Semnalizare, contact imperfect ?
![]() ![]() ![]() |
Semnalizare, contact imperfect ?
unEL |
![]()
|
||
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|||
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
nu facea bine contact. in acea zona este foarte mult condens. contact imperfect si condens = o mare bucurie . eu cred ca ar fi bine sa verifici mufa aia care intra in stop. eventual sa mai strangi papuceii cu o surubelnita subtire.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
blongro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
Aleluia! Asta este problema, contactul de la tripla care afacteaza atat semnalizarea, cat si aprinderea martorului pentru dezaburire. Trebuie strinse clemele sau repozitionati putin dintii ce fac contactul cu clemele! Multumesc pentru postari, pe frigul asta chiar am reusit sa o fac!
|
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:56 |