FURT
![]() ![]() ![]() |
FURT
guvernul |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 30 April 03 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
LLX |
![]()
|
![]() autentic Group: Members Posts: 34 Joined: 4 June 03 From: Bucuresti ![]() |
De azi...
editat de moderator din lipsa de spatiu am modificat talia/marimea fisierului mai ales pt cei pe dial up - 9.0 mb un pic cam mult pt ei sper sa nu se supere nimeni. Attached thumbnail(s) solenza_opt.gif ( Size: 169.98k ) Number of downloads: 382 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
OOOOOFFFFFFF ............
E masina ta ? Imi pare rau.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Conny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 21 February 03 ![]() |
LLX
unde? cand? imi pare rau! |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Aveai antifurt la rotzi? :shock: :shock: :shock:
|
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
zalmoxis |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 57 Joined: 25 March 03 ![]() |
QUOTE QUOTE Nqashpa rau !!!!..Adevarul e K tare aiurea au pus si astia cas-ul ala doar doar nu au pus si afis cu se scoate usor baietzi...aveti timp sa-i faceti si o proba!!!....Si astia de la asigurari sunt niste nemrnici toti pana la urma stiti cum e ....business!!!!.....Nu-i nimik tot raul spre bine sa-ti iei acum unul cu fata detasabila ...Si ia-ti si tu un cas nu CD...Iti iei si un adaptor si poti sa asculti si CD sau MD sau ce vrei tu .... LASA DOMNE FATA SA-SI IA CD, FAPTUL CA TU AI CASETOFON CU ADAPTOR SI PROBABIL TE SIMTI FRUSTRAT DE ASTA NU-TI DA DREPTUL LA ASA O RECOMANDARE... EU AM AVUT CAS CU ADAPTOR SI ACUM AM CD, SI MI-AM LUAT UN PORT CD DE 40 DE BUCATI, E PLIN TOT SI NICI NU SE COMPARA CU CASETELE ALEA..SA NU UITAM CA UN CD BUN DE 7 BULIOANE CITESTE SI MP3, GANDITI-VA CA AI 10 CD-URI CU MP3 ADICA 60 DE ALBUME... ...bey nenik io i-am dat sfatul asta sa nu mai planga dupa alt CD....Personal mi0am luat un SONY MD pe care am dat 11 bulioane si pe care il port tot timpul in casa k sa nu mi-l fure si am cinci ore de music pe fiecare MD..Care e atat de micutz ca pot sa mi-l bag si-n k... de unde hotii nu-l vor mai lua,,,Chi chi chi.....Asa K vezi mata dk vrei sa te dai nmare pune 7 bulioane in dashboard K baietzii rai atata asteapta!....Clar da?!!! |
-------------------- |
|
guvernul |
![]()
|
Imi pare si mie sincer rau. Mai, de i-ar prinde cineva pe magarii care se ocupa de chestiile astea. Si sa-i rasplatesti cu varf si indesat.
Ma intreb daca doar daciile patesc atatea furturi. Daca da, ar trebui sa facem ad-hoc un grup de interes si de lobby si sa facem presiuni la Dacia sa schimbe multe lucruri de siguranta anti-furt pe masini - gen casetofon, roti, samd. De ce pe Toyota poti lasa casetofonul, cd-playerul, in masina? Sau pe alte masini la fel. Dar astia de la Dacia nici nu se sinchisesc sa puna si ei niste incuietori ca lumea si alte cele mentionate mai sus. ooooooooooooooffffffffff ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Conny |
![]()
|
Faza misto: am un coleg de serviciu care si-a cumparat in iarna un Citroen C3 si cand i-am spus de furtul de roti mi-a povestit ca el a primit masina cu antifurt la roti! adica aia de peste gard stiu obiceiurile si protejeaza masinile, iar ai nostri, cei de la Dacia acre ne furnizeaza masini de n+1 ani nu stiu ca se fura in Romania
asta este! orientare catre clienti, iar daca ei ii considera pe hoti clienti.....sunt perfect orientati |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
guvernul |
![]()
|
Mare dreptate ai. Ar trebui sa ne mobilizam mi bine, acum ca tot suntem colegi de dacii "pe drumul cel bun". Sa le dam si noi o mana de ajutor si sa le punem pe adevaratul drum bun.
