In curand se dezmembreaza, Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
In curand se dezmembreaza, Dacia 1310
ionutt daniel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
|
||
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|||
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
ai elctroventilator?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Nu, e clasica.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Cateva poze.
Attached thumbnail(s) Prezentare3.jpg ( Size: 51.81k ) Number of downloads: 1583 Prezentare4.jpg ( Size: 64.8k ) Number of downloads: 1703 Prezentare5.jpg ( Size: 70.9k ) Number of downloads: 1602 Prezentare7.jpg ( Size: 39.75k ) Number of downloads: 1547 Prezentare8.jpg ( Size: 55.79k ) Number of downloads: 1598 |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
Cum ai oglinzile? Sunt din alea nichelate, sau de plastic? Daca ai vreuna nichelata, ma abonez eu.
|
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Sunt de plastic, modelul cu reglaj de afara. Nu sunt stralucite, dar pentru cine are nevoie stringenta pot fi de folos. Pentru cine va cumpara ceva mai se valoare si va bate drumul pana la GR le va primi ca bonus...
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
alin_xyk |
![]()
|
![]() membru ambitios Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 08 ![]() |
Si eu tot din giurgiu sunt.
![]() |
--------------------
dacia
1310 berlina
1985
- OT-01-XYK
|
|
floorin999 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 April 09 ![]() |
salut
m-ar interesa carburatorul si oglinda de la pasager le mai ai? si un pret daca se poate ps: sunt din giurgiu |
--------------------
dacia
1310
1985
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Le am, dar carburatorul nu il dau. "Va fi disponibila in totalitate, mai putin elementele comune cu Dacia Nova(motor cu anexe)." Oglinda e cu reglaj exterior, iar ca pret...5 lei... ca sa iti pot da un raspuns.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Sunt abonat la jenti si, mai nou la bobina
![]() (astept un tel.) |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
sorinik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 09 ![]() |
m-ar interesa pe mine volanul...din cate am vazut din poza pare a fi sport....si un pret daca se poate....
|
--------------------
dacia
1310i
2002
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Volanul din poza nu se vinde momentan, dar cred ca pot da altul, tot sport, fac zilele astea poze si un pret pentru el. Trebuie verificat daca se potriveste fara modificari pe Dacia.
Cam asta e : This post has been edited by ionutt daniel: 23 Apr 2009, 18:16 Attached thumbnail(s) Diapozitiv1.JPG ( Size: 51.13k ) Number of downloads: 621 |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
gabryel21 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 8 April 09 ![]() |
cat ceri pe masca fata si pe mastile farurilor? sunt in stare buna?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1986
- BZ 05 KMS
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Ochelarii sunt ok, masca are o grila sparta, fara a avea bucata lipsa. Toate 10 lei. Daca se da la pachet cu farurile (3 ok, unul cu geamul spart) 50 lei. Daca mai vrei alte lucruri fac reduceri.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
S-au vandut etrierii, pompa de frana(mai e inca oala de servofrana), toba finala, jantele, si volanul de la Nova. De acum e disponibila, mai putin piesele compatibile la Nova. Astept intrebari, solicitari de piese.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
bmf_panzer |
![]()
|
![]() membru tit-tiri Group: Members Posts: 113 Joined: 27 October 08 ![]() |
cam cat ceri pe scaune ? ...asa informativ
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 tlx
- B 22 CJP ... luxu' de pe pamant ...
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Scaune+bancheta+fete usi+plafon (toate din acelasi set) 100 lei
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
Bancheta e probata de mine, e foarte buna
![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
In curand o demontez si pot spune exact ce e bun si ce nu, poze si preturi.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
Crimi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 24 February 09 ![]() |
ce mocheta ai?este cea de cauciuc,daca da cat vrei pe ea,ma intreseaza de la pedalier in fata si cartoanele care vin pe stalpi in fata
|
--------------------
dacia
1310
1987
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Este mocheta textila, nu de cauciuc.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Astazi s-a dat interiorul: plafon, scaune, banchete, fete de usi. Sa le stapaneasca sanatos. Din interior a mai ramas bordul mocheta, plastice diverse. Astept intrebari, propuneri. Pot da la schimb si cu piese de Nova.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
Cu vitezometrul cum stai mere e bun l-ai vandut daca nu l-a ce pret il dai m-ar interesa daca e compatibil cu al meu de CN!
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Vitezometrul nu e bun si nici nu e modelul cu turometru, ca sa mearga pe CN, imi pare rau.
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
dogyflory2peu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 27 December 08 ![]() |
bordul cu cat il dai ?
pune ceva poze cu el |
--------------------
dacia 1310 break
dacia 1310 break
1992 tlx
- is-02-wvu
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Poze sunt puse la postul 4 . Pretul este 30 lei, fara aparate(le dau si pe alea, dar nu functioneaza vitezometrul). Sau 50 lei, incluzand plasticele de la torpedou, politele, plasticele de la maneta+frana de mana, plasticele de sub volan si contactul cu doua chei(modelul de cheie veche, nu cea de usa), sau 60 lei incluzand si mocheta.
This post has been edited by ionutt daniel: 5 Jun 2009, 12:25 |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
florin_26 |
![]()
|
![]() saracu Group: Members Posts: 85 Joined: 13 May 09 From: brasovean,din moldova ![]() |
ti le iau eu daca le mai ai la 60 de ron zi mi cum facem cu transportul id mess mocanasu_florin2000@yahoo.com
|
--------------------
dacia 1310
berlina
mai 1996
- bv 06 vbi no dacia
|
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Cat ceri pe radiator? Are termocupla pe el(sonda )?Mersi
|
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Pentru florin_26 : Le mai am, vad ca esti din BV, pot sa trimit prin curier, dar cred ca nu este prea avantajos(este cam 50 lei, poate mai mult).
Pentru motanpaul : Radiatorul are si gaura de termoupla cu filet, este modelul mic, din cupru, dar are fisura unde este lipitura de la gatul de la furtunul gros de sus. Nu stiu daca merita efortul, dar se poate lipi foarte usor cu un letcon. Ca pret... nu stiu daca pot sa cer ceva pe el, poate sa il dau bonus la alta piesa cumparata pentru cineva care are chef sa-si incerce talentul cu letconul. |
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
Anuntul de dezmembrare este valabil, cu mentiunea ca se da orice piesa, inclusiv motor si cele adiacente. (nu mai am Nova, asa ca nu mai imi trebuiesc)
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 12:03 |