DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> primirea Daciilor platite inainte de revolutie, informatii despre proces

Rover
post 3 Jan 2008, 17:56
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Vedeti OUG nr. 156/2007, publicata in Monitorul Oficial nr. 883 din 21 decembrie 2007.

--------------------
Dacia 1310 1997
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Merced
post 3 Jan 2008, 18:39
Post #32

No fear. No limit. No equal.

Pentru ca suntem noi mai lenesi de fel, te-am ruga pe tine sa postezi ce scrie acolo. happy.gif

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
Rover
post 4 Jan 2008, 15:23
Post #33

Membru incepator

ORDONANTA DE URGENTA nr. 156 din 19 decembrie 2007 privind despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme
Avand in vedere:
- necesitatea instituirii unor reglementari care sa permita acordarea efectiva a despagubirii pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme;
- urgenta instituirii in cel mai scurt timp a unui cadru legal care sa permita acordarea de despagubiri in regim nediscriminatoriu tuturor deponentilor care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. pentru achizitionarea de autoturisme, indiferent de marca acestora, si nu doar acelora care au avut in vedere achizitionarea de autoturisme Dacia,
tinand seama de faptul ca neadoptarea unor masuri imediate prin intermediul unei ordonante de urgenta ar conduce la imposibilitatea acordarii despagubirilor pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme,
in temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,
Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.
Art. 1
(1)Persoanele fizice care pana la data de 15 februarie 1992 au efectuat depuneri de sume la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme au dreptul sa obtina despagubiri banesti daca depozitele astfel constituite, existente in conturile active, indeplinesc conditia neafectarii soldului initial.
(2)In intelesul prezentei ordonante de urgenta, depozitele existente in conturile active care indeplinesc conditia neafectarii soldului initial, conform alin. (1), sunt acele depozite constituite din sume reprezentand avansuri sau depuneri integrale in vederea achizitionarii de autoturisme, existente in sold, fara dobanda aferenta si din care nu s-au efectuat retrageri.
Art. 2
Valoarea totala a despagubirii insumeaza 759.784.177,26 lei, conform anexei care face parte integranta din prezenta ordonanta de urgenta, si reprezinta cumulul despagubirilor calculate de Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. prin indexarea, de la data depunerii si pana la data de 31 iulie 2007, a sumelor existente in cele 37.462 de depozite constituite conform art. 1, cu indicii preturilor de consum comunicati de Institutul National de Statistica, din care se deduce dobanda legala bonificata de Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. pe perioada in care a fost acordata.
Art. 3
(1)Suma reprezentand despagubirea prevazuta la art. 2 este asigurata de Ministerul Economiei si Finantelor prin emisiunea de titluri de stat de valoare nominala totala egala cu valoarea totala a despagubirii.
(2)Titlurile de stat se emit in doua transe, pe numele Casei de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A., sunt nenegociabile, nepurtatoare de dobanda si au scadenta la un an de la data emisiunii.
(3)Titlurile de stat emise in prima transa au data de emisiune data de 21 decembrie 2007, iar cele emise in cea de-a doua transa au ca data de emisiune data de 21 ianuarie 2008.
(4)Valoarea nominala totala a primei transe a emisiunii este de 405.081.645,39 lei, corespunzatoare unui numar de 19.917 deponenti apartinand judetelor evidentiate la pozitiile 1-27 inclusiv din anexa, iar valoarea nominala totala a celei de-a doua transe a emisiunii este de 354.702.531,87 lei, corespunzatoare unui numar de 17.545 deponenti apartinand judetelor evidentiate la pozitiile 28-41 inclusiv din anexa.
(5)Valoarea nominala individuala a fiecarui titlu de stat este egala cu valoarea individuala a despagubirii calculata de Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. conform art. 2, pe numele fiecaruia dintre cei 37.462 de deponenti.
(6)Cu data fiecarei emisiuni de titluri de stat, Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. inregistreaza in conturi deschise pe numele deponentilor prevazuti la art. 1 obligatia de plata la scadenta a sumei reprezentand valoarea nominala individuala a titlurilor de stat, care este egala cu valoarea individuala a despagubirii cuvenite fiecaruia dintre acestia.
(7)La data scadentei fiecarei emisiuni de titluri de stat, Ministerul Economiei si Finantelor procedeaza la rascumpararea acestora, prin plata pe numele Casei de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. a sumei reprezentand valoarea nominala totala a emisiunii de titluri de stat.
(8)Sursele utilizate pentru rascumpararea la scadenta a titlurilor de stat sunt asigurate de Ministerul Economiei si Finantelor in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare privind datoria publica.
(9)In prima zi bancara imediat urmatoare datei scadentei fiecarei emisiuni de titluri de stat, Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. procedeaza la stingerea obligatiei de plata prevazute la alin. (6) prin alimentarea fiecarui cont al deponentilor cu suma reprezentand valoarea individuala a despagubirii, suma care, incepand cu aceasta data, este purtatoare de dobanda.
(10)Incepand cu datele prevazute la alin. (9), persoanele fizice care au dreptul la despagubire conform art. 1 se pot prezenta la ghiseele Casei de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea punerii la dispozitia acestora a sumelor cuvenite.
(11)Pentru a intra in posesia sumelor reprezentand valoarea despagubirii, deponentii, mandatarii sau succesorii legali ai acestora vor prezenta in original documentele "cec cu suma limitata" si "act de identitate" valabil, acte de stare civila, procura speciala autentificata, certificat de mostenitor si alte documente legale, dupa caz.
Art. 4
(1)Ministerului Economiei si Finantelor ii revine responsabilitatea ducerii la indeplinire a prevederilor prezentei ordonante de urgenta, referitoare la emisiunea si rascumpararea titlurilor de stat.
(2)Intreaga responsabilitate pentru realitatea si corectitudinea sumelor reprezentand valoarea despagubirilor, precum si pentru ducerea la indeplinire a actiunii de despagubire efectiva a persoanelor fizice beneficiare ale acestora, in conditiile prezentei ordonante de urgenta, revine Casei de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A.
Art. 5
Pe data intrarii in vigoare a prezentei ordonante de urgenta se abroga Legea nr. 146/2007 privind despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. - S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme Dacia, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 357 din 25 mai 2007.

