Autostrada, cer senin , trafic lejer , perfect day
![]() ![]() ![]() ![]() |
Autostrada, cer senin , trafic lejer , perfect day
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
nici nu l-am vazut cand a aparut
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Horror! Oricum cred ca au scapat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
E unul dintre motivele pentru care nu-mi plac autostrazile... ca sa nu mai zic de bizonii care dau flash-uri (desi eu am 130km/h si sunt in depasire), sa nu mai zic de bizonii care depasesc pe stanga, sa nu mai zic de cei care merg cu 70km/h si te trezesti dintr-o data cu ei in fata ta... In Ungaria si Austria, mi-a placut pe autostrada.... daca sunt pe banda a II-a si vine unul mai tare... ala sta in spatele meu pana ma dau la o parte fara sa ma flash-uiasca...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
drrr
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pare mai curand un soi de drum expres. Daca era autostrada ar fi trebuit sa aiba separatoare de sens solide. Si pare a fi in Japonia.
|
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Ai dreptate, una am gandit si alta am scris... ma refeream la aia care depasesc pe dreapta...
|
--------------------
Dacia
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Sp!ke @ 23 Sep 2009, 19:32) E unul dintre motivele pentru care nu-mi plac autostrazile... ca sa nu mai zic de bizonii care dau flash-uri (desi eu am 130km/h si sunt in depasire), sa nu mai zic de bizonii care depasesc pe stanga, sa nu mai zic de cei care merg cu 70km/h si te trezesti dintr-o data cu ei in fata ta... In Ungaria si Austria, mi-a placut pe autostrada.... daca sunt pe banda a II-a si vine unul mai tare... ala sta in spatele meu pana ma dau la o parte fara sa ma flash-uiasca... |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sp!ke |
![]()
|
Daca erai atent... si citeai postul dinainte, observai ca m-am corectat.
|
--------------------
Dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Claxonul e sinistru...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
E intr-o tara unde se circula pe stanga. Nu e autostrada, e un drum cu separator. Ar fi avut doar o secunda si jumatate sa reactioneze...
Ma gandesc la drumurile noastre fara separator ... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
Sp!ke |
![]()
|
Hai lasa-ma!... tu ce-ai face in 1.5 secunde la 130km/h? te pomenesti ca tragi un pui de somn si mai si eviti eventualele accidente in acelasi timp... si chiar daca nu e autostrada, sensurile drumului respectiv erau separate... asa ca nu va mai agitati cu chestii de genul "e autostrada" sau ba "nu e". Ideea e ca sunt doua benzi pe fiecare sens si un tembel pierde aderenta si strapunge separatorul dintre benzi.
BTW... tara poate fi Japonia sau Hong Kong (chiar daca Hong Kong-ul e doar o provincie a Chinei) This post has been edited by Sp!ke: 24 Sep 2009, 20:02 |
--------------------
Dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Și dacă e Malaezia, sau Singapore, sau Africa de Sud, sau Australia?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Sp!ke |
![]()
|
Asa... si? Are prea mare importanta?
BTW... Nu stiam ca australienii scriu cu simboluri asiatice (cinezo/coreano/zaponeze), iar malaezienii.. nu cumva sunt musulmani? |
--------------------
Dacia
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Păi tocmai, că n-are, nu înțeleg de ce ai început asemenea presupuneri...
Mai bine am concluziona că uneori nici cel mai iscusit șofer nu poate evita un accident neprevăzut, că centura de siguranță e sfăntă, și că e preferabil să te aflii într-o mașină gândită să se deformeze controlat, nu într-un tanc sau foaie de carton. |
--------------------
-
-
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
de unde ati dedus ca ala e Matiz?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Eh... a comentat unu' în link...
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Intr-adevar sinistru film. Poate toti credem cateodata ca nu ni se pot intampla chiar noua, mai auzim sau vedem un accident provocat de unul care intra pe contrasens si face praf niste nevinovati si gandim ca noi am evita. Dar asta e un exemplu care ne contrazice.
Apropo, asta nu e nici pe departe Matiz. Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 133.83k ) Number of downloads: 456 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Cum nici aia nu e autostrada.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca masina neagra ar fi fost FARA ABS, n-ar fi intrat pe contrasens
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nici asta nu are capace pe rotile din fata
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Mai grav e cand se rostogoleste peste tine un tir venit de pe contrasens pe autostrada. S-a vazut pe A1. Doamne fereste!
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
mie nu-mi merge rahatul ala de site
![]() |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
houseISmusic |
![]()
|
folosesti opera ?
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce treaba are opera cu autentificarea la kk ala de 220?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
folosesc firefox
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
houseISmusic |
![]()
|
Am mai intalnit problema asta la 2 utilizatori de Opera , schimbarea la firefox a rezolvat treaba , dasta intrebam ...
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
eduardsebe |
![]()
|
acum merge...
acum ca am vazut si eu videoclipul pot sa ma pronunt ![]() au scapat cu viata cei din duba alba...pasagerii masinii de pe contrasens nu cred ca au scapat prea bine... |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 18:36 |