|
-------------------- |
|
Liviumac |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 4 May 03 From: Bucuresti ![]() |
bai, eu aseara am pus ochii pe un Pioneer cu mp3 player pe la vreo 11 milioane
adica voi imi spuneti sa nu imi iau ca mi-l fura si pe asta, cu tot cu fata detasabila si cu alarma? pai daca-mi iau unul mai ieftin de 9 milioane, cat costa ala original, asigurarea nu ma despagubeste decat cu valoarea celui pe care il cumpar si deci eu pierd niste bani LLX: nasol, nasol, mi se rupe inima cand o vad, ca a mea e exact la fel; si cand ma gandesc ca am stat vreo 5 saptamani pana sa imi pun antifurturi la roti.....uuf |
-------------------- |
|
guvernul |
![]()
|
Antifurturi la roti nu se gasesc decat in targ? Magazinele de piese nu au asa ceva? Daca da, spuneti-mi si mie unde?
|
-------------------- |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
duminica dimineata ma trezeste telefonul ca i-au furat lu unchimui 2 roti de la solenza scala.
ma duc acolo o gasesc pe un cric (furat de la alta masina) au luat doar rotile de pe o aprte ca celelalte erau prea aproape de bordura si nu au facut decat sa le desfaca. de la politie am aflat ca inca 2 soleze fusesera usurate de roate in acea noaptepe niste strazi alaturate. (baneasa) nasol de tot bai fratilor. nu ii intereseaza decat janta. daca e de tabla o lasa ca rezerva nu au luat-o. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Liviumac |
![]()
|
QUOTE Antifurturi la roti nu se gasesc decat in targ? Magazinele de piese nu au asa ceva? Daca da, spuneti-mi si mie unde? eu mi-am luat de la Adras de la intersectia Mihai Bravu cu Maior Coravu, dar cred ca am dat cam mult pe ele: 300 mii lei; sunt convins ca se gasesc la aproape toate mag de piese ... si am o intrebare: ma gandesc cate modele de filete pot sa existe? nu cred ca e ca la chei, sa fie unice .... deci ... |
-------------------- |
|
guvernul |
![]()
|
Multam. O sa incerc pe la magazine.
|
-------------------- |
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe alea pe care mi le-a montat mie dealerul scrie ca sunt pentru Cielo..deci ai mai multe variante de unde sa alegi
![]() |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
QUOTE QUOTE Antifurturi la roti nu se gasesc decat in targ? Magazinele de piese nu au asa ceva? Daca da, spuneti-mi si mie unde? eu mi-am luat de la Adras de la intersectia Mihai Bravu cu Maior Coravu, dar cred ca am dat cam mult pe ele: 300 mii lei; sunt convins ca se gasesc la aproape toate mag de piese ... si am o intrebare: ma gandesc cate modele de filete pot sa existe? nu cred ca e ca la chei, sa fie unice .... deci ... Este adevărat că antifurturile sînt de doar cîteva tipuri. Dar hoții nu judecă și nu acționează așa. Ei duc lipsă de ceva esențial: TIMPUL!!! Sigur că este ușor să ai un braț de chei și să le încerci pe rînd pînă o găsești pe cea potrivită. Dar ei nu se complică. Lucrează contratimp, ca la formula unu. Așa că dacă ai antifurt, chiar și de cele mai simple, poți sta liniștit, hoții nu ți le desfac, nu au timp. Sînt o groază de mașini noi fără antifurturi pe roți, de ce să se complice? Și pe urmă, în caz că sînt prinși (Dă Doamne! Dar asta nu se întîmplă, bănuiesc că au blatul cu Poliția) cum ar motiva că umblă noaptea cu o legătură de chei antifurt la ei? Mie mi-au pus antifurturi și pe roți și pe capace din magazin de la dealer - Meridian - mi-au zis că ar fi originale, dar eu nu prea cred. Sincer să fiu, nici nu m-am uitat. M-am mulțumit să le văd acolo și atît. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
Conny |
![]()
|
eu mi-am luat de la Adras de la intersectia Mihai Bravu cu Maior Coravu, dar cred ca am dat cam mult pe ele: 300 mii lei; sunt convins ca se gasesc la aproape toate mag de piese ...