mai era si o anexa cu sumele pe judete, aia nu cred ca intereseaza atat de mult

This post has been edited by Rover: 4 Jan 2008, 15:24

--------------------
Dacia 1310 1997
+
mariusdanielchelariu
post 6 Jan 2008, 19:05
Post #34

Membru cu idei...

From: Iasi

Poti sa mi dai si mie te rog linkul cu OUG ul ? Nu de alta, dar am rascolit gugal u biggrin.gif si nu am gaasit nimic!
Te rog mult!
Multumesc!

Cu stima,
Daniel Chelariu

--------------------
Dacia SuperNova Clima , ex Papuc 1995-CL, 2002-Clima, Full :D - IS98ACB
Eram fericit,si voi erati,si dupa asta ne-am luat Dacii.....si n-am mai fost.
+
Rover
post 7 Jan 2008, 13:54
Post #35

Membru incepator

vezi ca am pus nr. monitorului in primul post de pe pagina asta...mai mult n-am cum sa te ajut, sorry sad.gif
cauta pe la cineva care are programe de legislatie sau incearca sa faci rost de monitor...

--------------------
Dacia 1310 1997
+
ady85btz
post 7 Jan 2008, 14:07
Post #36

Membru onorific

From: Bucuresti

Sa inteleg ca e batuta in cuie si ne recuperam banii? blush.gif
Acum ce procedura trebuie urmata?Unde trebuie mers si cu ce acte?

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
mariusdanielchelariu
post 7 Jan 2008, 14:44
Post #37

Membru cu idei...

