Noxe ITP, Nu am intermediara, imi ies noxele?
![]() ![]() ![]() |
Noxe ITP, Nu am intermediara, imi ies noxele?
26-Kbe |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|||
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
Dar ce au zis de toba ???
Doar ai voie sa ai toba asport nu?? sau trebe si pentru aia sa mergi la ei sa iti dea autorizatie??? |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Sau luat de toba ca face zgomot si ca nu este standard si i-am zis calm ca toba tot nu o schimb din motivul ca are 3 ani de cand este pe masina si nu a ruginit nici acum, daca puneam toba normala schimbam 10 pana acum
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
bun am inteles ca face zgomot si ti-au testat-o [entru nivelul de decibeli????
Ca daca esti sub nivel atunci nu au ce sa zica!!! |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Nu au testat nimic ca nu aveau cu ce
![]() ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
No bine asa ii la noi in Romania daca nu se iau de ceva nu is buni!!! In fine deci pot si eu sa imi scot intermediara!! oricum mai am itp pana la anu asa ca nu ma intere.
Bafta la vanzare! ![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
26-Kbe |
![]()
|
Poti sa scoti intermediara dar va face zgomot ...
Merci |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
Hmm asta e idea
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
la itp nu trebuie sa masoare nivelul decibelilor,in rntr exista cod pentru zgomot excesiv si se trece in raportul de inspectie tehnica periodica defect major
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
26-Kbe |
![]()
|
La mine face zgomot doar daca o turezi peste 3000 ....nu a trecut nimic in raportul de care zici @tud. au fost de treaba
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pai in general cei de la itp sunt de treaba,nu aveau dece sa tureze masina peste 3000 pentru ca proba de noxe in turatie se face intre 2000 si 3000 rpm
|
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
26-Kbe |
![]()
|
da asa au procedat
|
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:39 |