SCENARII TERIBILE, rezolvari pe masura
![]() ![]() ![]() |
SCENARII TERIBILE, rezolvari pe masura
antares |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 11 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
...
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(B30KDT @ 24 Jul 2009, 16:08) aleg sa castig la loto 18. detii puteri supra naturale si simti ca peste o ora va veni un cutremur devastator in zona in care se afla cei dragi tie si stii ca daca raman acolo nu vor avea nici o sansa sa supravietuiasca. - nu ai cum sa iei legatura cu ei sub nici o forma,iar distanta este prea mare ca sa o parcurgi intr-o ora. daca te duci la autoritati vei fi luat in ras si nu te va baga nimeni in seama Suna a scenariu dintr-un film cu Bruce Willis Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ANTARES..... daca tie iti place sa fii vazut cu una urata de brat pe strada, la toate petrecerile... sau sa footi o baba...sau una vai mama ei.....etcetcetc...doar ca sa ai ce baga in stomac......naspa de tine....
nu de alta dar iti va scoate pe nas toata viata ca a facut din tine un om respectabil...(asta pe langa faptul ca trebuie sa inghti in sec de fiecare data cand o calaresti....) bafta.... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
antares |
![]()
|
unde dracu' am zis eu ca e vreuna urata, baba, vai mama ei? Am zis ca una n-are casa iar ailalta e indiferenta (dpdv sentimental)... parca citesti pe alt forum...
Oricum, las-o balta, daca trebuie sa explic atat de mult nu mai are nici un haz This post has been edited by antares: 24 Jul 2009, 16:45 |
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.apropo.ro/lol/o-iei-de-nevasta-...un-jeep-4627495
uite dedicatie pt tine...asta are si casa...si jip... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
antares |
![]()
|
incepi sa devi obraznic...
|
--------------------
...
...
...
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
nu mai obraznic ...decat o clona cu 2 posturi..... apropo ..tu clona cui mai esti?????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
antares |
![]()
|
![]() Am dat un scenariu care mi se pare destul de realist privit in ansamblu si ajung sa am o discutie de un nivel mai scazut decat al celor pe care le am cu fi-miu... Sper sa intelegi de ce o sa te ignor... |
--------------------
...
...
...
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Ca sa mai descretim putin fruntile pe aici ... sa va povestesc ce "scenariu teribil"
![]() Am intrat intr-o alimentara sa-mi iau o inghetata ... caldura mare - chiar si aici la Brasov - ce sa-i facem ... Si la intrare in magazin vad o fetita mica - cred ca avea in jur de 5 anisori ... tara o maimutzica de plus dupa ea ![]() Ma duca io la "lazile" frigorifice cu inghetata - 3 la numar. Ma uit in prima / vad ca vine si pustoaica si se uita in lada (prin geam) ... de abia ajungea sa se uite ce e inauntru ![]() ![]() Ma duc la a doua lada ... pustoaica dupa mine. Ma duc la a treia lada ... ea dupa mine ... dar nu ostentativ ... doar se uita ca si mine - la inghetata ![]() In fine, ma hotarasc ce inghetata iau ... una dinaia ieftina si racoritoare Nestea - baton cu 1 leu ... chem o vanzatoare de acolo (ca lazile erau incuiate) si cer inghetata cu pricina. Vanzatoarea o scoate din lada si o indreapta spre pustoaica. Pustoaica atata astepta si hatzzzzz pune mana pe ea si cu o pofta de nedescris incepe sa o desfaca. Eu perplex ma uit la vanzatoare, moment in care se prinde si ea si ma intreaba: - "aaaaaaaa ... nu e cu dumneavoatra fetitza ? ![]() - "aaaaaaaa ... nope ![]() ![]() Vanzatoarea, rusinata zice "cum doriti" ... imi da inca o inghetata, platesc 2 lei ... vanzatoarea ii spune fetitei "spunei multumesc lu domnu pt. inghtetata" ... ea zice "multumesc" ... eu zic "sa cresti mare" si am plecat. In drum spre iesirea din alimentara aud vanzatoarea cum spunea cuiva (probabil unui parinte al pustoaicei) cum "i-a luat un domn inghetata ..." Si cam asta a fost intamplarea ![]() ![]() Acuma ... eu ce era sa fac ? ca doar nu era sa iau copilului inghetata din mana , nu-i asa ? ![]() Pe de alta parte ... poate ca parinte fiind, as fi fost putin ingrijorat la aceasta faza ... din motive de ... stiu si eu: pedofilie, rapire de copii sau ... mai stiu eu ce altceva ... Eu am ales varianta aceasta si ... bine ca s-a terminat cu bine ![]() Da ma gandeam in mintea mea ... pe drum ... acum 2 ani am stat prin Canada vreo 3 luni (poveste lunga). Ei ... daca era sa mi se intample acest lucru acolo ... cred ca as fi reactionat cu totul altfel ... Idea e ca "acolo" nu prea te joci cu chestii dinastea. La o intamplare similara petrecuta acolo, fac pariu ca in 5 secunde erau 5 echipaje pe politie calare pe tine, culcat la pamant, catuse si o noapte