Am incercat sa gasesc monitorul respectiv, dar nu gasesc decat sumarul.
In fine, azi am rugat pe cineva sa mi dea o copie dupa lege, si asa e ...
Curios este , sau poate nu am parcurs eu cu suficienta atentie textul, dar nu se precizeaza suma exacta pe care o primim.
Macar cu aproximatie as vrea sa stiu ...

Subscriu si eu la intrebarea cu actele si intrarea in posesie a banilor...

Cu stima,
Daniel Chelariu

--------------------
+
ady85btz
post 7 Jan 2008, 14:53
Post #38

Membru onorific

http://www.apar.info.ro/indexro.html
Daca gaseste cineva vrun pasaj important rog sa-l posteze

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
mariusdanielchelariu
post 7 Jan 2008, 17:33
Post #39

Membru cu idei...

Din pacate site ul ala nu a mai fost actualizat din vara.
Ideal ar sa luam legatura cu Dl. Mihai Cucu dogaru, ca sa ne ofere o pozitie oficiala.

Stie cineva cum putem consulta pe listele CEC numarul de cont ?
Adica sa vedem numerele de cont ,numele, si sumele depuse de fiecare, eventual cat urmeaza sa primim ?

Cu stima,
Daniel Chelariu

--------------------
+
Merced
post 7 Jan 2008, 18:15
Post #40

In lege e trecuta suma totala a despagubirilor, dar eu intelesesem ca e vorba de vreo 3700 de euro, asta acum vreo 3-4 luni cand au aparut primele zvonuri despre recuperarea banilor.

--------------------
it's a kind of peace.
+
mariusdanielchelariu
post 7 Jan 2008, 18:32
Post #41

Membru cu idei...

Cati or fi, sunt bineveniti !

--------------------
+
Merced
post 7 Jan 2008, 19:30
Post #42

Asta cam asa e. Daca s-ar reduce si taxa de prima inmatriculare ne putem alege cu o masina pe ei, ceea ce si trebuia...

--------------------
it's a kind of peace.
+
mariusdanielchelariu
post 7 Jan 2008, 20:22
Post #43

Membru cu idei...

Ma indoiesc sincer, Nea' Merced ... O sa albesc in cap pana scot hotii astia taxa...
Dar cine stie...nebanuite sunt cararile Cerului ...

Cu stima,
Daniel Chelariu

--------------------
+
bataie de joc
post 18 Jan 2008, 14:46
Post #44

Membru incepator

Ziarul Unirea 18.01.2008

Cum pot intra în posesia despăgubirilor deponenții la CEC pentru autoturisme?

