asta era tema topicului nu? de ce ti-ai mai arata masina daca nu vrei sa se discute asa ceva? eu nu vreau sa discut gusturile mele pe forum deasta nici nu am pus poze cu masina pe forum deocamdata, sa fac topic nu prea cred ca e cazul meu desi nimeni nu ar avea normal ce sa nu-i placa deoarece am adus-o la original tehnic si estetic, inafara ca mi-am luat huse pe scaune ca mi-au placut mult si alte maruntisuri tehnice prin care am imbunatatit ce a facut fabricantul acuma tu sti poate te-ai razgandit cumva intre timp si nu mai esti deschis la discutii fiindca ti s-au schimbat planurile s-au au esuat altele This post has been edited by danciusergiu84: 6 Apr 2010, 13:54 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
maffiaxxl |
![]()
|
![]() Ce nu te ucide te face mai tare!!! Group: Members Posts: 82 Joined: 10 February 09 From: Tg-Secuiesc ![]() |
Nu domnu sunt deschis la forum poate m-ai inteles gresit.
Am mai zis asta ca primesti la forum si CALD si RECE. Deci bafta domnu si e tot timpul bine daca iti da cineva un sfat |
--------------------
Dacia
Nova
1999/1.6Gt
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
aha, eram nedumerit ca prima data ai scris ca nu intelegi de ce nu-i place neonul ca imediat sa inchei scriind ca si asa gusturile nu se discuta
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
alex3faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 09 From: Constanta ![]() |
ori mi se pare mie ori se cam chinuie sa stea la relanti.
|
--------------------
Dacia
SupeRNovA
2001/europa
- CT-26-SEB
|
|
maffiaxxl |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1999/1.6Gt
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
se mai stie ceva de masina?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
maffiaxxl |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1999/1.6Gt
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
ti-am vazut mai demult de vreo doua ori Nova in tg,secuiesc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
maffiaxxl |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Nova
1999/1.6Gt
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:59 |