DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> nu vor sa-mi inlocuiasca bara...lamurire va rog

cristio_79
post 5 Aug 2009, 23:55
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: CONSTANTA

QUOTE(Marian66 @ 4 Aug 2009, 20:15)
pe mine cand m-a lovit ala de eram cu masina lui fratemeu, mi-a spus ala de la uniqa ca si daca aveam o damigeana de vin in portbagaj, imi dadeau si damigeana
*

De la vorbe pana la fapte e drum lung. Toti se bat cu pumnii in piept pana cand trebuie sa scoata banu' .

La BCS am sunat si eu pentru a ma interesa cat costa o pompa de benzina si pentru a o cumpara, eventual. M-a aburit ca nu poate sa-mi spuna decat daca fac comanda blink.gif , ca trebuie trimisa intai o cerere de pret in Germania pentru ca ei nu mai au pe stoc. Niste explicatii tampite.
Am sunat si pentru a ma interesa daca pot masura presiunea de benzina in rampa injectoarelor, dupa ce am schimbat pompa. Ala ma intreaba pe mine cam cat trebuie sa bage, ii spun ca vreo 3 bari, iar el imi spune "hai dom'le ca aia nici macar o atmosfera nu trebuie sa bage si oricum e prea putin pentru a ne incurca cu asa ceva" . Probabil ca habar nu are ce este o atmosfera si se mai dadea rotund ca este inginer si probabil si patron, dupa tonul grandoman pe care il avea.

This post has been edited by cristio_79: 5 Aug 2009, 23:56

--------------------
Citroen / Peugeot C3 / 308 SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020
Mai traiti? Bine...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 08:12
Forum Renault