Deoarece numai la sfârșitul lui ianuarie vor fi definitivate procedurile de acordare a titlurilor de stat, cetățenii care au constituit depozite la CEC pentru cumpărarea de autoturisme Dacia sau alt tip de automobil până la data de 15 februarie 1992 trebuie să se prezinte la sfârșitul acestei luni la CEC cu dovada depunerii banilor pentru mașină și actul de identitate, pentru a fi luați în evidență, fără să li se elibereze în schimb vreun document. Ei vor primi însă titlurile de stat la data scadenței acestora, adică la un an de la emitere, pentru a se prezenta apoi la trezorerie și să-și ridice banii. Anunțul a fost făcut ieri, 15 ianuarie, chiar de către inițiatorul actului normativ, parlamentarul liberal de Alba, Nicolae Popa, în urma discuțiilor purtate cu Ștefan Nanu, director în cadrul Ministerului Economiei și Finanțelor și Cucu Mihai Dogaru, președintele Asociației Păgubiților de Autoturisme din România, prin declarația sa deputatul răspunzând și numeroșilor cititori care ne-au întrebat cum pot intra în posesia despăgubirilor. Deputatul Nicolae Popa a precizat că datele de 21 decembrie 2007, respectiv 21 ianuarie 2008 de emitere a titlurilor de stat sunt importante doar pentru ca deponenții CEC să știe cu exactitate data scadenței, potrivit OUG nr. 156/2007 răscumpărarea titlurilor de stat făcându-se la un an de la maturitate, iar din ziua următoare ridicării titlurilor de stat să se prezinte la trezorerie pentru a le răscumpăra. Practic, până în 21 decembrie 2008, respectiv 21 ianuarie 2009, sucursalele CEC vor avea lista nominală a tuturor deponenților, deci a persoanelor care vor primi, proporțional cu suma depusă pentru mașină, titluri de stat reprezentând contravaloarea în lei a 7.200 de euro aferentă unui depozit pentru autoturism de 70.000 de lei. De asemenea, cetățenii care sunt plecați în străinătate pot să se înregistreze la CEC la sosirea în țară și să-și ridice despăgubirile la un an de la data emiterii titlurilor de stat. În schimb, cetățenii care și-au transferat sumele depuse inițial la CEC la sucursalele Băncii Române de Dezvoltare trebuie să aștepte până când conducerea BRD va binevoi să înainteze tabelul nominal cu cei aproximativ 1.100 de deponenți din țară Ministerului Economiei și Finanțelor. Surse neoficiale au declarat că în județul Alba ar exista aproximativ 50 de persoane care și-au depus banii de mașină la BRD, ființând chiar o asociație locală a păgubiților, iar președintele acesteia ar fi o persoană din zona Blaj. Președintele APAR, Cucu Mihai Dogaru, ne-a declarat telefonic că în data de 12 septembrie 2007 ministrul Varujan Vosganian a cerut oficial conducerii BRD să transmită MEF tabelele cu deponenții, însă acest lucru nu s-a întâmplat, reprezentanții băncii invocând că nu ar mai avea în arhivă evidența respectivă, deoarece au trecut mai mult de 10 ani. În 28 decembrie 2007, BRD a fost somată prin intermediul unei case de avocatură să predea tabelele în maxim 30 de zile atât MEF, cât și APAR, pentru informare. Președintele APAR a spus că din discuțiile purtate cu directorul Ștefan Nanu a rezultat că, dacă listele nominale vor ajunge la minister, de exemplu la data de 1 februarie 2008, în maxim 3 săptămâni se va emite o ordonanță de urgență care să-i includă drept beneficiari ai prevederilor OUG 156/2007 și pe deponenții la BRD și să se poată trece la aplicarea unei proceduri similare de acordare a titlurilor de stat ca în cazul CEC, care să aibă aceleași date scadente.
Robert GHERGU

--------------------
daimler benz 190 diesel 1989 - D-rm 396
+
Merced
post 18 Jan 2008, 18:24
Post #45

Oau, 7200 de euro. Ma asteptam la jumate din suma asta. Pe hartie pare ok, sa vedem ce o sa iasa in realitate. wink.gif

--------------------
it's a kind of peace.
+
mariusdanielchelariu
post 19 Jan 2008, 20:01
Post #46

Membru cu idei...

Si mie imi suna cam ciudat, chestia asta cu 7200, dar asa cum am zis si pe celalalt topic existent pe tema asta, anything is possible!
Deci pana la 1 februarie tre sa mergem cu actele la CEC, este ?

Cu stima,
Daniel

--------------------
+
Sony
post 20 Jan 2008, 00:24
Post #47

Membru autentic

From: Ban Land

Cred ca ID-ul celui care face anuntul este elocvent.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
mariusdanielchelariu
post 20 Jan 2008, 14:05
Post #48

Membru cu idei...

L-am mai vazut si pe alt forum cu aceeasi stire...

--------------------
+
Sony
post 20 Jan 2008, 14:06
Post #49

Membru autentic

Tot asa in bataie de joc? radmasa.gif
Doamne, mare iti e gradina! popa.gif

--------------------
+
mariusdanielchelariu
post 20 Jan 2008, 16:57
Post #50

Membru cu idei...

Nu in bataie de joc, postase articolul pe alt forum.
Poate o fi fost omu' sugestionat la alegerea userului de situatia in care suntem noi, cei care asteptam de 17 ani banii astia.