300mii lei pentru toate rotile? |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
Liviumac |
![]()
|
watchfull
e adevarat ca asa actioneaza hotii, dar mai pot actiona si asa: "aaa...ia uite o solenza cu jante numai bune de furat ... ia sa vedem..he he, baiatu are antifurt...nici o problema, venim maine noapte cu cheia potrivita de antifurt si ... se rezolva..." ca doar o minima recunoastere trebuie sa faca si ei inainte sa dea lovitura ma rog, pe mine ma intereseaza ce am scris mai sus cu CD-ul: se fura si alea cu fata detasabila si cu alarma pe masina? ce parere aveti? ca daca dau 11 mil pe el si mi-l fura ... imi iau sabie si incep sa tai si daca se fura, care ar fi solutia? ca eu n-am kef sa mi-l iau in casa in fiecare seara si dimiinneata sa-l pun la loc, sa conectez mufe etc... |
-------------------- |
|
Liviumac |
![]()
|
QUOTE eu mi-am luat de la Adras de la intersectia Mihai Bravu cu Maior Coravu, dar cred ca am dat cam mult pe ele: 300 mii lei; sunt convins ca se gasesc la aproape toate mag de piese ...
300mii lei pentru toate rotile? da conny, antifurturile de roti constau in 4 piulite cu filet exterior diferit de celelalte, care se pun cate una pe fiecare roata ... deci nu sunt decat 4 piulite, inca o data...cat ar trebui sa coste? parca am vazut undeva la 150-200 ... in targ sau nu mai tin minte unde |
-------------------- |
|
Conny |
![]()
|
![]() dupa program ma duc sa imi cumpar si eu ca nu mai tine! CD-ul mi l-au furat, daca imi fura si jentile pot sa le fac cadou sigla cu scala si sa uit de ce am dat 250 euro in plus |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
Watchful snake |
![]()
|
QUOTE watchfull
e adevarat ca asa actioneaza hotii, dar mai pot actiona si asa: \"aaa...ia uite o solenza cu jante numai bune de furat ... ia sa vedem..he he, baiatu are antifurt...nici o problema, venim maine noapte cu cheia potrivita de antifurt si ... se rezolva...\" ca doar o minima recunoastere trebuie sa faca si ei inainte sa dea lovitura Și asta-i adevărat, se poate orice, că doar sîntem în România. Dar eu n-am auzit pînă acum să se fi furat roți prevăzute cu antifurt. Iar dacă mașina apucă să se învechească puțin, nu-i mai interesează. Ei nu iau decît de la mașini noi sau "comenzi" pentru mașini străine: oglinzi, ștergătoare, capace de roți, etc. Iar despre casetofoane, ce să mai vorbim... |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE Antifurturi la roti nu se gasesc decat in targ? Magazinele de piese nu au asa ceva? Daca da, spuneti-mi si mie unde? Eu mi-am pus de 2 tipuri (2 antifurturi pe fiecare roata) ![]() |
-------------------- |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la IPSO antifurt original RENAULT. E clar ca era o cheie aproape unica, e misto.
