Site-uri cu/pentru masini Romanesti
![]() ![]() ![]() |
Site-uri cu/pentru masini Romanesti
dinu01 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 July 03 From: Toronto, Canada ![]() |
|
||
-------------------- Dinu
1991 Nissan Maxima GXE / 2001 Mazda Protege ES |
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
da unde te crezi tu ma in canada,
![]() acum pe bune si noi cautam asa ceva de mult timp , ce pot sa-ti oferm nu e prea prea si nici foarte foarte m e facut de mine destul de repde si este ceva cu culori multe ... il poti lua de la adresa http://dsupern.go.ro/dacia.html si este un filmulet flash adica cu .swf |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
dinu01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 22 July 03 From: Toronto, Canada ![]() |
Fain!
Am vazut ca ai si un link la site-ul asta: http://daciasn.8m.com/ Primul articol de presa care il citesc si eu despre Dacia. Tot jenti de 13" au? Exista optiune pt 14", 15", 16"??? Sint curios: care e garantia cind a cumperi noua? |
-------------------- Dinu
1991 Nissan Maxima GXE / 2001 Mazda Protege ES |
|
BBC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 24 May 02 From: Brasov ![]() |
Dacia Solenza are ca optiuni jenti de 14" aliaj.
Garantia este de 18 luni sau 100.000 km. |
--------------------
VW
4 roti / 5 usi
-
|
|
djtzeava |
![]()
|
![]() membru bosorog :D Group: Members Posts: 349 Joined: 23 October 02 From: beler ![]() |
ar mai fi un site de al meu care suna cam slzu.go.ro si trebui sa ii bag niste culori pe slz care nu exista in magazine deocamdata nu are nimic pe site o sa ma ocup de el
|
--------------------
dacia /bmw/vw
supernova europa/318/passat 2.0tdi
11-01, 06-98, 04-07 b27upz,b28wpz,b280wpz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:26 |