--------------------
+
Sony
post 20 Jan 2008, 23:34
Post #51

Membru autentic

Cum zici tu.

--------------------
+
Merced
post 21 Jan 2008, 02:28
Post #52

Problema e ca OUG nr. 156 din data de 21 dec 2007 nu exista. Cel putin aici nu...
In schimb aici spre surprinderea mea e mentionata. Sunt totusi curios sa vad textul ei integral, ca ma indoiesc ca e cel postat pe pagina precedenta, si in stirea aia dintr-un ziar obscur nu pot sa spun ca am foarte mare incredere.

--------------------
it's a kind of peace.
+
bataie de joc
post 21 Jan 2008, 10:51
Post #53

Membru incepator

"Poate o fi fost omu' sugestionat la alegerea userului de situatia in care suntem noi, cei care asteptam de 17 ani banii astia."

Exact! Am acelasi user-ID si la "Fondul Proprietatea", o alta IMENSA "bataie de joc". Gasiti si acolo cateva date despre "evolutia" cazului "Pagubitii Dacia" la topicul "Banii ptr. masina" deschis de Rus Dan, un om, ca si noi, "necajit".

http://www.fondulproprietatea.ro/ro/forum/...opic.php?id=122

Pentru Merced:

Guvernul României
Ordonanță de urgență nr. 156 din 19/12/2007
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 883 din 21/12/2007

privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C.-S.A. în vederea achiziționării de autoturisme

Având în vedere:
-necesitatea instituirii unor reglementări care să permită acordarea efectivă a despăgubirii pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. în vederea achiziționării de autoturisme;
-urgența instituirii în cel mai scurt timp a unui cadru legal care să permită acordarea de despăgubiri în regim nediscriminatoriu tuturor deponenților care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. pentru achiziționarea de autoturisme, indiferent de marca acestora, și nu doar acelora care au avut în vedere achiziționarea de autoturisme Dacia,
ținând seama de faptul că neadoptarea unor măsuri imediate prin intermediul unei ordonanțe de urgență ar conduce la imposibilitatea acordării despăgubirilor pentru persoanele fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. în vederea achiziționării de autoturisme,
în temeiul art. 115 alin. (4) din Constituția României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta ordonanță de urgență.

