ce "topic" sa citesc?, curge lichid, identificare piesa?
![]() ![]() ![]() |
ce "topic" sa citesc?, curge lichid, identificare piesa?
mamuca |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 14 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|||
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
in primul rand e pe partea dreapta, pt ca volanul e pe stanga nu pe dreapta, nu asa se iau reperele masinii.
conducta aia e de servodirectie. vezi daca mai ai ulei in borcanul de servo, adica cel de langa baterie. nu cred ca e sparta, mai degraba acolo la sonda ti s-au dus garniturile. daca nu mai ai ulei, nu circula asa fara, ca strici caseta de directie. halal mecanici |
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
mamuca |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 14 ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
Sorry, pardon, scuze, da, e partea dreapta! Asadar, ma duc pe paginile cu servodirectia si caut despre sonda, garnituri si conducte. De circulat, nu circul, (ca mi-e frica de ceea ce am vazut sub masina) pana nu ma lamuresc despre ce este vorba si fac rost de piese, apoi direct la service. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Iti pierde lichid pe la presostat sau sonda de presiune. Si asta este boala lor. Nu iei nicio conducta ca dai banii degeaba. Si schimba mecanicul..
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...88&hl=presostat http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...06&hl=presostat |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:13 |