Folosiți centura de siguranță?
![]() ![]() ![]() |
Folosiți centura de siguranță?
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Attached thumbnail(s) centura_de_siguranta.jpg ( Size: 171.79k ) Number of downloads: 562 |
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.613 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prima variantă.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
da intotdeauna
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
O folosesc intotdeaua indiferent unde ma aflu: in localitate sau in afara localitatii. Dealtfel, nimeni nu se urca la mine in masina fara sa isi puna centura de siguranta. Deja centura de siguranta a devenit pentru mine un act reflex si mi s-ar parea anormal sa circul fara ea.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
forumistii DACIACLUB sunt considerati ANTI-REISARI, PRO-LEGAL, dau numai sfaturi bune si ii cearta pe cei care au un comportament aiurea...
eu zic ca acest topic nu-si are rostul.. toti de aici folosesc centura tat in oras cat si in afara localitatii.. (unii chiar si cand se joaca NFS din scaunul de la calculator...) ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu apare si optiunea "NU"?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Because...
This post has been edited by Lostboy: 17 Jul 2009, 12:00 |
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Taximetristii nu sunt obligati, deci...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
Wisiki nu știe ce să voteze?
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
Ideea e ca nu sunt acoperite toate variantele posibile. Si foarte legale, de alftel.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Lostboy |
![]()
|
Varianta 7. Am mașină dar prefer transportul în comun.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
S-a adaugat si "nu".... multumesc liviu.... m-am gandit si la taximetristi dar m-am incurcat in exprimari.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
taximetristul nu e obligat doar cand are client..cand e liber e obligat....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu ai gasit capat separat nea argon????
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cer si eu un sfat, cum plm convingi un copil (8 ani) sa poarte centura?
Bineinteles, excluzand varianta: "Fmm de copchil, pune centura ca te palesc de vezi stele EuroNCAP..." |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Maskatu |
![]()
|
S-a adăugat și "nu" conform cererii domnului vijelie
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
puterea exemplului???
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
in afara da, in oras nu
stiu ca nu fac bine dar nu pot sta cu centura in oras, nici dupa ce am luat amenda nu o pun |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 17 Jul 2009, 12:23) Daca la postul meu te refereai, atunci nu tine. In fata stam inhamati, in spate sta fix intre scaune si se zgaieste la noi, exact ca-n clipul cu copchilu' care zboara prin geam... I-am aratat acel clip, fara efect. Explicatiile cu inertia, cu tzspe g (g-acc. gravitationala), ca in caz de ceva nu se poate tine nici sa vrea iti dai seama ca nu prind, nu pricepe creeru' lor asa ceva. Ma gandeam sa pun o frana de neam prost sa se sperie odata, da nu-mi prea vine... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(GoGu @ 17 Jul 2009, 13:20) Simplu: A: "Nu iti pui centura, te dai jos ACUM ! Plecam fara tine." B: "Esti in masina la mine, faci ce spun eu, cand o sa fiu eu in masina la tine am sa fac cum spui tu!" C: "Stii unde mergem? Ei bine, daca nu iti pui centura, nu primesti <<completati in functie de caz cu ceva care se gaseste doar la destinatie>>" A functionat MEREU ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
gogule ia volvo..ca ala are scaun de copil integrat pe scaunul din mijloc....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vijelie |
![]()
|
La 8 ani nu e cam maricel pentru scaune de copii?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Scaunul de copil pe care il am acum e marimea 3: 18-36 Kg. 36 Kg corespund statistic unui copil de 12 ani ... deci nu e deloc maricel. In plus, pentru copii mai exista si inaltatoarele care se pun sub sezut ca sa nu ii gatui cu centura. Oricum o dai, centura trebuie pusa.
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GoGu |
![]()
|
Faza e ca -cu chiu cu vai- la plecare o pune. Apoi pe drum incepe ca vrea sa doarma, intinsa pe bancheta -sanchi-, ca amorteste, ca o jeneaza (desi i-am pus manson de ala buretos), frecusu' dracu...
Dupa multe insistente, cand sa o puna la loc trage prea tare de ea si se blocheaza (cred ca face intentionat), apoi incepe sa traga ca disperata de ea "Nu meeerge..." etc., de imi vine sa plec pe jos... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Maskatu |
![]()
|
Edit la primul post. Un filmuleț destul de interesant.... enjoy
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ovidiun |
![]()
|
![]() Membru...fara drepturi. Group: Members Posts: 39 Joined: 8 April 08 ![]() |
Eu am dacie si e stricat mecanismul de la centura (care o strange), asa ca pur si simplu o arunc peste mine cand plec
![]() ![]() 17 Jul 2009, 12:38: Eu votez pentru purtatul centurii!!!! This post has been edited by ovidiun: 17 Jul 2009, 12:38 |
--------------------
Dacia
berlina
1998 Suntem mai degraba sclavi ai propriei minti decat ai propriului destin - Roosevelt
|
|
Maskatu |
![]()
|
Chiar am vrut să pun opțiunea "nu am centură" dar am zis dăo încolo de treabă că nu s-o găsii careva fără centură... ehhh nu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:09 |