Art. 1. -
(1) Persoanele fizice care până la data de 15 februarie 1992 au efectuat depuneri de sume la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. în vederea achiziționării de autoturisme au dreptul să obțină despăgubiri bănești dacă depozitele astfel constituite, existente în conturile active, îndeplinesc condiția neafectării soldului inițial.
(2) În înțelesul prezentei ordonanțe de urgență, depozitele existente în conturile active care îndeplinesc condiția neafectării soldului inițial, conform alin. (1), sunt acele depozite constituite din sume reprezentând avansuri sau depuneri integrale în vederea achiziționării de autoturisme, existente în sold, fără dobânda aferentă și din care nu s-au efectuat retrageri.
Art. 2. - Valoarea totală a despăgubirii însumează 759.784.177,26 lei, conform anexei care face parte integrantă din prezenta ordonanță de urgență, și reprezintă cumulul despăgubirilor calculate de Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. prin indexarea, de la data depunerii și până la data de 31 iulie 2007, a sumelor existente în cele 37.462 de depozite constituite conform art. 1, cu indicii prețurilor de consum comunicați de Institutul Național de Statistică, din care se deduce dobânda legală bonificată de Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. pe perioada în care a fost acordată.
Art. 3. -
(1) Suma reprezentând despăgubirea prevăzută la art. 2 este asigurată de Ministerul Economiei și Finanțelor prin emisiunea de titluri de stat de valoare nominală totală egală cu valoarea totală a despăgubirii.
(2) Titlurile de stat se emit în două tranșe, pe numele Casei de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A., sunt nenegociabile, nepurtătoare de dobândă și au scadența la un an de la data emisiunii.
(3) Titlurile de stat emise în prima tranșă au dată de emisiune data de 21 decembrie 2007, iar cele emise în cea de-a doua tranșă au ca dată de emisiune data de 21 ianuarie 2008.
(4) Valoarea nominală totală a primei tranșe a emisiunii este de 405.081.645,39 lei, corespunzătoare unui număr de 19.917 deponenți aparținând județelor evidențiate la pozițiile 1-27 inclusiv din anexă, iar valoarea nominală totală a celei de-a doua tranșe a emisiunii este de 354.702.531,87 lei, corespunzătoare unui număr de 17.545 deponenți aparținând județelor evidențiate la pozițiile 28-41 inclusiv din anexă.
(5) Valoarea nominală individuală a fiecărui titlu de stat este egală cu valoarea individuală a despăgubirii calculată de Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. conform art. 2, pe numele fiecăruia dintre cei 37.462 de deponenți.
(6) Cu data fiecărei emisiuni de titluri de stat, Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. înregistrează în conturi deschise pe numele deponenților prevăzuți la art. 1 obligația de plată la scadență a sumei reprezentând valoarea nominală individuală a titlurilor de stat, care este egală cu valoarea individuală a despăgubirii cuvenite fiecăruia dintre aceștia.
(7) La data scadenței fiecărei emisiuni de titluri de stat, Ministerul Economiei și Finanțelor procedează la răscumpărarea acestora, prin plata pe numele Casei de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. a sumei reprezentând valoarea nominală totală a emisiunii de titluri de stat.
(8) Sursele utilizate pentru răscumpărarea la scadență a titlurilor de stat sunt asigurate de Ministerul Economiei și Finanțelor în conformitate cu prevederile legislației în vigoare privind datoria publică.
(9) În prima zi bancară imediat următoare datei scadenței fiecărei emisiuni de titluri de stat, Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. procedează la stingerea obligației de plată prevăzute la alin. (6) prin alimentarea fiecărui cont al deponenților cu suma reprezentând valoarea individuală a despăgubirii, sumă care, începând cu această dată, este purtătoare de dobândă.
(10) Începând cu datele prevăzute la alin. (9), persoanele fizice care au dreptul la despăgubire conform art. 1 se pot prezenta la ghișeele Casei de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. în vederea punerii la dispoziția acestora a sumelor cuvenite.
(11) Pentru a intra în posesia sumelor reprezentând valoarea despăgubirii, deponenții, mandatarii sau succesorii legali ai acestora vor prezenta în original documentele "cec cu sumă limitată" și "act de identitate" valabil, acte de stare civilă, procură specială autentificată, certificat de moștenitor și alte documente legale, după caz.
Art. 4. -
(1) Ministerului Economiei și Finanțelor îi revine responsabilitatea ducerii la îndeplinire a prevederilor prezentei ordonanțe de urgență, referitoare la emisiunea și răscumpărarea titlurilor de stat.
(2) Întreaga responsabilitate pentru realitatea și corectitudinea sumelor reprezentând valoarea despăgubirilor, precum și pentru ducerea la îndeplinire a acțiunii de despăgubire efectivă a persoanelor fizice beneficiare ale acestora, în condițiile prezentei ordonanțe de urgență, revine Casei de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A.
Art. 5. - Pe data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență se abrogă Legea nr. 146/2007 privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii și Consemnațiuni C.E.C. - S.A. în vederea achiziționării de autoturisme Dacia, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 357 din 25 mai 2007.

.........................................................................................................

--------------------
+
klaus
post 21 Jan 2008, 11:03
Post #54

步步

Group: Moderatori

textul complet al ordonantei

Attached File(s)
Attached File  156.pdf ( 42.1k ) Number of downloads: 62

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Merced
post 21 Jan 2008, 13:18
Post #55

Iti multumesc mult klaus. Tot respectul!

