Releu incarcare tensiune, Informatii despre releul de incarcare
![]() ![]() ![]() |
Releu incarcare tensiune, Informatii despre releul de incarcare
stef88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
GTI 2000
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
da dar il poti modifica si pune releu de berlina dar se scoate din functiune becul de semnalizare
cauta , pe forum exista informatii despre acest lucru This post has been edited by bygy007: 17 Aug 2009, 21:34 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
in iasi la vreo 3 magazine am gasit cu 25 lei
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
stef88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 15 July 08 ![]() |
Deci nu se recomanda adaptarea la releul de berlina deoarece nu o sa mai functioneze martorul de semnalizare al bateriei de la bord...pun si 2 poze cu releul vechi care l-am schimbat.releu1.jpg ( Size: 102.51k )
Number of downloads: 552
releu2.jpg ( Size: 120.51k ) Number of downloads: 636 |
--------------------
Dacia
Nova
GTI 2000
|
|
COSMIN* |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 25 March 08 From: Bucuresti - Giurgiu ![]() |
mai incearca la magazin cu piese de oltcit. este 35 de lei un releu si este pentru nova si oltcit. au acelas tip de prindere si sunt la fel,asa scrie pe foaia din interiorul pungutei cu releul.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 Ultimul Cartus !
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
eu am facut modificare, si am pus releu de berlina si imi incarca perfect
![]() sunt foarte multe topicuri cu modificarile necesare.. ![]() nu mi se aprinde becul din bord.... dar nu ma deranjeaza:P ca inainte imi statea aprins nonstop:D |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:28 |