Insa era 1.900.000 lei setul.... Nu am luat, evident.... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Liviumac |
![]()
|
QUOTE Eu mi-am pus de 2 tipuri (2 antifurturi pe fiecare roata) ![]() o idee foarte buna, asa o sa fac si eu, nu mi-a trecut prin cap; eram sigur ca am dat cel putin dublu pe ele; |
-------------------- |
|
Watchful snake |
![]()
|
Prieteni, dacă nu uit, mă uit cînd ajung acasă pe factură, să văd cu cît m-au taxat pe mine la Meridian pentru antifurturi și pun postul de acasă.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
Watchful snake |
![]()
|
La berlină, după ce mi-au furat roata, mi-am pus și eu două tipuri de antifurt la fiecare roată (adică am cumpărat două seturi). Nu cred că merită, totuși. Efectul este mai mult psihologic. Dacă este să-ți ia roata, poți să ai tu și mama antifurturilor pe roți, să vă spun eu cum se desface orice tip de antifurt în mai puțin de două minute: CU DALTA!!! Am pățit-o odată, cînd am pierdut cheia de la unul dintre seturi. M-a rezolvat rapid un mecanic în service. Așa că hoții pot avea și ei o daltă și un ciocan la îndemînă, dar, repet, spre liniștea noastră, a tuturor, nu se complică. Ei merg rapid și sigur, cu o coarbă și un cric iar pentru transport au mașină.
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
Liviumac |
![]()
|
Va rog mult: ma lamureste si pe mine cineva daca se fura cd-uri/cas-uri cu fata detasabila si cu alarma la masina?
trebuie neaparat sa-l scot noaptea din masina? |
-------------------- |
|
alexnet |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 23 June 05 ![]() |
QUOTE Este adevărat că antifurturile sînt de doar cîteva tipuri. Dar hoții nu judecă și nu acționează așa. Ei duc lipsă de ceva esențial: TIMPUL!!! Sigur că este ușor să ai un braț de chei și să le încerci pe rînd pînă o găsești pe cea potrivită. Dar ei nu se complică. Lucrează contratimp, ca la formula unu. Așa că dacă ai antifurt, chiar și de cele mai simple, poți sta liniștit, hoții nu ți le desfac, nu au timp. Sînt o groază de mașini noi fără antifurturi pe roți, de ce să se complice? Și pe urmă, în caz că sînt prinși (Dă Doamne! Dar asta nu se întîmplă, bănuiesc că au blatul cu Poliția) cum ar motiva că umblă noaptea cu o legătură de chei antifurt la ei? Mie mi-au pus antifurturi și pe roți și pe capace din magazin de la dealer - Meridian - mi-au zis că ar fi originale, dar eu nu prea cred. Sincer să fiu, nici nu m-am uitat. M-am mulțumit să le văd acolo și atît. QUOTE La berlină, după ce mi-au furat roata, mi-am pus și eu două tipuri de antifurt la fiecare roată (adică am cumpărat două seturi). Nu cred că merită, totuși. Efectul este mai mult psihologic. Dacă este să-ți ia roata, poți să ai tu și mama antifurturilor pe roți, să vă spun eu cum se desface orice tip de antifurt în mai puțin de două minute: CU DALTA!!! Am pățit-o odată, cînd am pierdut cheia de la unul dintre seturi. M-a rezolvat rapid un mecanic în service. Așa că hoții pot avea și ei o daltă și un ciocan la îndemînă, dar, repet, spre liniștea noastră, a tuturor, nu se complică. Ei merg rapid și sigur, cu o coarbă și un cric iar pentru transport au mașină. Eu iti respect opinia. Nu vreau sa fiu rau, dar totusi vrei sa te hotarasti? ![]() |
-------------------- |
|
Conny |
![]()
|
QUOTE Va rog mult: ma lamureste si pe mine cineva daca se fura cd-uri/cas-uri cu fata detasabila si cu alarma la masina?
trebuie neaparat sa-l scot noaptea din masina? subscriu si eu la intrebare! ca poate....imi cumpar si el altul si sa stiu la ce sa ma astept |
--------------------
Solenza Scala Conny
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 02:05 |