--------------------
it's a kind of peace.
+
bataie de joc
post 28 Jan 2008, 10:15
Post #56

Membru incepator

bataie de joc
Member
Înregistrat: 2006-09-01
E-mail Re: Banii pt masina
andreea miclescu a scris:
Buna ziua. Am o rugaminte la dvs. Nu am inteles sigur la ce sucursala CEC as putea sa ma duc sa depun acea chitanta( dovada), pt ca eu am tot fost la unitati diferite CEC si mi s-a raspuns la fel de fiecare data: "NU stim nimic".......prin urmare as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Va multumesc!

Daca sunteti din Bucuresti, as incerca mai intai (fara nici o garantie de succes) pe Calea Victoriei, la agentia din stanga Palatului CEC. Poate cei de acolo vor fi eventual capabili sa va dea relatiile dorite. Acestea ar putea fi de interes pentru toti pagubitii Dacia.

Din pacate, mai mult de cele publicate in articolul de ziar postat, nu stiu nici eu nimic. As mai avea eventual sugestia sa incercati sa luati legatura cu APAR.
A.P.A.R. - ASOCIATIA PAGUBITILOR DE AUTOTURISME DIN ROMANIA si DIASPORA, Infiintata: IULIE 2002
Sediu: Aleea TERASEI Nr. 10, Bl.R12, Sc.2; Ap.47, SECTOR 4 BUCURESTI
FAX: 021/ 411.98.78
Telefon:
DOGARU MIHAI - Presedinte (+40)723.59.20.38
021/745.66.17
POPESCU VASILE CRISTIAN - Vicepresedinte
021- 777.75.08
RIZESCU EUGENIA - Membru - 0722.929.710
021 - 673.56.79
GEORGESCU GABRIELA - Membru - 0724.423.600
( pentru limba engleza) 021-242.96.92

28 Jan 2008, 17:02:
Merced Astăzi, 12:51 Mesaj #88

Grup: Members
Înregistrat: 24 June 07
De la: Pitesti

In Pitesti desi au spus ca inca n-au primit nimic clar "de sus" accepta luarea in evidenta a celor cu banii depusi. Am fost saptamana trecuta si n-am intampinat probleme.

This post has been edited by bataie de joc: 28 Jan 2008, 18:02

--------------------
+
bataie de joc
post 29 Jan 2008, 18:03
Post #57

Membru incepator

De pe Forumul "Fondul Proprietatea", astazi, 29.01.2008:
thepower2think
New member
Înregistrat: 2007-12-22
Buna ziua. Am o rugaminte la dvs. Nu am inteles sigur la ce sucursala CEC as putea sa ma duc sa depun acea chitanta( dovada), pt ca eu am tot fost la unitati diferite CEC si mi s-a raspuns la fel de fiecare data: "NU stim nimic".......prin urmare as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Va multumesc!

Buna ziua!
In Bucuresti, sucursala CEC Iatropol este cea care poate oferi raspunsuri, pentru toata capitala si care detine baza de date centralizata.
CEC Iatropol se afla in Cotroceni.

Bunica mea (ea a depus banii) s-a prezentat la ghiseu cu buletinul si fila CEC (sau cum se numeste hartia oficiala ...), a fost cautata in baza de date si i s-a confirmat ca poseda titluri de stat in valoare de 5.040EUR.
Cu hartia de la CEC am fost la o cunostinta care a oferit pe loc titlurile la suma de 2.500EUR.
Suficient pentru operatia care trebuie s-o faca bunica.
In numai o zi, bunica am rezolvat o problema care ne apasa din ce in ce mai tare: operatia bunicii.

Mergeti la sucursala Iatropol. Acolo aveti toate raspunsurile.
Iar daca aveti nevoie urgenta de bani, va recomand cu caldura domnului care a ajutat-o pe bunica.

Numai bine!

--------------------
+
klaus
post 29 Jan 2008, 18:34
Post #58

步步

Ma da-ma naibii, da multe mesaje tip spam ai in mata, onorabile.
Ce dracu, nu-ti ajungea un topic?
Ia sa vedem, poate inchide careva unul din topice.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
os
post 25 Feb 2008, 18:06
Post #59

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
2 Pages < 1 2
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 11:09
Forum Renault