zrancanit, zdrancane ceva
![]() ![]() ![]() |
zrancanit, zdrancane ceva
paulyka |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|||
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
nu in usa e problema:)) e posibil ca fata de usa sa troncane verifica sa aibe toti braduletii.
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
E posibil sa vibreze ghidajul pe care culiseza geamul de la usa.
|
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
paulyka |
![]()
|
am verificat si ce ati spus voi nu este am strans tot ce se putea si degeaba tot zdrancane parca e ceva ca un fier ce zdrancane pe plastic cineva mia zis ca poate fi planetara sau rumentul de telescop si ca sunetul se propaga in masina
|
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Sau palierul antizgomot cum e la mine...numai ca pe drum drept e liniste si pace
![]() This post has been edited by Neagu Ionut: 17 May 2010, 17:41 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
paulyka |
![]()
|
poi si unde e situat acest palier?
|
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
paulyka |
![]()
|
gata miam dat seama si acela l-am schimbat cand am schimbat bieletele cunva sa fie de la rulmentul de telescop sau de la planetara?sau sa schimb bolturile de la usa or zdrancanii alea
This post has been edited by paulyka: 17 May 2010, 19:37 |
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
da usa jos si apoi vezi daca mai zdrangane
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
georgecpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 November 07 From: Targoviste / Bucuresti ![]() |
Salutare,
In cazul meu se aude o zdranganeala in zona rotilor (stanga si greapta fata), dar numai pe drum de tara, sau gropi. Zgomotul se aseamana cu cel al unei bucati de metal careia i s-a slabit un surub de prindere si bate cand trec peste denivelari. Am verificat scutul, si este bine strans. In plus, daca iau viraje mai stranse se aude cum imi derapeaza cauciucurile. Cumva s-au dus bucsile de la bara antiruliu? Cum pot verifica daca trebuie sa le schimb? Multumesc. |
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- DB 79 KIS
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
tacanitul metalic la rotile de pe fata e cel mai probabil de la "sigurantele" (niste lamele indoite care tin placuta stans sa nu aibe joc) placutelor de frana, iti poti da seama cand mergi pe drum pe care fac scandal si pui frana nu se mai aude nimic deoarece se strang pe disc nu mai stau libere
bucsele la bara antiruliu se pot verifica si schimba daca poti lucra sub masina (canal sau elevator) |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
paulyka |
![]()
|
nu stie nimeni cum as putea rezolva problema cu zdrancanitul? as incerca si sa dau usa jos da ar rade tot orasul de mine sa ma vada plimbandu-ma fara usa
![]() |
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Dai doar fata de usa jos si pui pe cineva sa asculte daca se aud vibratii ale macaralei in timpul mersului. Ghidajul macaralei, pe care culiseaza geamul, poate vibra la anumite turatii (rezonanta) deoarece este lung. Zgomotul dispare daca ti cu mana ghidajul si asa iti dai seama daca este de acolo.
This post has been edited by TAI: 22 May 2010, 16:57 |
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ma eu glumeam cand am spus ssa dai usa jos
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
paulyka |
![]()
|
nu se aude nimic din usa parca totusi ar fi ceva prin fata sub bord asa se aude.si cu cealalta problema poate sa ma ajute cineva? am un furtun care nu stiu unde vine bagat numai un propietar de gti poate sa ma ajute cred, furtunul iese din spate de la corpul de injectie este cel subtire din mijloc am pus si poze in topicul gti pe care l-am deschis daca poate sa ma ajute cineva........
This post has been edited by paulyka: 24 May 2010, 15:12 |
--------------------
dacia
nova gti
1998
- vl 06 pwn
|
|
georgecpr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 14 November 07 From: Targoviste / Bucuresti ![]() |
QUOTE(danciusergiu84 @ 20 May 2010, 09:38) tacanitul metalic la rotile de pe fata e cel mai probabil de la "sigurantele" (niste lamele indoite care tin placuta stans sa nu aibe joc) placutelor de frana, iti poti da seama cand mergi pe drum pe care fac scandal si pui frana nu se mai aude nimic deoarece se strang pe disc nu mai stau libere bucsele la bara antiruliu se pot verifica si schimba daca poti lucra sub masina (canal sau elevator) Salut, Ai avut dreptate. La mine zgomotul provine de la placutele de frana / sigurantele lor. Se poate intampla ceva grav daca mai merg asa? Cum pot remedia situatia? Multumesc |
--------------------
Dacia
Nova GT
1999
- DB 79 KIS
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
nu e grav, trebuie sa cumperi acele sigurante ca niste lamele arcuite, am inteles de pe forum ca merg si sigurante de solenza ca e acelasi sistem de franare (acelea sunt ca o sarma indoita in mai multe feluri), ca sa le montezi trebuie sa dai roata jos si mi se pare (daca mai tin bine minte) ca si etrierul, mi se pare ca incurca accesul la placute
This post has been edited by danciusergiu84: 25 May 2010, 08:32 |
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 18 May 2010, 00:17) ![]() Deci ar putea fi de la sigurantele placutelor de frina... hmmm... Si la mine zdrangane ceva la trecerea peste hirtoape (zgomotul este similar celui facut de vagoanele de marfa care trec peste imbinarea dintre sine) Verificam ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
eustefan88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 May 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
2000 Gt
- B111XXX
|
|
G I M |
![]()
|
Intra pe www.docauto.ro si vezi ca sunt acolo.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
palier anitzgomot? de asta nu stiam....bine de retinut.
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
eustefan88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 25 May 10 ![]() |
verificati starea bucselor de la bara anti ruliu, cada sunt duse se aud tot felul de zgomote si pocnituri.
|
--------------------
Dacia
Nova
2000 Gt
- B111XXX
|
|
G I M |
![]()
|
La mine am observat ca fac zgomot placutele care nu au clemele alea si arcurile care nu mai au furtunele la baza.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Mda, era dusa bucsa de prindere a barei anti-ruliu la roata stinga fata, aia zornaia.
Ceea ce este interesant este ca bucsa nici nu mai exista iar bara sarise din brida si "atirna" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
YonutzSchumy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 January 09 From: Bacau (Tg.ocna)- Brasov ![]() |
Salut, cine poate sa i-mi dea si mie manualul de Nova? pe docauto.ro a fost sters manualul de nova si supernova
![]() Am gasit pe un alt site, scuze de post. This post has been edited by YonutzSchumy: 21 Sep 2010, 20:23 |
--------------------
DACIA
NOVA GTI
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 14:54 |