petrecuta "moca" la racoare + declaratiile de rigoare si inregistrare in baza de date cu suspectii de pedofilie sau mai stiu eu ce ![]() Am vazut acolo oameni arestati pentru mult mai putin decat o astfel de inamplare ... adica un caz concret care doar a incercat (recunosc - ceva mai insistent - adica vreme de vreo 5 minute) sa bage cheia de la usa casei lui - in alta usa de la o casa vecina unde nu locuia nimeni. Dar la ei cum toate casele arata la fel, si omul (roman fiind) sosit in Canada doar de 1 saptamana nu stia exact care mai e usa lui ... o gresit. Si o baba de la un etaj de acolo la vazut, a chemat politia ... si omu a stat o noapte la racoare si a dat declaratii toata noaptea. Si saracu plecase sa ia o paine ... caldura mare, era imbracat (roman sosit doar de 1 saptamana) doar in slapi si bermude ![]() Dap ... deci ... ce sa zic ... sunt varinate si variante. La ei (in Canada) am locuit exact vizavii de o scoala generala ... si la ora cand ieseau copii de la scoala toata strada aia se umplea de masinii ale parintilor care veneau sa-si ridice copii de la scoala. Iar autobuzul pentru scolari (acel school bus) era insotit permanent de o patrula de politie. In toate supermarketurile sunt zeci/sute de afise cu copii disparuti ... nu stiu ... este un intreg fenomen care pe mine ma "ingrijorat" cand l-am vazut ... Deci la faza cu inghetata ... acolo nu stiu cum as fi procedat ... daca as fi avut timp mai bine sa analizez situatia ... Aici la noi ... momentan este ceva mai "degajata" atmosfera din punctul asta de vedere ... oamenii nu mi se par totusi chiar atat de speriati si ... oricum ... eu nu am stat, sincer, sa analizez prea mult situatia ... am facut-o instinctiv ... asa mi s-a parut mie normal sa procedez ![]() Dar ulterior pe drum ... am avut timp sa ma gandesc si la alte ... "scenarii" mai "teribile" ![]() Cam atat ... scuzati descrierea cam lunga a ... povestii ![]() Voi cum ati fi procedat ? ![]() |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
18. pai si ce variante am , ca nu le-ai zis...
Probabil ca prima data ma duc la autoritati sa ma fac de ras, daca nu rezolva nimic ma salvez cu puterile mele supranaturale...ce drak' sa fac daca n-am nici o posibilitate de a salva familia? 19. la fel ca si tine...doar nu ma bat cu pustoaica sa-i iau inghetata... This post has been edited by ATM: 25 Jul 2009, 18:20 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
1) clar....sotia
2) as suta dupa bara...si as lasa destinul sa aleaga ![]() 3) a) macar sa murim impreuna ![]() 4) ![]() 5) dificil.....dar cred ca poc....ca sa pot sa-l "scrofolesc" bine ![]() 6) m-as spanzura cu siretul ![]() 7) depinde cat de apropiati....dar in principiu a.... 8) aaaaa....as avea grija de copil pentru a evita incidentul ![]() 9) apai....pentru 10.000.000 euro....m-as baga...dar inainte m-as imbata bine-bine.....foarte bine.....si mi-ash nota pe un biletel sa ma duc ziua urmatoare la spital sa-mi spele aia stomacul si apoi la dentist ![]() ![]() 10) astept si ma rog sa nu bubuie ![]() 11) aaaaa...dificil...dar cred ca as alege sa vad in continuare 12) munca...clar 13) DA DA DA!!! 14) b.....ca asta e cel mai bine pentru iuby mea ![]() 15) aaaaaa....cred ca fig ![]() ![]() ![]() mananc kkt ![]() 16) amandoua....dar inclin spre bine ![]() 17) 2 18) angajat....iar 18).....aaaa...ai spus ca "deti puteri supranaturale" ...deci clar....opresc cutremurul ![]() 19) la fel ca tine ![]() 20) iubesti o persoana foarte-foarte mult....iar acea persoana te iubeste la randul ei....dar nu la fel de mult....sau in alt fel.....si datorita circumstantelor e "nevoita" sa stea impreuna cu altcineva....ceea ce iti lasa tie statutul de "amant".....dar tu vrei dragoste adevarata....si nu mereu pe furis.....ce faci?....accepti situatia si ramai in continuare amant?.....sau renunti la dragostea vietii tale pentru a nu-ti transforma viata intr-un chin permanent? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Tince1290: 25 Jul 2009, 22:56 |
--------------------
-
-
-
|
|
antares |
![]()
|
19. Cu siguranta as fi facut la fel ca tine. Cel mai corect ar fi fost sa n-o lasi sa manace inghetata, s-o tii de vorba pana apareau parintii si ii lasai pe ei sa decida daca o lasa sa manace sau nu (poate copilul n-avea voie). Dar mi se pare neverosimil... pana la urma prea multa bataie de cap si pierdere de vreme. Poate asa o invata sa nu mai primeasca de la straini sau macar au mai multa grija de ea, n-o mai lasa de capul ei.
20. he, he... Cat te arde sufletul accepti orice dar pana la urma tot ti se pune pata. Si cand iti trece dragostea, cand se ridica valul, ajungi sa o urasti. Nu cred ca exista cineva sa reziste toata viata pe pozitia 2. |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 19:04 |